Кино

08.02.201210:55

Робърт Дауни-джуниър стана баща за втори път

Актьорът Робърт Дауни-джуниър стана баща за втори път. Актьорът, който има и 18-годишен син Индио от първия си брак с Дебора Фалконър, се сдоби с момче от настоящата си съпруга Сюзън. Бебето се казва Екстън Елиъс Дауни и се появило на бял свят в 7,24 ч вчера, съобщи представител на звездата пред сайта People.com. "Всички са здрави и... прочети още »
03.02.201210:38

Ръсел Кроу ще играе в следващия филм на Дарън Аронофски

Ръсел Кроу ще играе Ной в новия амбициозен проект на Дарън Аронофски ("Черен лебед", "Кечистът", "Реквием за един сън") - модерна екранизация на библейската история, съобщи сайтът Deadline. Лиъм Нийсън също по всяка вероятност ще бъде привлечен като проекта, като според сайта за него е отредена ролята на... прочети още »
03.02.201208:08

Кралският национален театър на живо от Лондон!

"Южнячки" (The Help) Филмът е екранизация по бестселъра на Катрин Стокет. Това е портрет на три необикновени жени, живеещи в южните щати през 1962 г. и е един от претендентите за "Оскар" тази година. Заради ролите им във филма всички насочиха поглед към актрисите Виола Дейвис, Октавия Спенсър и Джесика Частейн.... прочети още »
02.02.201210:25

Джесика Частейн и Руни Мара са новите звезди в киното

Списание "Венити феър" (Vanity Fair) избра новите холивудски звезди. Те са представени в ежегодния брой на модната библия, който е посветен на голямото кино. Номинираните за награда "Оскар" Руни Мара и Джесика Частейн са "новите звезди на 2012 година". Те красят корицата на списанието, а светът се влюби в тях... прочети още »
02.02.201209:14

Анджелина Джоли води Брад Пит на прeмиера в Загреб

Анджелина Джоли и Брад Пит ще дойдат на "една ръка" разстояние от България след 15 дни. Звездите идват в Загреб, за да присъстват на премиерата на режисьорския дебют на Джоли - "В земя на кръв и мед". В хърватската столица Брад и Джоли ще пристигнат на 17 февруари. На премиерата ще са и актьорите Зана Марянович, Горан... прочети още »
30.01.201208:51

"Южнячки" стана фаворит на наградите на актьорската гилдия

Филмът "Южнячки" (The Help), разказващ за расовите отношения в Америка, е големият победител на церемонията по раздаването на Наградите на актьорската гилдия. Той спечели три отличия - за най-добра актриса, най-добра актриса в поддържаща роля и най-добър актьорски състав. Филмът, разказващ историята на амбициозен журналист, който... прочети още »
27.01.201215:01

Кейт Уинслет с почетен "Сезар"

Британската актриса Кейт Уинслет ще получи почетен "Сезар" по време на 37-ото издание на наградите, окачествявани като "европейските Оскари", съобщи председателят на Френската академия за кино Ален Терзиян. Кейт Уинслет е незабравимата героиня от "Титаник" и "Заразяване" на Роман Полански, като именно... прочети още »
27.01.201212:52

Изпратихме великана Коста Цонев

Десетки приятели и колеги на големия български актьор Коста Цонев дойдоха днес в Народния театър "Иван Вазов", за да се простят с него и да го изпратят в последния му път, предаде БГНЕС. "Много съм научила от него, не можах да му дам нищо, но ще се мъча да не срамя паметта му. Казваме "Сбогом", но той не ни изоставя... прочети още »
26.01.201211:24

Майкъл Мур бил отвлечен от сомалийски пирати

Сомалийски пирати са отвлекли известния американски писател и журналист Майкъл Скот Мур, пише местният вестник "Сомалия рипорт". Новината все още не е потвърдена официално. Инцидентът станал близо до гр. Галкайо в централната част на Сомалия на 21 януари, когато пирати от клана "Саад" с два джипа Лендкрузър заловили... прочети още »
26.01.201211:15

Брад Пит прекалявал с марихуаната

Актьорът Брад Пит, който май скоро пак ще става баща, призна, че се превърнал в "поничка" след прекомерна, ежедневна употреба на канабис. Звездата, който получи номинация за Оскар за ролята си в "Кешбол" разкри, че навикът му да пуши марихуана излязъл от контрол в края на 90-те, когато изпитвал най-големи трудности с... прочети още »
26.01.201210:31

Поклонението пред актьора Коста Цонев ще бъде в петък

Поклонението пред големия актьор Коста Цонев ще е в петък, 27 януари от 10 часа, в Народния театър "Иван Вазов". Вчера следобед научихме, че си отишъл обичаният от цяла България актьор Коста Цонев – непреходен символ на цяла епоха в съвременния български театър и кино, каза днес председателят на парламента Цецка... прочети още »