Кино

14.09.201110:15

Ще има нов филм "Критична точка"

Отново се планира римейк на хитовия филм "Критична точка" от 1991 г., след като плановете за повторни снимки бяха замръзени след смъртта на Патрик Суейзи през 2009 г. Патрик Суейзи и Киану Рийвс играха в култовия филм за банда сърфисти, които обират банки. Суейзи трябваше да се върне отново на екрана като водача на бандата Боди... прочети още »
13.09.201118:13

Джейсън Стейтъм има звездни капризи за престоя си у нас

Британската филмова звезда, която се слави с капризния си характер, вече е поставил условия за престоя си у нас. Джейсън Стейтъм, който ще пристигне в България до броени дни за снимките на "Непобедимите 2" (The Expendables), желае да отседне в луксозна къща с всички екстри. Актьорът изисква свой личен готвач и дами, които да се... прочети още »
13.09.201117:00

Уитни Хюстън получи филмова роля след 15 години

Уитни Хюстън се завръща на големия екран с първата си филмова роля от 15 години, предаде ДПА, позовавайки се на публикация във "Варайъти". Последното й екранно превъплъщение е в "Жената на свещеника" от 1996 г. Най-прочутата роля на певицата е в "Бодигард" с Кевин Костнър. Певицата и актриса, чиито кариера и... прочети още »
13.09.201110:05

Нов сезон на "Сексът и градът" без Сара Джесика Паркър

Сериалът "Сексът и градът" ще има продължение като в новия сезон събитията ще се развива преди Кари Брадшоу да попадне в Ню Йорк. Сагата ще бъде завъртяна по малкия екран догодина. "Сексът и градът" вървеше от 1998 г. до 2004 г., разкривайки през цялото време живота на Брадшоу и трите й приятелки в Голямата ябълка.... прочети още »
12.09.201107:38

Руски режисьор взе "Златният лъв" във Венеция

Филмът "Фауст" на руския режисьор Александър Сокуров стана победител на 68-ия филмов фестивал във Венеция. Филмът спечели "Златният лъв", защото е "монументална" екранизация на едноименното произведение на Гьоте. Творбата е заснета изцяло на немски език с актьора Йоханес Цайлер в главната роля. За най-добър... прочети още »
09.09.201112:37

Чарли Шийн получи роля след "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн получи първата си филмова роля след скандала с продуцентите на хитовия телевизионен сериал "Двама мъже и половина", довел до уволнението му. Актьорът, който в популярната комедийна поредица изпълняваше ролята на Чарли Харпър, отново ще играе герой на име Чарли. Шийн ще изпълни главната роля в независимата продукция... прочети още »
09.09.201112:02

Български премиери на "Златната роза"

Премиерните филми "Шменти капели" на Влади Въргала, "Кецове"  на Иван Владимиров и Валери Йорданов, "Островът" на Камен  Калев и "Аве" на Константин Божанов са сред заглавията, които ще се състезават за "Златна роза". "В конкурсната програма на 30-ия Фестивал на българския... прочети още »
03.09.201119:26

Мат Деймън показа гола глава във Венеция

Във Венеция се състоя премиерата на новия филм на Стивън Содърбърг "Зараза“ (Contagion). В този реалистичен и напрегнат трилър, прочутият създател на "Секс, лъжи и видео" и "Трафик" показва последствията след световна вирусна епидемия. Ролите изпълнява истински звезден екип, предвождан от Джуд Лоу, Кейт... прочети още »
02.09.201107:14

Кино премиерите днес

Колумбиана (Colombiana) Като дете, Кат (Зои Салдана) вижда убийството на родителите си в Богота. Тя израства, превръщайки се в хладнокръвен убиец. През деня работи като наемник за чичо си, а останалото време ангажира с отмъстителни убийства, които се надява да я доведат до крайната й цел – виновниците за смъртта на нейните... прочети още »
02.09.201107:07

Мадона не би се отказала от трона си в поп-музиката

Мадона защити титлата си като "кралица на поп-музиката", като обеща, че няма да се откаже от трона си заради любовта, както е направил крал Едуард VIII - обект на филма й, който се представя на филмовия фестивал във Венеция. Стотици фенове пищяха, докато певицата позираше на червения килим в бледосиня рокля с червен пеперуден... прочети още »
01.09.201112:34

Мадона с кино премиера във Венеция

Звезден блясък и привкус на скандал обещава днешният ден на започналия във Венеция 68-и кинофестивал с присъствието на Мадона (Madonna), която ще представи втория си опит като режисьор,  и отсъствието на Роман Полански от световната премиера на новия му филм, предадоха световните информационни агенции. 53-годишната Кралица на попа... прочети още »