Кино

28.04.201113:33

Гледаме "Карибски пирати: В непознати води" от 20 май

"Карибски пирати: В непознати води" ще направи европейската си премиерата си на фестивала в Кан. След световната гала премиера на 7 май в DisneyLand, Калифорния, зарителите във френския град ще са сред първите гледали новите приключения на Капитан Джак Спароу. Очаква се на събитието да пристигнат всички звезди от филма начело с... прочети още »
27.04.201111:53

LOVE.NET е с близо 1 милион приходи

През дните на великденските празници се запази подреждането на първите сред най-гледаните филми у нас, сочат данни от киноразпространителите, събрани в българския боксофис. На първа позиция продължава да е анимационната триизмерна история на два редки папагали - "Рио", гледан от близо 70 хиляди зрители и събрал повече от 645 хил.... прочети още »
27.04.201109:56

Излезе филмът за любовта на Уилям и Кейт (трейлър)

Екранизирането на любовната история на принц Уилям и Кейт Мидълтън приключи успешно и филмът е факт. Стотици бройки от него бяха изкупени за няколко часа. Реакциите към лентата за кралската любовна история, която след 2 дни ще бъде скрепена с брак, са по-скоро негативни. Двамата ще се врекат един на друг на 29 април в Уестминстърското... прочети още »
14.04.201110:36

Дейвид Аркет и Кортни Кокс щастливи на премиерата на "Писък...

Звездата от "Приятели" Кортни Кокс и съпругът и Дейвид Аркет, с когото се разделиха през октомври миналата година,  изглеждаха щастливи заедно на премиерата на "Писък 4" в Холивуд. Двойката позира за снимки и изкара цялата вечер заедно, сякаш никога не се е разделяла, съобщават таблоидите и коментират, че това не... прочети още »
14.04.201109:48

Ларс фон Триер ще скандализира с "Меланхолия"

След "Антихрист",  режисьорът Ларс фон Триер (Lars von Trier) отново ще провокира аудиторията с най-новото си заглавие - "Меланхолия" (Melancholia). Датчанинът е един от най-добрите, когато става въпрос за забранени обществени теми (Танцьорка в мрака, Идиоти) или за извратени отношения между двата пола (Порейки... прочети още »
08.04.201110:43

"Подслон" и "Тилт" ще ни представят на...

Два български филма участват в Деветия международен фестивал "Кипърски филмови дни", който се открива днес. Родното кино се представя с "Подслон" и "Тилт". Фестивалът се провежда всяка година едновременно на две места – в Никозия и Лимасол. Целта му е да спомогне за развитието и популяризирането на... прочети още »
08.04.201110:35

Пенелопе Крус ще е звездата в нов филм на Уди Алън

Испанската красавица Пенелопе Крус, която участва във филма на Уди Алън "Вики Кристина Барселона”, ще бъде звездата и в следващия проект на режисьора. За момента не се разкриват много детайли около ролята на Крус, която взе Оскар за ролята си във "Вики Кристина Барселона" и започна любовта си с Хавиер Бардем. ... прочети още »
06.04.201110:25

Бен Афлек е в София, но без Джордж Клуни

Холивудският актьор Бен Афлек е в София. Той беше изловен от фотографи на излизане от столичен хотел. Актьорът е кацнал у нас снощи. Той ще преговаря в "Ню Бояна" за евентуални снимки у нас на част от продукцията "Арго" по истински случай от 1979 г. Бен Афлек е режисьор на лентата, а продуцент е Джордж Клуни.... прочети още »
06.04.201110:01

Антонио Бандерас е звездата в нов филм (видео)

Snoop Dog (Снуп Дог) играе ролята на продуцент на порно филми в новото кино заглавие "The Big Bang" (Големият взрив), което ще се появи на големия екран на 13 май. Звездата във филма обаче е Антонио Бандерас, който продължава да е секси екшън герой и на 51 години. Частният детектив Нед Крус (Banderas) търси Лекси –... прочети още »
05.04.201108:12

Уди Алън играе себе си във френски филм

Американският актьор и режисьор Уди Алън прие да участва във френски филм, в който ще играе самия себе си. Една от сцените за новия филм вече беше заснета тази събота пред дворец в Париж. Игралният филм носи името "Париж Манхатан", а освен Уди Алън в лентата ще играят още актьорите Патрик Брюел и Алис Тальони. Режисьор на филма е... прочети още »
31.03.201108:21

Почина руската легенда Людмила Гурченко

На 75-годишна възраст почина легендата на руското кино Людмила Гурченко, съобщиха световните агенции. Причината за смъртта й е сърдечен пристъп, пише РИА Новости. Людмила Марковна Гурченко е родена на 12 ноември 1935 г. в гр. Харков, Украйна. Дебютът й в киното е във филма на Ян Фрида "Пътят на истината" (1956 г.). От тогава до... прочети още »