Кино

05.04.201108:12

Уди Алън играе себе си във френски филм

Американският актьор и режисьор Уди Алън прие да участва във френски филм, в който ще играе самия себе си. Една от сцените за новия филм вече беше заснета тази събота пред дворец в Париж. Игралният филм носи името "Париж Манхатан", а освен Уди Алън в лентата ще играят още актьорите Патрик Брюел и Алис Тальони. Режисьор на филма е... прочети още »
31.03.201108:21

Почина руската легенда Людмила Гурченко

На 75-годишна възраст почина легендата на руското кино Людмила Гурченко, съобщиха световните агенции. Причината за смъртта й е сърдечен пристъп, пише РИА Новости. Людмила Марковна Гурченко е родена на 12 ноември 1935 г. в гр. Харков, Украйна. Дебютът й в киното е във филма на Ян Фрида "Пътят на истината" (1956 г.). От тогава до... прочети още »
30.03.201110:13

Бритни Спиърс тръгва на турне с Енрике Иглесиас

Бритни Спиърс ще тръгне на турне с испанската поп звезда Енрике Иглесиас през юни, съобщи Ройтерс. Това каза самата 29-годишна певица в предаването "Добро утро, Америка" по телевизия Ей Би Си. Двамата ще изнесат концерти в САЩ и Канада. "Обичам музиката. Това е моят свят" - каза Спиърс по време на шоуто. И допълни:... прочети още »
29.03.201108:51

Пенелопе Крус получава звезда на Алеята на славата на 1 април

Пенелопе Крус ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. 36-годишната красавица, която през 2009 г. спечели Оскар за ролята си на Мария Елена във филма "Вики, Кристина, Барселона", ще получи 2436-та звезда като признание, че е станала първата испанска актриса, спечелила наградата на Американската киноакадемия. Режисьорът Роб... прочети още »
29.03.201108:47

Новият български филм "Love.Net" излиза на голям екран

Министърът на културата Вежди Рашидов ще присъства днес на официалната премиера на новия български филм "LOVE.NET". Премиерата ще се състои в 19:45 часа в кино "Арена – Младост". Министерството на културата чрез ИА "Национален филмов център" осигури субсидия за филма от около 1,3 млн. лева, съобщиха от... прочети още »
28.03.201109:20

Джон Лоутън представи "Love.net"

Легендарният вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън, който влезе в ролята на актьор в "Love.net", изпълни на живо в столичния клуб "Строежа" някои от песните, включени в саундтрака, предаде БГНЕС. Премиерата на най-новия български филм "Love.net" е на 1 април. Концертът на Джон Лоутън бе част от... прочети още »
23.03.201108:40

"Под прикритие" - първи трейлър

На 17 април БНТ започва излъчването на първия сезон на телевизионния сериал "Под прикритие". Телевизията естествено си запази правото първа да пусне трейлъра на продукцията. Вижте видеофайла тук. "Под прикритие" е съвместна продукция на Димитър Митовски ("Мисия Лондон") и продуцентската му къща СИА. Те... прочети още »
23.03.201108:29

Започнаха снимките на "Хобитът"

Носителят на "Оскар" за филма "Властелинът на пръстените" Питър Джаксън обяви началото на снимките на предисторията на едноименния роман. Снимките на "Хобитът" започнаха в Уелингтън (Австралия) след продължително отлагане заради проблеми с финансирането. прочети още »
22.03.201108:20

Арнолд Шварценегер се завръща на екран

След като излезе от политиката, Арнолд Шварценегер се завръща на екран. Новият му проект е телевизионен сериал. Той няма да е свързан с поредицата "Терминатор", но засега сюжетът се пази в тайна. Шварценегер ще разкрие проекта си в началото на идния месец по време на фестивала в Кан. В началото на тази година мандатът на... прочети още »
19.03.201110:12

Джулия Робъртс и Том Ханкс заедно на снимачната площадка

Джулия Робъртс и Том Ханкс отново снимат заедно. Филмът се казва "Лари Кроун"(Larry Crowne), а Ханкс е един от създателите му. Актьорът го определя като "комедийна драма". Уволнен мениджър изведнъж се вижда с много свободно време и решава... отново да ходи на училище. Срещата с учителката обаче се оказва фатална за... прочети още »
19.03.201109:12

Първи снимки от "Островът" на Камен Калев

Първите снимки от заснемането на новия филм на Камен Калев "Островът” с участието на Летисия Каста и Туре Линдхарт, публикува cinefish.bg. Ето и основният екип зад "Островът" Режисьорът Камен Калев e завършил академията за киноизкуство “Ла Фемис” в Париж – Франция. Автор e на филма... прочети още »