Кино

10.05.201120:27

Камен Калев се готви за Кан с "Островът" - официален трейлър

Излезе официалният трейлър на "Островът" на Камен Калев. Филмът е включен в "Петнайсетдневката на режисьорите" на 64-тото издание на кинофестивала в Кан и ще бъде представен на 16 май. Това е второто участие на младия режисьор в конкурса, след дебюта му с "Източни пиеси". Първото показване на лентата е... прочети още »
10.05.201108:34

"Карибски пирати 4" по екраните у нас 2 дни преди...

Световната гала премиера на “Карибски пирати: В непознати води” бе първата по родa си на открито и в 3D формат. В България филмът ще тръгне два дни по-рано от официалната световна премиера. "Карибски пирати: В непознати води” ще превземе родните кина със специални среднощни прожекции на 17-ти срещу 18-ти май в Mtel... прочети още »
09.05.201110:00

Виж тийзър на "Кожата, в която живея" на Педро Алмодовар

Първите кадри от новата творба на тандема Педро Алмодовар - Антонио Бандерас се появиха в интернет – става въпрос за 30-секунден тийзър на "Кожата, в която живея" (The Skin I Live In) с участието на Бандерас и Елена Аная. Пускането на видеото е с промоционална цел във връзка с участието на лентата в състезателната програма... прочети още »
09.05.201108:22

Джони Деп и Пенелопе Круз представиха "Карибски пирати 4: В...

"Карибски пирати 4: В непознати води" може би е най-очакваният филм на лято 2011. Четвъртата част от пиратската поредица направи зашеметяваща премиера в парка Дисниленд в Анахайм, Калифорния. Най-големите овации естествено бяха за главните звезди в лентата на Джери Брукхаймър – Джони Деп и Пенелопе Круз. Двамата се... прочети още »
05.05.201110:37

"Фатум" или съдбата да правиш кино в България

"Фатум” е дебютният проект на младия филмов режисьор Борислав Костов. Амбицициозно, той се спира на малко разработвания у нас жанр - психотрилър. Да се прави кино в България е трудно и за реализацията на 30 минутния филм, Борислав разчита само на собствените си сили, на приятели и колеги. Това обаче не е повод за притеснение, а... прочети още »
03.05.201107:44

Мишел Бонев планира да снима още филми у нас

"Това е моята история, която е химн за любовта", каза скандалната актриса и режисьор Мишел Бонев на представянето на първия си филм "Сбогом, мамо", предаде БГНЕС. "Написах историята за 5 години, изживях я за 30", каза Бонев на пресконференция по повод премиерата на филма по българските кина на 6 май. Филмът... прочети още »
02.05.201108:04

"Сбогом, мамо" прави българската си премиера

Добилата скандална популярност актриса, режисьор и продуцент Мишел Бонев от няколко дни е в България, за да представи филма си "Сбогом, мамо". От повече от 20 години Бонев живее и работи в Италия. Продукцията е драматична история за живота на четири жени - майка, нейните две дъщери и тяхната баба. Лентата съдържа много... прочети още »
28.04.201113:33

Гледаме "Карибски пирати: В непознати води" от 20 май

"Карибски пирати: В непознати води" ще направи европейската си премиерата си на фестивала в Кан. След световната гала премиера на 7 май в DisneyLand, Калифорния, зарителите във френския град ще са сред първите гледали новите приключения на Капитан Джак Спароу. Очаква се на събитието да пристигнат всички звезди от филма начело с... прочети още »
27.04.201111:53

LOVE.NET е с близо 1 милион приходи

През дните на великденските празници се запази подреждането на първите сред най-гледаните филми у нас, сочат данни от киноразпространителите, събрани в българския боксофис. На първа позиция продължава да е анимационната триизмерна история на два редки папагали - "Рио", гледан от близо 70 хиляди зрители и събрал повече от 645 хил.... прочети още »
27.04.201109:56

Излезе филмът за любовта на Уилям и Кейт (трейлър)

Екранизирането на любовната история на принц Уилям и Кейт Мидълтън приключи успешно и филмът е факт. Стотици бройки от него бяха изкупени за няколко часа. Реакциите към лентата за кралската любовна история, която след 2 дни ще бъде скрепена с брак, са по-скоро негативни. Двамата ще се врекат един на друг на 29 април в Уестминстърското... прочети още »
14.04.201110:36

Дейвид Аркет и Кортни Кокс щастливи на премиерата на "Писък...

Звездата от "Приятели" Кортни Кокс и съпругът и Дейвид Аркет, с когото се разделиха през октомври миналата година,  изглеждаха щастливи заедно на премиерата на "Писък 4" в Холивуд. Двойката позира за снимки и изкара цялата вечер заедно, сякаш никога не се е разделяла, съобщават таблоидите и коментират, че това не... прочети още »