Кино

26.07.201110:38

"Капитан Америка" излиза на 29 юли

"Капитан Америка" измести последната серия от сагата за Хари Потър от челното място в бокс офис класацията на Северна Америка. Новият холивудски блокбъстър "Капитан Америка: Първият отмъстител", с участието на Крис Еванс в образа на патриотичния идол, събра 65 милиона и 800 хиляди долара за първия си уикенд. Магията на... прочети още »
24.07.201110:39

Българският филм "Подслон" с награда на фестивала в Одеса

Филмът "Подслон" на българския режисьор Драгомир Шолев спечели награда на кинофестивала в Одеса. "Подслон" на Драгомир Шолев спечели специалната награда на журито на второто издание на международния кинофестивал в Одеса 15 - 23 юли, съобщи БНР. Филмът е носител на голямата награда на 15-ия София Филм Фест и определен от... прочети още »
22.07.201107:35

Бионсе щастлива да участва в "Роди се звезда"

Бионсе Ноулс има всичко преди да е навършила 30 години, и въпреки това е скромна по отношение на считаната от самата нея за най-голяма възможност в живота й – водещата роля в римейка на Клинт Ийстууд на филма "Роди се звезда". Бионсе, чийто четвърти солов албум "4" дебютира под номер едно в поп чартовете след... прочети още »
22.07.201107:05

Кино премиерите днес

Капитан Америка: Първият отмъстител 3D "Капитан Америка: първият отмъстител" разказва за ранните дни на Вселената на чудесата, когато Стив Роджърс /Крис Евънс/ се явява като доброволец за участие в експериментална програма, превръщаща го в супер войник, известен като Капитан Америка. Той се обединява с Бъки Барнс /Себастиан Стан/... прочети още »
21.07.201107:28

Еротично видео с Мерилин Монро - на търг в Буенос Айрес

Късометражен порнографски филм на Мерлин Монро ще бъде пуснат на търг на 7 август в рамките на Международен фестивал на филмови колекционери в Буенос Айрес, съобщи един от организаторите на търга Микел Барса. Той каза, че началната цена на лентата е 500 000 долара, но като се има предвид колко са феновете на Мерилин Монро, тя може... прочети още »
20.07.201107:15

Трейлърът на новия "Спайдърмен" изтече в Интернет

Трейлърът на дългоочаквания проект "Невероятният Спайдърмен", в който главната роля се играе от Андрю Гарфийлд, изтече в Интернет няколко дни преди насрочената му премиера, съобщават американските медии. Промото на новия филм трябваше да излезе по кината заедно с "Капитан Америка", но заснета на мобилен телефон версия... прочети още »
19.07.201109:35

Чарли Шийн ще овладява гнева си в нов сериал

Американският актьор Чарли Шийн, който бе изгонен от участие в сериала "Двама мъже и половина" през февруари, ще се върне на малкия екран в нов сериал, посветен на контролирането на гнева, съобщи самият актьор и продуцентът на сериала. Той е вдъхновен от филма "Психотерапия" ("Anger management"), който... прочети още »
18.07.201114:26

Седем български филма са в програмата на Сараево филм фест

17 - ият филмов фестивал в Сараево ще се проведе от 22 до 30 юли 2011, съобщиха от Националния филмов център. Основният акцент в състезателната програма са филми от Югоизточна Европа – Австрия, Албания, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Кипър, Косово, Македония, Малта, Румъния, Сърбия, Словения, Турция, Унгария, Хърватия, Черна... прочети още »
18.07.201107:43

Хари Потър продължава да чупи рекорди

Последният филм "Хари Потър" разтърси рекордите на бокс офиса по света с приходи от 168.8 милиона долара от продажби в САЩ и Канада през премиерния си уикенд и близо 476 милиона долара общо от света. Общите приходи от северноамериканския боксофис за "Хари Потър и даровете на смъртта – 2" е с най-добър резултат от... прочети още »
15.07.201113:41

Минисериал с Кейт Уинслет с най-много номинации за "Еми"

Минисериалът "Милдред Пиърс" и сериалът "Момчетата от Медисън авеню" водят по номинации за наградите "Еми" за прайм тайм предавания, съобщиха световните агенции. С най-много номинации - 21, е "Милдред Пиърс", включително и за звездите Кейт Уинслет и Еван Рейчъл Ууд. Сериалът за живота в Америка... прочети още »
15.07.201110:38

Мат Деймън в нов трилър на Стивън Содърбърг

Мат Деймън, Кейт Уинслет, Гуинет Полтроу, Марион Котиар, Лорънс Фишбърн, Джуд Лоу, Брайън Кренстън, Джон Хоукс, Елиът Гулд и др. Тази плеяда от звезди ще гледаме в най-новия филм "Contagion" (Зараза) на Стивън Содърбърг. Филмът проследява светкавичния прогрес на смъртоносен вирус, който убива до дни. С бързо разрастването на... прочети още »