Кино

04.07.201110:27

"Трансформърс 3" разби рекордите

При световния си дебют филмът "Трансформърс 3" на режисьора Майкъл Бей достигна 372 милиона долара. Компанията "Парамаунт пикчърс" осъществи приходи от продажби на стойност почти 98 милиона долара през уикенда и се очаква сумата да нарасне до 116 милиона долара до днес, националният празник на САЩ.... прочети още »
04.07.201108:11

Джералдин Чаплин идва за премиерата на "Кецове" през есента

"Кецове" спечели Голямата награда на Федерацията на руските киноклубове като най-добър филм от конкурсната програма, съобщиха от Съюза на българските филмови дейци. Отличието беше присъдено от 8-членно международно жури. Наградата се нарича "Бодлив поглед", съобщи вицепрезидентът на Федерацията Лариса Островская, която... прочети още »
29.06.201108:04

"Трансформърс" 3 атакува кината от днес

"Трансформърс" 3 направи първата си прожекция в Mtel IMAX и спря дъха на първите си зрители! Сред гостите на гала премиерата бяха музикантите Спенс, Миленита и Наско от БТР, актрисата Деси Бакърджиева, водещите Симеон Колев и Марта Вачкова, както и най-сериозните фенове на филма, спечели покани за събитието. Жълто Camaro от... прочети още »
28.06.201111:42

Даниел Крейг взе Рейчъл Уайз на тайна сватба

Рейчъл Уайз и Даниел Крейг са се оженили тайно! Новината е потвърдена от представител на актрисата, информира people.com. Двойката е сключила брак пред едва четирима свидетели в Ню Орлиънс миналата сряда – 22 юни. Почетните гости са били дъщерята на Даниел Крейг, синът на Рейчъл Уайз и двама приятели на звездната двойка. Актрисата... прочети още »
27.06.201112:25

"Колите 2" оглави американския боксофис

Новата анимация на Walt Disney - "Колите 2" (Cars 2 3D) оглави американския боксофис. 3D aнимацията е спечелила 68 млн. долара през почивните дни. На втората позиция в подреждането е "Палавата класна" (Bad Teacher) с Камерън Диас и Джъстин Тимбърлейк. В старта си на екран комедията, разказваща за млада и доста цинична... прочети още »
23.06.201111:26

Уди Алън ще снима "Декамерон"

Следващият проект на Уди Алън е вдъхновен от "Декамерон" на Джовани Бокачо. Филмът ще бъде първият от няколко години насам, в който зрителите ще могат да видят режисьора и в актьорския състав, съобщава в. "Гардиън". Снимките по The Bop Decameron започват в средата на юли в Рим. Вече е известно и кои актьори ще участват... прочети още »
23.06.201110:27

Виж най-новият трейлър на "Хари Потър и Даровете на смъртта"

Авторката на сагата за младия магьосник Хари Потър - Джей Кей Роулинг, открива днес новия си сайт. Той се нарича Потърмор.(Pottermore) По-малко от месец преди последния филм за Хари Потър да излезе по екраните и с това да сложи край на потърманията, сайтът дава нова надежда за запалените фенове, че историята все пак може да бъде... прочети още »
20.06.201111:08

Витомир Саръиванов отново е спортен коментатор в "Колите 2"

Във филма "Колите 2" Витомир Саръиванов отново се завръща към ролята на спортен коментатор. Той е българският глас на анимационния герой Дейвид Хобскаб. Впечатляващ гористо зелен Ягуар Coombs Lightweight E-Type от 1963 година, героят на Витомир е светило в световната състезателна общност и добре познат на авотомобилните фенове с... прочети още »
16.06.201112:31

Моника Белучи позира гола на 46 години

46-годишната италианска актриса Моника Белучи, известна с противоречивите си роли в киното, позира гола за списание Elle. Моника Белучи е родена на 30 септември 1964 г. в Чита ди Кастело. Тя се смята за една от най-красивите европейски актриси. Първоначално започва кариерата си в съдебната система, но докато е студентка работи като... прочети още »
15.06.201108:11

Натали Портман роди син

Натали Портман роди момченце от хореографа Бенджамин Милпие, когото актрисата срещна по време на снимките на "Черен лебед". За ролята си на балерина във филма Портман получи "Оскар". Не се съобщава кога и къде се е състояло раждането. Агентът й не е направил коментар. Портман, която навърши наскоро 30 години, обяви през... прочети още »
13.06.201109:51

Харисън Форд се готви за пети "Индиана Джоунс"?

Харисън Форд вече тренира във връзка с участието си в следващия филм от поредицата за Индиана Джоунс, защото иска да бъде във върхова форма, когато ще трябва за пети път да се превъплъти в ролята на познатия на феновете на киното археолог и любител на приключенията, съобщи Фимейл фърст. През 2008 г. актьорът ветеран се снима в същата роля... прочети още »