Шоубизнес

25.06.201416:49

Robin Thicke вплете разговори с жена си в новия си клип (видео)

Robin Thicke упорито се опитва да си върне Paula Patton. Първо, наричайки целия си нов албум Paula, а сега и с клипа към сингъла си "Get Her Back".      В него на екрана се появяват смси, за които можем да предполагам, че са от разговори с Paula... и никак не изглеждат измислени. Част от тях са явно от нея:... прочети още »
25.06.201412:17

Beyonce и Jay Z с огромна охрана на турнето

Beyonce и Jay Z наеха петстотин души, които да ги охраняват по време на турнето им.   Двойката иска миниармията да следи за сигурността на тях двамата и 2-годишната им дъщеря Blue Ivy по време на 21-дневното им турне, което започва в Маями.   В екипа има 16 лични бодигарда за 24-часова защита и 40 души помощна охрана, а... прочети още »
25.06.201410:36

Наказват Kanye West с... преподаване на мода

Kanye West ще стане преподавател на студенти по мода като част от общественополезния труд, който трябва да положи.   Kanye сключи споразумение през март по обвинения, че е ударил фотографа Daniel Ramos миналото лято. Той е забелязан вчера в Trade Technical College в Лос Анджелис, когато студентка от колежа е публикувала снимката му с... прочети още »
24.06.201414:35

Deep Zone и Атанас Колев с клип към песента "Зиг Заг”

Deep Zone заедно с Атанас Колев-Наско от X Factor пуснаха видеото към новата си песен "Зиг Заг”. Премиерата на видеото беше в полунощ във Vbox7 и за броени минути събра хиляди гледания. Клипът е дебютна изява за Наско и рязка смяна в стила на Deep Zone - от денс към хип хоп. Песента има и английска версия, предназначена за... прочети още »
24.06.201413:12

Дъщерята на Cobain разкритикува Lana Del Rey

Дъщерята на Kurt Cobain разкритикува певицата Lana Del Rey заради изказването й, че иска да умре млада като своите кумири - Kurt Cobain и Amy Winehouse.   Cobain се самоубива на 27-годишна възраст през 1994. Сега дъщеря му Frances Bean, която е художничка, разкритикува Lana Del Rey, заявила в интервю за британския "The... прочети още »
24.06.201411:38

Katy Perry предложи песен за кампанията на Hillary Clinton

Katy Perry е предложила на бившия американски държавен секретар Hillary Clinton да напише песен за президентската й кампания.   Певицата се срещнала с потенциалния кандидат за държавен глава на САЩ на прием в Лос Анджелис и се снима с нея, държейки последната книга на Hillary, "Трудни решения". Perry сподели снимка на двете... прочети още »
24.06.201410:12

Бизнесът на Michael Jackson процъфтява

В края на живота си американският попидол Michael Jackson се бореше да предотврати бранкрута, но сега, 5 години след смъртта му на 25 юни 2009, неговото материално наследство ударно набъбва, заяви пред АФП Zack Greenburg, автор на книгата "Michael Jackson Inc.", която излезе от печат тези дни.   Преди 5 години, докато се... прочети още »
23.06.201412:52

Тръгна слух за връзка между Jennifer Lopez и Pitbull

Двамата американски изпълнители с латино корени пяха заедно на откриването на бразилския Мондиал. "Какво? Pitbull и аз - гаджета? Глупости. Той и аз сме като брат и сестра", заяви Lopez, цитирана от бгнес. "А и Pitbull хит по целия свят, не се спира. Толкова е зает, че даже да искаше, нямаше да има време за мен", каза още... прочети още »
23.06.201412:40

Adele завърши работата по третия си албум

Adele завърши работата по третия си албум. Британската певица работила усилено в студиото и почитателите й няма да чакат още дълго, за да се насладят на новия й албум, тъй като записите вече са готови.   "Албумът е записан и завършен. Теоретично може да бъде издаден утре, ако Adele пожелае", разкри запознат източник пред в.... прочети още »
23.06.201412:28

х на Ed Sheeran е най-продаваният албум в iTunes

Тази сутрин албумът x на Ed Sheeran стана най-продавания албум в iTunes в 43 страни, сред които и България.   Записът зае първото място в САЩ, Обединеното кралство, Австралия, Германия, Дания, Австрия, Холандия, Канада, както и в още 35 държави. Албумът стана част и от  Top 10 класацията на iTunes в 65 страни и е вече златен в... прочети още »
23.06.201412:03

Децата на Sting няма да наследят състоянието му

Sting обеща да похарчи богатството си преди да си отиде от този свят, за да бъде сигурен, че децата му няма да живеят от парите му.   Състоянието на Sting се оценява на 288 милиона долара, припомня бгнес. Певецът е баща на 6 деца (Joseph (37) и Kate (32) от предишния си брак и Brigitte Michael (30), Jake (28), Eliot Pauline (23) и... прочети още »