Шоубизнес

18.07.201311:26

Selena Gomez си купува собствен дом

Selena Gomez планира да се изнесе от дома на родителите си, защото смята, че моментът да бъде самостоятелна е настъпил.   20-годишната певица, чиято майка Mandy Cornett миналия месец роди второто си дете (Gracie) от пастрока на Selena, Brian Teefey, е решила да си купи собствено жилище в Лос Анджелис.   "Мисля, че е... прочети още »
18.07.201311:13

Bono получи най-високото културно отличие на Франция

Bono беше награден с най-високото културно отличие на Франция, Командор на изкуствата и литературата, за работaта си като музикант и активист в борбата срещу бедността, съобщи Reuters.   Фронтменът на U2 получи наградата от френския министър на културата, Aurelie Filippetti, на специална церемония в Париж. "Отвъд думите вие сте... прочети още »
18.07.201310:55

Timberlake, Macklemore & R. Lewis, Miley и Pink с най-много...

Излезе пълният списък с номинираните за МTV Video Music Awards 2013 и вече може да се гласува на сайта на музикалната телевизия.   Justin Timberlake и Macklemore & Ryan Lewis водят номинациите с 6 за всеки. Miley Cyrus, Robin Thicke, Pink и 30 Seconds to Mars пък се състезават в по три категории... прочети още »
17.07.201313:51

Taylor Swift: "Залял ме е порой от идеи за следващия албум"

Taylor Swift  вече работи по следващия си албум, стана ясно след концерта й в събота. В бекстейдж интервю за сп. "Rolling Stone" изпълнителката признава, че вече няма търпение да се отдаде на пълноценна работа по наследника на Red.   "Залял ме е порой от идеи в последните няколко седмици, все едно се отприщи... прочети още »
17.07.201313:20

Adam Levine се сгоди за Behati Prinsloo

Adam Levine и бившата му приятелка, моделът Behati Prinsloo, не само се събраха отново, а решиха да отидат една крачка по-нататък и да се оженят.   Фронтменът на Maroon 5 е направил решителната крачка с ангелът на Victoria’s Secret, с която се разделиха през май, този уикенд. Представител на Levine коментира пред сп.... прочети още »
16.07.201317:03

Chris Brown рискува четири години в затвора, губи спонсори

Трудните времена за Chris Brown не свършват - сега пред него стои реалният риск да влезе за 4 години в затвора, след като съдия в Лос Анджелис анулира пробацията му.   Главната задача пред изпълнителя сега е да свали криминалните обвинения от себе си, които получи, след като удари колата на жена и не и предостави коректна... прочети още »
16.07.201314:55

Чуй новия сингъл на Justin Timberlake, "Take Back the Night"

Justin Timberlake направи премиера на новия си сингъл "Take Back the Night". Парчето е първата нова песен от предстояшия му албум Тhe 20/20 Experience (2 of 2), планиран да излезе през септември.     Веднага след публикуването на сингъла обаче се наложи Justin да дава обяснения, защото се оказа, че името на... прочети още »
16.07.201311:48

В петък излиза новият албум на Ciara

27-годишната певица, композитор и актриса дава начало на нов етап в музикалния си път а предстоящия й едноименен албум. По време на звукозаписния процес, певицата, която предварително обяви албума със заглавие One Woman Army, промени част от съдържанието на проекта и го прекръсти на Ciara.    “Работя върху този албум... прочети още »
15.07.201315:21

Leona Lewis направи кавър на "Diamonds" на Rihanna

Leona Lewis направи кавър на "Diamonds" на Rihanna по време на концерт.   Бившата победителка в X Factor демонстрира своята версия на концерт в петък, 12 юли, като част от сетлиста за един от двата си специални концерти на живо и на открито, част от турнето й "Glassheart".      28-годишната... прочети още »
15.07.201315:03

Lady Gaga ще издаде новия си албум ARTPOP през ноември

Lady Gaga ще издаде следващия си албум, АRTPOP, на 11 ноември, гласи съобщение на звездата.   27-годишната изпълнителка - на която се наложи да отмени част от последното турне, за да премине операция на тазобедрената става - ще пусне първия сингъл от албума на 19 август. Преди самото излизане на албум, още на 1 септември, Gaga... прочети още »
15.07.201314:55

Jay-Z оглави британската класация за албуми за първи път

Jay-Z успя да оглави британската класация за албуми за първи път в кариерата си с новия си албум Magna Carta...Holy Grail, показа търговската статистика в неделя, успявайки да събори от върха англичаните от Mumford & Sons, показаха данните.   Новият албум на Jay-Z включва съпругата му Beyonce и Justin Timberlake. Макар седем... прочети още »