Шоубизнес

10.07.201312:57

Чуй целия нов албум на Pet Shop Boys онлайн

Следващата седмица Pet Shop Boys ще издадат официално втория си студиен албум за по-малко от година и се присъединяват към все по-популярния начин да го промотират - с пълен стрийм седмица преди премиерата.   Electric излиза идния понеделник в Англия и ден по-късно в САЩ, а дотогава можеш да го чуеш целия на petshopboys.co.uk. прочети още »
10.07.201312:47

EXIT R:Evolution започна, включва се и Alice Russell

EXIT R:Evolution започна, но продължават да стават ясни новите имена, които ще се качват на Main Stage.   GBH или Charged GBH са пионерите на хардкор пънка и една от най-добрите банди в този стил, заедно с Exploited и Discharge. Те отговарят за експлозивното откриване на Warriors Dance - решение, взето от самите The... прочети още »
09.07.201316:42

Първият концерт на Ennio Morricone у нас - с български оркестър и хор

Легендарният италиански композитор и диригент Ennio Morricone ще отбележи своя първи концерт в България с Оркестъра и Хора на Classic FM, които ще изпълнят някои от най-популярните композиции на Маестрото. 185 български музиканти, наред с бенд от Италия, ще участват в концерта на 10 декември 2013 в зала Арена Армеец... прочети още »
09.07.201315:30

Официално е: Nicole Scherzinger и Lewis Hamilton се разделиха

Асът на F1 Lewis Hamilton потвърди, че са разделени с поп-звездата Nicole Scherzinger, без да крие колко му е трудно да се справи с новото си положение.   По-рано този месец таблоидите надушиха, че двойката, заедно от 2007, има проблеми и обявиха, че са се разделили заради претоварните си графици. Сега и 28-годишният британец... прочети още »
08.07.201312:06

Най-продаваният албум за 2013 в Англия е на Emeli Sande

На Emeli Sande принадлежи най-продаваният албум в Обединеното Кралство за 2013 до сега. Дебютният Our Version Of Events е продал 1,9 млн. копия към момента.    Саундтракът към "Клетниците" е на второ място, а Unorthodox Jukebox (2012) на Bruno Mars е трети, показват данните на Official Charts... прочети още »
08.07.201311:49

Пускат по-евтини билети за THE WALL на Roger Waters!

Интересът към грандиозното шоу THE WALL, което Roger Waters ще представи за първи път у нас, е огромен. Зашеметяващият спектакъл е изпълнен с невиждани за родните мащаби ефекти, включващи разрушаването на Стената, прелитащи самолети, съживяване на учителя-марионетка и много други.    След проговори с мениджмънта на шоуто, СМЕ... прочети още »
05.07.201315:54

José Padilla изгря отново с Binary Sun, който ще изненада феновете му

Легендарният баща на даунтемпо стила на Ибиса José Padilla се появява отново, след период на духовно уединение с един албум, който ще изненада всички негови фенове. Записът, който носи заглавието Binary Sun, е с участието на Kirsty Keatch и излезе на музикалния пазар на 2 юли.    José Padilla е диджей и продуцент,... прочети още »
04.07.201315:50

Jessie J няма време за любов, пристрастена е към работата си

Jessie J признава, че ще трябва да направи пролетно почистване в живота си, преди в него да се намери място за любим човек.   Бисексуалната изпълнителка казва, че в момента животът й е прекалено изпълнен с други задължения - без да смятаме високите стандарти, които има към всеки човек, когото допуска в интимния си живот.... прочети още »
04.07.201314:56

Taylor Swift дебютира клипа на "Red"

Taylor Swift публикува клипа на сингъла си “Red” вчера. Видеото към заглавното парче на последния й, исключително успешен албум, се състои от избрани моменти от промотиращото го турне.     В деня на премиерата Swift написа в туитър, правейки препратка към 4 юли: “Толкова съм развълнувана, че новото видео... прочети още »
04.07.201311:32

Justin Timberlake пусна еротично видео към "Tunnel...

Justin Timberlake реши да отиде по-далеч от еротична обложка за сингъла “Tunnel Vision” със стъпка в съвсем гола посока.   В току-що излезлия клип към песента - който е маркиран с 18+, така че имайте го предвид! - певецът пее и танцува сред извиващите се тела на голи модели. Timbaland, който участва в сингъла, също се... прочети още »
03.07.201312:58

One Direction получиха наградата Silver Clef, атакуват ги църковни...

One Direction трумфираха над групи като Rolling Stones и Coldplay при нагрдаждаването с наградата Silver Clef. Бандта получи званието "най-добра група на живо" на церемонията в Лондон, като гласът на публиката ги изпрати далеч пред всички останали конкуренти. В момента One Direction са на турне в Америка, затова не успяха да вземат... прочети още »