Новини

03.06.201414:47

Вече можеш да си вземеш приятели под наем

Самотата наистина е неприятно чувство, но за хората, които живеят в Русия вече има решение на проблема, пише бгнес.   В Санкт Петербург се появи нова услуга – приятел под наем. Всеки, който иска да сподели мъката си може да се обади и да "поръча" един приятел за разговор или просто за по питие.   Авторът на... прочети още »
03.06.201414:16

NSA събира тайно селфита от интернет

Нови разкрития за дейността на Агенцията за национална сигурност (NSA) на САЩ изтекоха в американски медии. Твърди се, че NSA е събирала снимки на хора, достъпни в различни интернет ресурси, пише technews.bg.   Агенцията не само събирала снимките, но и научавала самоличността на хората, благодарение на усъвършенствана технология за... прочети още »
03.06.201413:45

Клеопатра - последната роля на Jolie?

Angelina Jolie, която ще изиграе Клеопатра в нова адаптация за живота на египетската владетелка, намекна, че това може да е последната й филмова роля.   С думите си актрисата потвърди слуховете, че ще се включи в екипа на филма, но пред BBC намекна, че това може да е краят за нея: "Не е ли това една подобаваща роля за завършек... прочети още »
03.06.201412:53

Chris Brown се чувства благословен на свобода

Chris Brown сподели, че се чувства благословен, след като днес бе освободен от затвора, съобщава бгнес. Певецът попадна зад решетките през месец март, а днес бе освободен. Той отпразнува свободата си с публикация в Туитър. "Смирен и благословен", написа той.   Brown бе арестуван, след като беше изгонен от рехабилитационен... прочети още »
03.06.201412:17

"Демоните на Да Винчи“ продължен за трети сезон

Третият сезон на историческия фентъзи сериал "Демоните на Да Винчи“ бe одобрен. Сериалът създаден от David S. Goyer и продуциран от Adjacent Productions проследява "неразказаната” история на най-великия гений в света Леонардо да Винчи по време на бурната му младост в ренесансова Флоренция.   Към екипа на... прочети още »
03.06.201411:12

"Звездите на МЕТРО“ 2014 ще донесат 20 000 лева на социално...

Ако си независим предприемач или собственик на малък или среден бизнес в България и развиваш социално отговорни проекти в подкрепа на общността, то твоята компания може да бъде една от "Звездите на МЕТРО“. Веригата за търговия на едро МЕТРО Кеш енд Кери България търси да отличи “звездите” на малкия и среден бизнес и ще... прочети още »
03.06.201410:15

Rihanna се появи полугола на наградите CFDA (галерия)

Rihanna беше почетена на наградите на CFDA (Съвета на модните дизайнери на Америка) за влиянието си върху индустрията в ролята й на най-вълнуващ посланик на модата вчера вечерта.   И кой освен Rihanna би съумял да стане център на вниманието на всички само с присъствието си, без да трябва дори да помръдне? Не само харизматичната й... прочети още »
02.06.201415:57

Robert Pattinson фаворит за ролята на Indiana Jones

Robert Pattinson може да изиграе Indiana Jones, съобщава бгнес.   Звездата от поредицата "Здрач" е фаворит да замени Harrison Ford в продължението на Disney на култовата приключенска сага. "Disney проучва дългострочните си варианти за поредицата Indiana Jones. Те смятат, че поредицата има огромен потенциал на много... прочети още »
02.06.201414:58

Какво е усещането да храниш алигатор от ръката си?

Във вторник стартираме с уникална арт пресечка – джаз и рисуване в едно, заради дебютния албум  и промоция на джаз формация The golden project, заедно с художника Дончо Дончев.   "Как се възпитава мъж” е темата на Мария Георгиева  в деня, посветен на децата. Във време на еманципация и размиващи се... прочети още »
02.06.201414:35

Пускат в продажба бижутата от филма "Господарката на...

Всеки иска да притежава част от филма "Господарката на злото", където Angelina Jolie изпълнява главната роля, пише fashion.bg.   Филмовата компания Дисни обединява сили с бижутерската фирма Crow's Nest, за да създаде нещо повече от обичайните стоки, свързани с филми. Вместо да направят рога върху диадема и наметало,... прочети още »
02.06.201414:22

Jolie: "Maddox прилича на мен повече от биологичните ми...

Носителката на Оскар Angelina Jolie в най-новото си интервю разкрива, че от всички деца най-много прилича на нея осиновеният й син Maddox, пише бгнес.   38-годишната холивудска актриса и 50-годишният Brad Pitt имат шест деца - три осиновени и три биологични. "Струва ми се, че децата се раждат с характера, който ще имат и като... прочети още »