Новини

26.05.201413:40

Ели Раданова и Камен Кацата със съвместна песен (видео)

Чаровната айдълка Ели Раданова си намери дуетна половинка в лицето на добре познатия ни - Камен Кацата! Двамата се срещат в проекта "Не плачи". Музиката, текстът и аранжиментът са дело на Венци Дреников, а за видеото са се погрижили момчетата от X future – Любо Цанков и Павлин Табашки.      Ели и Венци... прочети още »
26.05.201413:27

Има ли предмети, които не са в учебната програма, а би трябвало да...

Има ли предмети, които ги няма в учебната програма, а би трябвало да се учат? Темата ще коментираме с вас и гостите ни от "Лятна академия за успех и забавления” - един начин да учиш и да се забавляваш едновременно.   София Георгиева ще представи проекта "Земела" и начина, по който нашият фолклор може да... прочети още »
26.05.201413:18

Shakira показа клипа към песента за Световното по футбол (видео)

Колумбийската певица Shakira показа официалната си песен за Световното първенство по футбол тази година, "La La La".     Във видеоклипа на тазгодишното парче, химн на най-добрите футболисти в света за 2014, участват много от известните имена на световния футбол. Gerard Pique, Lionel Messi, Cesc Fabregas, Neymar,... прочети още »
26.05.201412:06

30 нелепи снимки от руските сйтове за запознанства (галерия)

Не, че сред нашите сайтове не може да се намерят подобни бисери, но днес ви представяме колекция от руски мачовци и сирени, които в опита си да излязат на снимката незабравимо, успяват наистина да оставят трайно впечатление. прочети още »
26.05.201411:24

Nicole Scherzinger пуска нова песен, записва видео (галерия)

Nicole Scherzinger се завръща на музикалната сцена с нова песен. Премиерата на парчето "Your Love" ще бъде на 13 юли.   Това е първата песен от предстоящия албум на певицата, който трябва да излезе през есента. Текстописците и продуцентите The Dream и Tricky, които й помагат за албума, работят с творци като Beyoncé,... прочети още »
23.05.201416:47

Angelina Jolie дари 50 000 за жертвите от наводненията на Балканите

Angelina Jolie дари 50 000 долара на жертвите на опустошителните наводнения на Балканите чрез американския Червен кръст.   Проливните дъждове в обширни райони на Босна и Херцеговина и Сърбия причиниха наводнения и свлачища и принудиха хиляди хора да напуснат домовете си. Jolie дари сумата в подкрепа на усилията за оказване на помощ... прочети още »
23.05.201416:11

Кое е най-удивителното нещо, което вашето животно може да прави?

Кое е най-удивителното нещо, което вашето животно може да прави? С любов и пристрастие говорим за любимците си, защото журналистът Светлана Дичева пише книгата си "Парти за разглезени самотници” от името на последните оцелели животни на планетата.   Очаквайте таблица на минералите, без които не можете, в рубриката... прочети още »
23.05.201415:26

Jason Derulo показа клипа към “Wiggle” със Snoop Dogg (видео)

Jason Derulo пусна видеото към набиращия скорост хит “Wiggle” заедно със Snoop Dogg. Създаващото лятно настроение видео е режисирано от Colin Tilley и е снимано в имение в Бел Еър.      “Wiggle” е една от любимите ми песни в албума”, сподели Jason пред Billboard. “След като приключих... прочети още »
23.05.201412:43

Kim Kardashian се моли за хубаво време в сватбения ден

Всичките пари на света не могат да подчинят стихиите на времето! Риалити звездата Kim Kardashian, която след броени дни ще стане законна съпруга на хип-хоп певеца Kanye West, се притеснява, че дъждът може да развали церемонията, съобщава бгнес. Kim е похарчила милиони за организацията на пищно тържество със семейство и приятели и би била... прочети още »
23.05.201412:16

Michael Jackson все още твори история в поп чартовете

Michael Jackson сътвори история в поп чатровете в Америка и от отвъдното, като стана единственият солов артист с хитове в топ 10 в пет последователни десетилетия.   Дуетът на Краля на попа с Justin Timberlake, "Love Never Felt So Good", се изстреля до деветото място в топ 10 на класацията Billboard Hot 100. Новата песен е... прочети още »
23.05.201411:50

Ralph Lauren обожава жени в мъжки дрехи

Световноизвестният дизайнер Ralph Lauren обожава жените облечени в мъжки дрехи, пише бгнес. Моделиерът винаги е симпатизирал на дамите, които оценяват мъжките колекции на луксозната му марка и имат око за детайла в дрехите на господата.   Ralph признава, че най-много го впечатляват дамите, които са оценили мъжките облекла и искат той... прочети още »