Новини

23.05.201412:16

Michael Jackson все още твори история в поп чартовете

Michael Jackson сътвори история в поп чатровете в Америка и от отвъдното, като стана единственият солов артист с хитове в топ 10 в пет последователни десетилетия.   Дуетът на Краля на попа с Justin Timberlake, "Love Never Felt So Good", се изстреля до деветото място в топ 10 на класацията Billboard Hot 100. Новата песен е... прочети още »
23.05.201411:50

Ralph Lauren обожава жени в мъжки дрехи

Световноизвестният дизайнер Ralph Lauren обожава жените облечени в мъжки дрехи, пише бгнес. Моделиерът винаги е симпатизирал на дамите, които оценяват мъжките колекции на луксозната му марка и имат око за детайла в дрехите на господата.   Ralph признава, че най-много го впечатляват дамите, които са оценили мъжките облекла и искат той... прочети още »
23.05.201411:06

Кръвната група разкрива тайни за любовта

В Япония вярват, че кръвната група определя някои характеристики на хората подобно на зодиакалния знак. По същия начин може да се определи и любовният живот, уверяват бгнес.   Хората с кръвна група А са искрени, търпеливи и резервирани. Те са добри партньори и винаги може да се разчита на тях. Може би не са много забавни в... прочети още »
23.05.201409:52

Sharon Osbourne: "Bieber има нужда от хубав шамар"

Музикалната мениджърка Sharon Osbourne, сред чиито клиенти от 30 г. е й съпругът й Ozzy Osbourne, смята, че канадският певец Justin Bieber "има нужда от един хубав шамар".   Sharon е на мнение, че заради крехката си възраст младият изпълнител не може сам да прецени кое е добре за кариерата и имиджа му, и кое петни здравето... прочети още »
22.05.201416:50

10 филми, които децата да гледат преди да навършат 10

В петък двама от основните спецагенти на Ива си разменят ролите: ще говорим за най-красивите любовни песни и филми, но Димитър Ганев ще говори за киното, а Зорница Аспарухова - за музиката. А вие ще гласувате за това кой ви импонира повече.   Ден преди 24 май в студиото ще дойде писателят и авантюрист Петър Делчев. На 10 юли той... прочети още »
22.05.201415:24

Ето кои са най-влиятелните семейства в модата

Сп. "Harper`s Bazaar" състави списък на най-влиятелните семейства в модния бизнес, пише бгнес.   Класацията е изготвена въз основа на 13 показатели, като авторитетност, формиране и разпространение на модни тенденции, влияние върху индустрията и пр. За най-влиятелно семейство в бранша е посочено Armani. Модната къща, с... прочети още »
22.05.201415:09

Angelina Jolie не изключва бъдеще като политик

Холивудската актриса Angelina Jolie не изключва възможността в бъдеще да се ориентира към политиката.   "Ако мога да съм сигурна, че ще мога да се справям ефективно, то бих пробвала", каза тя отговор на журналистически въпрос, пише бгнес. По-рано Jolie многократно е заявявала, че политическата кариера категорично е... прочети още »
22.05.201413:09

Портрет на Katy Perry влиза в музей във Вашингтон

Портрет на певицата Katy Perry ще стане част от постоянната експозиция в Националната портретна галерия във Вашингтон.   Управата на галерията публикува изявление, в което се казва, че портретът на Perry ще бъде изложен на 18 юни. Става дума за творбата "Cupcake Katy", създадена през 2010 от художника Will Cotton. На... прочети още »
22.05.201412:34

Бащата на Madonna не одобрявал разголените й клипове

Бащата на Madonna молил звездата да престане да имитира сексуални жестове и пози, докато се снима за клипове и фотосесии, пише бгнес.   55-годишната изпълнителка признава, че баща й Тony Ciccone не одобрявал тя да се снима гола и предизвикателна, и я питал дали това точно гарантира успеха й. "Опитвам се да му обясня, че съм... прочети още »
22.05.201411:28

Виж клипа към “I Was Gonna Cancel” на Kylie Minogue (видео)

Kylie ще издаде “I Was Gonna Cancel” на 12 май, като това е вторият официален сингъл от нейния последен Kiss Me Once, който дебютира на второ място в класациите за албуми в Обединеното кралство.    Новият сингъл е написан и продуциран от Pharrell Williams в САЩ миналата година. Kylie наскоро сподели в интервюта, че... прочети още »
22.05.201410:21

55 неща, които (вероятно) не знаехте за татуировките

Времето се оправи, което значи, че все повече хора ще започнат да показват телата си, което пък от своя страна означава, че очите ни ще виждат все повече татуирана кожа. За добро или лошо, татуировките станаха доста популярни сред съвременното общество, но това не значи, че хората знаят всичко за татусите. И ние не знаем, но обичаме да четем,... прочети още »