Новини

30.05.201415:57

Ще можем да премахваме лични данни от Google

Google се съобрази с решение на Европейския съд и пусна услуга, която позволява на потребителите да искат премахване на техните лични данни в резултатите от онлайн търсене, пише technews.bg.   Съгласно решението, взето преди няколко седмици, търсачките могат да бъдат помолени да премахнат резултати за заявки, които включват името на... прочети още »
30.05.201414:03

Pharrell Williams пуска нов унисекс парфюм

Pharrell Williams пуска на пазара нов парфюм, който се очаква да стане тотален хит, информира бгнес.   Изпълнителят продължава сътрудничеството си с козметичната компания "Comme des Garçons". Новият аромат е кръстен на последния албум на музиканта "Girl", но уханието е подходящо и за двата пола, както пише... прочети още »
30.05.201412:40

Най-въздействащите социални реклами (галерия)

Много хора се оплакват от дразнещите реклами, които халуват в живота ни, опитвайки се да ни продадат продуктите си, но не всички реклами са такива, пише Bored Panda. В галерията ни можете да видите отлични примери за силни послания, представени по изключително въдействащ начин, давайки глас на онези, на които той често е отнет. прочети още »
30.05.201412:18

Katy Perry покани принц Harry на ваканция

Katy Perry покани британския принц Harry да я придружи на ваканция в Маями, пише бгнес. Миналата седмица певицата прекрати връзката си с 35-годишният DJ Diplo и не крие привличането си към принц Harry, затова го покани да отидат заедно на ваканция в Маями.   "Katy винаги си е падала по принц Harry. Тя реши да бъде игрива и го... прочети още »
30.05.201411:58

50 Cent: "Не разговарям със сина си"

50 Cent призна, че не поддържа отношения с големия си син.   Американският изпълнител стана баща на Marquise през 1997 заедно с приятелката си Shaniqua Tompkins, припомня бгнес. В миналото звездата обясняваше, че наследникът му го вдъхновява да развива кариерата си, но на този етап те не поддържат никакви отношения. "Аз и синът... прочети още »
30.05.201411:36

Adam Levine вдига двойна сватба през лятото

Вокалистът на американската група Maroon 5 и моделът на "Victoria's Secret" Behati Prinsloo ще се врекат във вярност идното лято, пише бгнес. 35-годишният изпълнител предложи брак на приятелката си през юли миналата година и оттогава двамата избират дата и планират голямото събитие.   Според последна информация... прочети още »
29.05.201417:01

Madonna опита да се измъкне от граждански дълг

Madonna си навлече гнева на властите в Ню Йорк, след като не изпълни гражданския си дълг тази седмица да бъде част от съдебните заседатели.   Певицата, която живее в Ню Йорк от началото на 80-те години, бе привикана да се яви във Върховния съд в Манхатън, за да изпълни гражданския си дълг. Според вестник "Ню Йорк Поуст",... прочети още »
29.05.201415:35

10 начина, по които богатите мислят различно

Ако питате Томас Корли, да си богат няма почти нищо общо с късмета и почти всичко общо с навиците. Корли, който в продължение на пет години е следил и анализирал ежедневната дейност и навиците както на заможни хора, така и на такива, които живеят в бедност (по-конкретно 233 богати и 128 бедни), е обобщил няколко "навика на... прочети още »
29.05.201414:32

Ива Дойчинова ще защитава Михаела Филева в "Денсинг...

Тази вечер Ива Дойчинова ще защитава Михаела Филева в "Денсинг старс". Довечера са полуфиналите и Михаела има нужда от подкрепа. Едно рамо на Ива ще удари Мария Гроздева. прочети още »
29.05.201412:59

Предстои 1 юни - да се върнем в детството!

По повод наближаващия ден на детето, този петък ще се върнем в детството си от сутринта. Нашите специални малки агенти ще ни представят новото детско заглавие "Тими провала”. Веднага след тях Зорница Аспарухова ще подреди класация от 10 филма, които всяко дете трябва да гледа, преди да стане на 10 години, като 5 от тях вече бяха... прочети още »
29.05.201412:48

Katy Perry: "Beyoncé е най-голямата поп звезда в света"

Katy Perry за пореден път не скри възхищението си към Beyoncé и нарече звездата "кралицата на музиката".   29-годишната изпълнителка, която през 2008 си спечели световна слава с хита "I Kissed A Girl", споделя, че не смята себе си за най-добрата поп изпълнителка в света и категорично отрежда отличието на... прочети още »