Новини

02.06.201414:35

Пускат в продажба бижутата от филма "Господарката на...

Всеки иска да притежава част от филма "Господарката на злото", където Angelina Jolie изпълнява главната роля, пише fashion.bg.   Филмовата компания Дисни обединява сили с бижутерската фирма Crow's Nest, за да създаде нещо повече от обичайните стоки, свързани с филми. Вместо да направят рога върху диадема и наметало,... прочети още »
02.06.201414:22

Jolie: "Maddox прилича на мен повече от биологичните ми...

Носителката на Оскар Angelina Jolie в най-новото си интервю разкрива, че от всички деца най-много прилича на нея осиновеният й син Maddox, пише бгнес.   38-годишната холивудска актриса и 50-годишният Brad Pitt имат шест деца - три осиновени и три биологични. "Струва ми се, че децата се раждат с характера, който ще имат и като... прочети още »
02.06.201413:50

Изневерите водят до стрес, страх и разочарование

Последиците от изневярата далеч не винаги отговарят на очакванията и често се оказват непоносимо бреме. Това е изводът от допитване на социолози и сексолози, проведено главно сред жени, твърди специализиранoто онлайн издание sex-news.ru, цитирано от бгнес.   1. Първото разочарование е, че сексът с новия партньор твърде бързо омръзва... прочети още »
02.06.201412:50

Demi Lovato: "Сексапилът е самоувереност"

Сексапилът означава "да си уверена и да ти е добре в собствената ти кожа", заяви 21 годишната Demi Lovato в интервю за сп. "Maxim", пише бгнес. На въпроса коя част от собственото си тяло тя смята за най-добра, певицата без да се замисля отвърна "Дупето ми".   "Сексът е част от живота и е лично... прочети още »
02.06.201412:31

Kylie Minogue напусна звукозаписната си компания

Kylie Minogue напусна дългогодишната си звукозаписна компания Parlophone след разочароващите продажби на последния й албум Kiss Me Once.   Певицата издаде 12-я си студиен албум през март, но до момента той е продаден само в 60 000 копия. Сега Kylie решила да изостави лейбъла след 15-годишна съвместна работа, съобщава... прочети още »
31.05.201417:12

Deep Zone Project жънат успехи в САЩ и Канада

Вече почти месец Deep Zone Project  неуморно реди концерт след концерт в САЩ и Канада. До момента групата се е разписала в Ню Йорк, Чикаго, Вашингтон, Торонто, Монреал, Кейп Код, а предстоят концерти в Лас Вегас и Лос Анджелис, които ще бележат края на едномесечното турне.   От началото до момента шоуто на българската формация... прочети още »
31.05.201415:54

200 агенти пазят тайните на iPhone 6

Apple е твърдо решена да спре изтичането на информация от заводите в Китай, където се произвеждат флагманските й продукти.   Известният блогър Sonny Dickson, който много пъти е публикувал достоверна информация за iPhone 5 и други устройства на Applе, твърди, че компанията е наела 200 служители по сигурността от Китай със задача да... прочети още »
31.05.201413:55

Ще спрете ли заедно със сирените в 12 ч. и за какво ще мислите?

На втори юни ще поговорим една минута за това, което мислим, докато мълчим. "Ще спрете ли заедно със сирените в 12 ч. и за какво ще мислите" – това е темата ни в Деня на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България.   Как песента на Паша Христова "Повей ветре" намери своя нов живот ще ни... прочети още »
30.05.201416:24

Дъщерята на Bruce Willis и Demi Moore протестира гола (снимки 18+)

Scout Willis, дъщеря на актьорите Bruce Willis и Demi Moore, публикува свои голи снимки, с която протестира срещу цензуриращата политика на Инстаграм. Ако сте на възраст 18+, можете да видите оригиналите, като цъкнете на снимките.     Тя се разходи гола до кръста из улиците на Ню Йорк, а фотографията излезе на... прочети още »
30.05.201415:57

Ще можем да премахваме лични данни от Google

Google се съобрази с решение на Европейския съд и пусна услуга, която позволява на потребителите да искат премахване на техните лични данни в резултатите от онлайн търсене, пише technews.bg.   Съгласно решението, взето преди няколко седмици, търсачките могат да бъдат помолени да премахнат резултати за заявки, които включват името на... прочети още »
30.05.201414:03

Pharrell Williams пуска нов унисекс парфюм

Pharrell Williams пуска на пазара нов парфюм, който се очаква да стане тотален хит, информира бгнес.   Изпълнителят продължава сътрудничеството си с козметичната компания "Comme des Garçons". Новият аромат е кръстен на последния албум на музиканта "Girl", но уханието е подходящо и за двата пола, както пише... прочети още »