Кино

27.11.201315:10

Julia Roberts може да зареже киното заради децата си

Julia Roberts признава, че постоянно трябва да убеждава себе си да приема роли, защото мрази да е далеч от трите си деца, пише бгнес. Актрисата обмисля да спре да работи, за да може да прекарва повече време с децата си. Звездата от "Хубава жена", омъжена за оператора Daniel Moder, признава, че й е било трудно да остави близнаците си... прочети още »
26.11.201312:26

Angelina Jolie готви кралски подарък за юбилея на Brad Pitt (галерия)

Не, че някой се съмнява в любовта им, но не пречи нещата да се покажат буквално - според източници, близки до двойката, Angelina Jolie е решила да купи частен остров във формата на сърце за 50-я рожден ден на Brad Pitt.    Според изтеклата информация, актрисата е платила £12.2 милиона за изолирания остров Петра в... прочети още »
25.11.201315:09

Ема Томпсън: Младите актриси са под натиск да са като модели

Ема Томпсън смята, че младите актриси са принуждавани да поддържат манекенски мерки, пише бгнес.   Носителката на Оскар счита, че е отвратително млади звезди да бъдат подлагани на огромен натиск да изглеждат перфектни и е убедена, че фотографите, които обработват снимките им, като подобряват кожата им и изтъняват тялото им, смачкват... прочети още »
22.11.201314:43

Hugh Jackman се оперира от рак на кожата (снимка)

Холивудският актьор Hugh Jackman, който през 2008 бе определен от сп. People за "Най-секси жив мъж в света", е претърпял операция по отстраняване на раков тумор, съобщи самият той на страницата си в социалната мрежа Instagram, пишат бгнес.     Според австралиеца, по настояване на съпругата си Deborra-Lee Furness... прочети още »
22.11.201314:28

Jason Statham: Каскадьорите заслужават Оскар

Jason Statham призова Американската киноакадемия да признае най-сетне работата на холивудските каскадьори на церемонията по раздаването на наградите Оскар, съобщава бгнес.   Британският актьор, който изпълнява сам повечето от каскадите във филмите си, заяви пред списание "Венити Феър", че работата на каскадьорите трябва да... прочети още »
20.11.201315:19

Актрисата Brittany Murphy e била отровена, смята баща й

Бащата на актрисата Brittany Murphy, починала през 2009 в къщата си в Лос Анджелис след пневмония, твърди, че са открити следи от тежки метали в косите на дъщеря му, което означава, че е била отровена, съобщи бгнес.   Angelo Bertolotti е дал част от косите на Brittany в независима лаборатория. Той винаги е отхвърлял заключенията на... прочети още »
19.11.201311:36

Jean-Claude Van Damme в изключителна реклама на Volvo

Jean-Claude Van Damme има нова главна роля, за която всички говорят. Този път обаче не е в пълнометражна продукция, нито дори в късометражен филм. Ролята му е буквално около минута, и не не му се налага да произнесе дори една дума, но накара всички да говорят за него. И за камиони.   Белгиецът е главното действащо лице в последната... прочети още »
18.11.201317:14

Анджелина Джоли с почетен "Оскар" за хуманитарна дейност

Американската киноакадемия връчи почетен "Оскар" за особени заслуги в кинематографията на актрисата Анджела Лансбъри, комика Стив Мартин и художника по костюми Пиеро Този, информира бгнес.   Освен това Анджелина Джоли получи специалната награда Джийн Хершолт за личния си принос в хуманитарни дейности. Церемонията по... прочети още »
15.11.201316:35

Актриса влиза в затвора, преследвала Алек Болдуин

Съдия от Ню Йорк осъди днес канадската актриса Женевиев Сабурен на 210 дни затвор за това, че със своите преследвания досаждала на американския актьор Алек Болдуин.   Женевиев Сабурен не оставяла на мира актьора и заплашвала съпругата му, заяви съдията Томас Мандълбаум, като я обяви за виновна по всичките 5 обвинения, които са й били... прочети още »
14.11.201315:33

Нина Добрев поднови връзката си с Иън Сомърхолдър?

Канадската актриса с български корени Нина Добрев и Иън Сомърхолдър подновиха връзката си, съобщава бгнес.   Запознати източници разкриват, че между звездите от сериала "Дневниците на вампира", които се разделиха през май след 3-годишна връзка, отново прехвърчат искри, но те все още не са решили дали да обявят официално... прочети още »
13.11.201312:13

Zac Efron e със счупена челюст

Феновете на красивото лице на Zac Efron имат повод за тревога - изпълнителят е счупил челюстта си.    Според информацията инцидентът не е свързан с трудова злополука (т.е. не е станал по време на снимки) - всъщност, няма нищо героично, което поне малко да утеши самия него. Причината е най-обукновен битов инцидент - актьорът се е... прочети още »