Радио новини

07.08.201507:45

"Еко и Леко" ни учи как да приготвим домашен сладолед

Катерина Рангелова е кулинарен блогър, който пише за резултатите от свои любими занимания като готвенето, рисуването и различни "направи си сам“ проекти, макар кулинарните рецепти да са основната тема. Готвенето е нейно хоби и страст, но не и непременно кариерна цел. Голямата й любов си остава качествената, домашно приготвена храна... прочети още »
14.07.201515:19

"Еко и Леко" ни учи да общуваме чисто и с лекота

Можем ли да общуваме чисто, без игрички и шикалкавене, без манипулации - и все пак, като на игра, с лекота? Това е главната тема в разговора на Калина с медиатора Катина Клявкова в "Еко и леко” утре.   Двете ще разнищват тайнствата на умението да общуваш между 14 и 15ч., само в ефира на Радио FM+. прочети още »
07.07.201513:11

В "Еко и Леко" гостува Младежки Фестивал Етрополе

Младежки фестивал Етрополе е годишно младежко събитие, включващо спорт, музика, изкуство и много забавление.   С повече информация за тазгодишното издание на МОГА ФЕСТ в студиото при Калина ще дойдат двама от организаторите, за да разкажат за събитието, организацията и програмата му, разбира се, с акцентите в... прочети още »
01.07.201508:00

"Еко и Леко" за предимствата на дървените очила

Василена Нинова и Ивайло Инджов са заедно от осем години. Тя учи право и международни отношения, доброволства и майстори дрeхи, бижута и чанти. Той е бивш бижутер, строител, дърворезбар, запален риболовец и дипломиран инженер по технология на дървесината.    Освен любовта и разностранните интереси, двамата са свързани от общия... прочети още »
19.06.201510:47

"Еко и Леко" за изцяло българския "Колетъ" за...

Алекс и Яница са две сърцати момичета, които решават не просто да "изберат българското", но и да помогнат на много други хора да го направят, като се запознаят с продукцията на 100% наши производители.    Те не са пощенска служба - не и в обичайния смисъл - но изпращат... колети. Натурална козметика, тефтерче от... прочети още »
16.06.201513:19

"Еко и Леко" за женското лидерство с Ясен Николов

"Женското лидерство” далеч не се равнява на жената-мъж или "мъж в пола”, казва Ясен Николов, гост на Калина в сряда.   Ясен Николов е мотивационен автор, говорител, треньор, ментор и информационен предприемач с 20-годишен опит, визионер и представител на модерната бизнес философия в България. Водещ и лектор с... прочети още »
15.06.201515:31

Тази седмица великолепната Ива Дойчинова готви в "Черешката...

Чудеса, трансформации и откровения изпълват третата седмица на "Черешката на тортата”.    През следващите дни своите кулинарни умения в телевизионния ефир с щипка магия и изобилие от добро настроение ще покаже емблематичната радиоводеща Ива Дойчинова! Цяла седмица Ива ще бъде във свежата компания на риалити звездата... прочети още »
04.06.201512:28

"Еко и леко” за храната и щастието с нутрициониста Надя Петрова

Вярвам, че всеки заслужава да е здрав, да се чувства прекрасно в кожата си и да живее пълноценно. Знам също какво е да се чувстваш изгубен и да изпитваш съмнения за собственото си бъдеще, защото здравето, което винаги си смятал за даденост не е налице. Знам, защото съм била там, където си сега и искам да ти помогна да постигнеш здравето и... прочети още »
02.06.201512:58

"Еко и Леко” за танца, който ни връща чистотата и лекотата

"Ако името определя характера на човек, то аз съм Весела. Обичам забавлението, свежите хора и … много обичам да танцувам" - така се представя днешната ни гостенка.   Преди десетина години тя създава малка компания за реклама, което й дава много практични умения и е чудесен начин да се задържа здраво стъпила на... прочети още »
28.05.201514:22

"Еко и Леко" кани на Фестивал на зелените идеи 2015 в...

В петък "Еко и Леко" ще мине на зелено! Третото издание на Фестивала на зелените идеи очаква любителите на цветя и декоративни растения в Южния парк (зад "Хилтън“) в последните три дни на май (29 – 31 май). Началото му ще бъде дадено в 11 часа на 29 май (виж пълната програма).   Децата ще могат да усвоят... прочети още »
22.05.201512:14

Къде е границата на здравословния егоизъм?

В понеделник в "Еко и леко" се срещаме отново с медиатора Катина Клявкова. Този път темата ни е: "Да си егоист звучи модерно и все по добре, но докъде е здравословно за чистите ни отношения?"   От друга страна, ако постоянно даваш, но не получаваш нищо или съвсем малко в замяна, откъде ще пълниш собствените си... прочети още »