Радио новини

23.12.201509:54

"Еко и леко" за истинския уют във фамилните отношения

В навечерието на на Коледните празници, на 23.12, малко след 13ч., Калина и медиаторът Катина Клявкова ще си поговорят за истинския уют във фамилните отношения - истинката топлина, нежност и подаряване, отвъд наложения театър на празниците. Събираме се заедно, на как наистина да сме За Едно?   След 14' пък фотографката на... прочети още »
21.12.201513:43

"Еко и леко" за живота сред природата с Камен Хасъмски

Утре в "Еко и леко" гост ще бъде Камен Хасъмски, познат ни вече и от телевизионния екран и реалитито "Фермер търси жена”.    Камен живее в с. Черни Осъм, точно до Троянския манастир, затова от него че почерпим информация за живота сред природата, интериора от дърво и уюта на дървото в нашия дом. Тези теми... прочети още »
17.12.201510:53

Евелина Павлова: Първите 7 години не са достатъчни

Евелина Павлова е един от най-известните гласове в родния радиоефир. След шестгодишно отсъствие тя се завърна във FM+ с предаване за бизнеса, в което кани млади иноватори, откриватели и бизнесмени. Отделно в събота води детско предаване, в което пуска приказки, детски песнички, кани специалисти в областта на детското... прочети още »
16.12.201515:12

Ива Дойчинова: Радиото е медията на настоящето и бъдещето

Топ водещата на FM+ Ива Дойчинова е добре позната и от телевизионния екран. В радиото сега тя води блок от 8 до 12. В радиото прави телевизия. В предаването й гостуват хора от областта на културата и изкуството. Рицар на книгата е и често представя автори и книги в шоуто си. Чаровната заклета вегетарианка е изключително свободолюбива, а за... прочети още »
08.12.201509:24

Обратен ефект на гости в Шоуто на Калина Стефанова!

В един от най-купонджийските дни - 8 декември - на Калина ще гостува вокалът на една от най-купонджийските групи - Обратен ефект! Слушайте "Шоуто на Калина", за да разберете повече за най-новото начинание на бандата - превръщането им в герои от сагата Star Wars, както и участието им в коледния базар "София... прочети още »
04.12.201512:15

"Еко и леко" за емоционалната интелигентност

Днес в "Еко и леко" ще гостува Поли Фистолера - основател на BISEI (Български Институт за Социална и Емоционална Интелигентност). Чрез изготвяне на индивидуални програми за развитие и разширяване на емоционална стабилност, тя помага на своите клиенти да осъзнаят собствената си емоционална динамика и емоционална... прочети още »
26.11.201511:20

"Еко и леко" за "Дни на предизвикателствата" 2015

Днес в "Еко и леко" ще стане дума за най-големия фестивал за екстремни спортове, екология и туризъм - "Дни на предизвикателствата“, който ще се случи между 1 и 3 декември в София.   Прожекции на приключенски и екстремни филми, лекции и презентации на смели атлети и пътешествeници, тематични уъркшопи, практически... прочети още »
24.11.201511:50

"Еко и леко" за системата хюман дизайн

Познаването на личния дизайн на човека е от изключително значение за личностното освобождаване и за ефективното вземане на решения. В това ше ни убеди Ана Валева, с която Калина ще си поговори за хюман дизайн.   Системата хюман дизайн е задълбочена наука, която позволява на обучени специалисти да анализират, възоснова на специално... прочети още »
20.11.201511:39

Събота в Страната на чудесата с Евелина Павлова

Съботната сутрин по радио FM+ ще започне с приказка за деца и ще завърши с приказка за големи.   Тази седмица е много, много специална за нас. Това е седмицата, в която ще празнуваме рождения ден на Мики Маус и наши гости ще са децата от вокална формация Мики Маус. Тази седмица светът отбелязва и Световния ден на правата на... прочети още »
18.11.201507:38

"Еко и леко" за гордостта в отношенията ни

В сряда отново ще ни гостува медиаторът Катина Клявкова. Темата, която ще обсъждат с Калина е гордостта и доколко тя пречи или помага в чистите отношения помежду ни.   В "Еко и леко” продължаваме да изследваме и откриваме възможностите за сговор между хората, колкото и да сме различни - между 14 и 15ч., само в ефира на... прочети още »
12.11.201514:02

Евелина Павлова с детско радио шоу в ефира на Radio FM+

От тази събота, 14 ноември, уикенд ефирът на Радио FM+ няма да е същият. Водещата Евелина Павлова, която преди месец направи своето голямо завръщане в програмата на Радио FM+, стартира новото шоу "Евелина в страната на чудесата”.    Алюзията с популярната история на Луис Карол не е случайна. В новото предаване... прочети още »