Радио новини

22.03.201612:00

"Еко и леко" за малките семейни войни и голямата победа

В сряда в "Еко и леко" ще поговорим за обикновени "семейни войни", които разрешаваме (или не) по какъвто и да е начин, но ни оформят като хората, които така общуват и извън дома.    Дали ще се борим за дистанционното, капака на тоалетната чиния, или кой да хвърли боклука, още в семейна среда се срещаме със... прочети още »
15.03.201614:58

"Еко и леко" за социалното предприемачество и “зеленото”...

Общото между тримата участници в екип "Zele“ е интересът им към социално предприемачество и убеждението, че чрез иновации може да се постигне устойчиво развитие и опазване на околната среда. Всеки от тях има участие в доброволчески проекти и инициативи, а предизвикателствата в живота са ги научили да са решителни и да се стремят... прочети още »
13.03.201616:48

"Еко и леко" за социалния бизнес, който помага на хората

Приятелите и познатите й я наричат Катя. Прекарва дните си в София и Лисабон, като обича да пътува често. Миналата година животът й се преобръща заради травма, и след продължителен период на възстановяване решава да посвети живота си на социална кауза - здравето на хората, като в частност иска да помогне на приятелите и роднините си да не се... прочети още »
29.02.201613:42

"Еко и леко" за чистата храна, която да купим онлайн

Храната за душата е важна, но и без "гориво" за тялото не може. А с какво "зареждаме" тялото си е безкрайно важно, ако искаме да сме здрави.    И когато избираме, най-често казваме "ама разбира се, че е био - произведено е на село!" Достатъчно ли е обаче да отгледаме нещо на село, за да стане то еко... прочети още »
29.02.201610:30

Можем ли да се разделим, без да се поболеем?

Темата в "Еко и леко" днес ще бъде можем ли да се разделим, без това да ни разболява?   Калина и гост-партньорът и медиатор Катина Клявкова заедно ще откриват възможностите да преминем от една ситуация в живота в друга, без това непременно да е съпроводено с болка от промяната.   Как да се случи това ще разберете... прочети още »
28.01.201616:38

"Еко и леко" показва как да влезем във форма вкусно и с...

В последния януарски работен ден в "Еко и леко" ще гостува Сандра Алексиева, известна с кулинарните си таланти, книги, рецепти и телевизионно шоу. Сега тя е преоткрила храната и готвенето в услуга на тялото, красотата и неговото здраве.    "Може ли да се влезе във форма вкусно" е първия въпрос на устните на... прочети още »
20.01.201614:41

"Еко и леко" за мирa като наша природа

В четвъртък в "Еко и леко”, във времето за чисти отношения като част от чистота в живота ни и на планетата, с медиатора Катина Клявкова ще поговорим за МИРА като наша природа.    В сета се наблюдават все повече агресивно решаващи се конфликти, отколкото мирно постигнати споразумения. Каквото по света, това и у нас;... прочети още »
15.01.201611:30

Нели Петкова с нов сингъл на живо в студиото на Радио FM+

Тези дни Нели Петкова представи новия си сингъл, българо-американската продукция "Bad". Режисьор на видеото е американският режисьор, продуцент и кинематограф Leigh Scott, а специалното участие в него е на актьора John Thomassen.   Повече подробности отвъд сухите факти - за песента, видеоклипа, както и за обещаната... прочети още »
12.01.201611:38

GITR събира лидерите в предприемачеството от Източна Европа

За трети пореден път Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) организира предприемаческото състезание Get in the Ring - на национално ниво за България и като регионален домакин за Източна Европа.   Национален Финал По време на националния финал в България, който се проведе 17.11.2015 г. в Интер Експо Център, София,... прочети още »
23.12.201509:54

"Еко и леко" за истинския уют във фамилните отношения

В навечерието на на Коледните празници, на 23.12, малко след 13ч., Калина и медиаторът Катина Клявкова ще си поговорят за истинския уют във фамилните отношения - истинката топлина, нежност и подаряване, отвъд наложения театър на празниците. Събираме се заедно, на как наистина да сме За Едно?   След 14' пък фотографката на... прочети още »
21.12.201513:43

"Еко и леко" за живота сред природата с Камен Хасъмски

Утре в "Еко и леко" гост ще бъде Камен Хасъмски, познат ни вече и от телевизионния екран и реалитито "Фермер търси жена”.    Камен живее в с. Черни Осъм, точно до Троянския манастир, затова от него че почерпим информация за живота сред природата, интериора от дърво и уюта на дървото в нашия дом. Тези теми... прочети още »