Ива от сутрин до обед

10.12.201316:47

Повече природа или повече зимни спортове искате в нашите планини?

Повече природа или повече зимни спортове искате да има в нашите планини? И толкова несъвместими ли са тези неща? Това е темата ни в сряда, а гост по нея ще бъде Тома Белев – човекът, с чието име се асоциира безкомпромисната борба за опазване на българската природа.   "Мъжът и жената – ефективно” минава на... прочети още »
09.12.201316:26

Oткъде идва неотразимият чар на лошите момичета?

"Добрите момичета отиват в Рая, а лошите – където си поискат”. Така ли е – ще ни каже Димитър Ганев, подбрал само калзапанки в Часа на музикалния редактор, а пък ние ще търсим откъде идва неотразимият чар на лошите момичета.   Продължаваме да отразяваме и софийския панаир на книгата със силното слово и тежката... прочети още »
06.12.201316:39

Коя е книгата-находка, която бихте препоръчали за коледен подарък?

От понеделник отваряме ефира си  към откриващия се Софийски международен панаир на книгата. Заедно с Веселин Тодоров от Асоциация българска книга ще разберем кои са международните участници, гост-авторите и акцентите в събитието. Ива пък отваря анкета на тема: коя е вашата книга-находка през годината, която искате да препоръчате като... прочети още »
05.12.201317:22

Kое е най-важното за студентите?

Празнуваме Никулден с група Кикимора – горд собственик на трима Николаевци и един Александър. Освен имените дни, ще празнуваме и две години от създаването на хард-рок групата.   Като сме го ударили на празници – удряме и едно рамо на студентите. "Ура" за студентите два дни преди международния им ден с въпроса... прочети още »
04.12.201317:37

Кой е човекът на годината според вас?

"Кой е човекът на годината според вас?” Правим допитването паралелно с БКХ, които всяка година присъждат приз на публиката и приз на журито за човека, допринесъл най-много за човешките права през годината. А Яна Тавание от организаторите ще ни каже кои са номинираните с най-много гласове до момента.   Една от несъмнено... прочети още »
03.12.201314:00

Допускате ли любов на работното място?

Допускате ли любов на работното място? Приемаме всякакви аргументи – включително брачни халки и развалени съдружия, а във вярната посока ще ни води нашия консултант по успешни връзки Милена Динкова.   Очаквайте в студиото Йоко Захариев като истински коледен герой с информация за Благотворителния концерт на Холидей хироуз тази... прочети още »
02.12.201317:26

Какво благо творите?

"Какво благо творите?" Това е въпросът ви на 3 декември, независимо дали става дума за коледни сладки или добрини. Как идеята става действие не само около Коледа, а винаги, когато имаме желание да помогнем, ще ни разкаже Ива Колева от "Идея в действие”.   Д-р Ванеска от Хил клиник пък ще ни покаже различните... прочети още »
29.11.201315:28

Харесвате ли празничната премяна на вашия град?

На 1 декември много градове по света палят светлинките на коледната елха. Харесвате ли празничната премяна на вашия град – това е въпросът ни в понеделник и със сигурност ще прерасне в републиканско първенство за най-хубав град.   Писателят и тв продуцент Биляна Траянова ще ни разкаже за новите приключения на Хариша в... прочети още »
28.11.201316:14

Къде е мястото на уличните кучета?

"Къде е мястото на уличните кучета?” – това е въпросът ни в петък, когато с Маги Джанаварова ще говорим за затварянето на приюта в Долни Богров и съдбата на всичките му обитатели.   Зорница Аспарухова представя "Син жасмин” – новото филмово събитие с марка Уди Алън и плеядата от лоши момичета в... прочети още »
27.11.201316:33

Какво може да ви накара да тичате 1000 км.?

Какво може да ви накара да тичате 1000 км.? Това е въпросът, който ни обединява в четвъртък, когато гост на Ива отново ще бъде Станислав – човекът, инициирал кампанията 1000 км. Balkan charity challenge и един от двамата, който успя да стигне до финала!   Чаровниците от Sentimental Swingers ще пеят на живо в студиото и ще ви... прочети още »
26.11.201316:10

Задължително условие за любовта ли е моногамията?

Задължително условие за любовта ли е моногамията? Това е темата ни в сряда, когато нашият консултант по успешни връзки Милена Динкова отново ще говори за страстта и щастието в рубриката "Мъжът и жената ефективно”.   Баронеса Любка Биаджони – вече щатен диригент на Националната филхармония -  ще представи... прочети още »