Ива от сутрин до обед

14.11.201317:46

Кой е най-големият трик, с който смайвате приятелите си?

В петък вадим заека от шапката и си слагаме главата под мишница! Всичко това заради 70 юбилей на Астор. Уникалният илюзионист ще ни разкаже всичко за празничния спектакъл и гостите в него, а от вас пък искаме признание за най-големия трик, с който смайвате приятелите си.   Ще разберете най-важното за една сравнително нова, но и много... прочети още »
13.11.201318:20

Кой театрален герой бихте изиграли?

На 14 ноември още от сутринта денят ще стане нощ и то Европейска нощ на театъра. С актрисата Силвия Петкова Ива ще говори за това какви театрални чудеса ще се случат по време на събитието, а за вас ще има билети, ако отговорите на въпроса: Кой театрален герой бихте изиграли?   С Поли Фистолера ще говорим за емоционалната... прочети още »
12.11.201318:40

Кой е най-подходящият момент за двама влюбени да станат интимни?

Защо много момичета искат да изглеждат еднакво и забравят да приличат на себе си? Това е темата ни в сряда, породена от това колко много "Барбита” и "патенца” заменят автентичните и красиви женски лица. В "Неохраняема зона” спец. агент Магдалена Гигова ще извърши операцията "Кога процедурите за красота... прочети още »
11.11.201317:04

Коя е любимата ви българска песен?

Във вторник оставаме обречени на хубавата музика, завладяващите гласове и магията на ритъма.   По повод стартиралия Vocal Fest ви питаме: "Коя е любимата ви българска песен”? А в студиото ще гостува един от гласовете на фестивала - Миленита.   Когато определим любимото ви парче, ще го изпеем заедно, акомпанирайки... прочети още »
08.11.201315:26

Какви възможности крият тъмните есенни вечери?

С празника на св. Мина на 11 ноември започват вълчите дни – най-дългите нощи в годината. Кои са възможностите, които крият тъмните есенни вечери – това е темата ни в понеделник, по която ще разменяме полезни и немирни идеи.   Какво предствлява световната инициатива Мovember ще ни разкажат урологът д-р Георгиев и Митко... прочети още »
07.11.201317:28

Къде сте слушали най-хубавата музика на живо?

В петък създаваме музикалната карта на света. Къде по време на вашите пътувания сте слушали уникални изпълнители и жива музика, която си струва да бъде споделена с всички останали? Доц. Костов ще ни разкаже за ДЖАЗ КРУИЗИТЕ, а Влади Дивизиев за клубове и концерти зали, които помагат да станат важни пунктове от музикалния... прочети още »
06.11.201314:48

Търговете - между колекционерската страст и адреналина на наддаването

Четвъртък е щастливият ни ден затова отваряме щастлива тема – за виното. Всеки повод си има своето вино и ще споделяме най-добрите съюзничества между вино и повод, които сме преживявали с чаша вино в ръка.  Ще ви представим открития Салон на виното в София, както и уникално добри комбинации от подходящи питиета за различните... прочети още »
05.11.201317:23

Възможно ли е ярки личности да са заедно, без да си хвърлят сянка?

В сряда заедно довършваме изречението: "Никога не е късно да...”. Ива моли всеки отговор да бъде личен и автентичен, каквито обещават да бъдат и нейните гости.   Зинаида и Ангел Хаджидимитрови са заедно от 38 години и в разцвета на 60-те решават, че никога не е късно за  ново начало: тя започва да пише разкази и... прочети още »
04.11.201315:55

Какво трябва да знаете, преди да започнете процедура по осиновяване

5 ноември е световният ден на мъжете и за пръв път България се включва в честванията! Посвещаваме ефира си на "силните ни половинки” с въпроса – по какво се познава истинския мъж?   Започваме и важната тема за осиновяването – какво трябва да знаете преди да започнете процедурата. Фани Давидова –... прочети още »
04.11.201315:12

На какво са готови жените за мъжете? (галерия)

Ноември е месец на профилактика рака на простатата, познат още и като Моември (ноември+мустак).    В България международната инициатива има интересен прочит - няколко от най-красивите и успели българки подкрепят Моември с необичайна фотосесия. Нашата прекрасна Ива Дойчинова (заедно с Мария Вълканова - мениджър, Людмила Филипова... прочети още »
01.11.201316:06

Организаторите на София филм фест гостуват на Ива

В понеделник празнуваме ново начало на седмицата, нов месец и... своите мечти. Ако човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му – каква е вашата най-голяма мечта? Това е темата, която ще ни обедини и размечтае.   В рубриката "Здравето" специалистите от Хил клиник започват своето съдействие със слушателите на... прочети още »