Ива от сутрин до обед

27.11.201316:33

Какво може да ви накара да тичате 1000 км.?

Какво може да ви накара да тичате 1000 км.? Това е въпросът, който ни обединява в четвъртък, когато гост на Ива отново ще бъде Станислав – човекът, инициирал кампанията 1000 км. Balkan charity challenge и един от двамата, който успя да стигне до финала!   Чаровниците от Sentimental Swingers ще пеят на живо в студиото и ще ви... прочети още »
26.11.201316:10

Задължително условие за любовта ли е моногамията?

Задължително условие за любовта ли е моногамията? Това е темата ни в сряда, когато нашият консултант по успешни връзки Милена Динкова отново ще говори за страстта и щастието в рубриката "Мъжът и жената ефективно”.   Баронеса Любка Биаджони – вече щатен диригент на Националната филхармония -  ще представи... прочети още »
25.11.201316:26

На кого и за какво благодарите днес?

Във вторник празнуваме по български Денят на благодарността. Да благодариш е чудесен навик на сърцето, затова ви питаме – "На кого и за какво благодарите днес?”   Един пир за всички меломани представлява тазгодишният Новогодшен музикален фестивал. Очаквайте новини около топ събитието – операта Тоска с участието... прочети още »
22.11.201314:46

Стартира европейският месец на фотографията

В понеделник ще говорим за постенето – на трапезата, в мислите и в действията.   В рубриката "Здравето" Антон Гарабидов ще ни разкаже за специфичната вибрация на здравите клетки и как може да се въздейства оздравително върху болните чрез подходяща честота.   "Красивото винаги е странно” – е... прочети още »
21.11.201317:31

Кои са любимите ви лоши момчета?

"Кои са любимите ви лоши момчета” – това е въпросът ни в сряда, вдъхновена от темата за най-големите злодеи в киното, представена от Зорница Аспарухова. Интересно е защо лошите герои вземат славата на добрите, а лошите момчета са по-интересни от отличниците?   От кои момчета е Дидо Мачев е въпрос, на който може да си... прочети още »
20.11.201317:15

Проблем или предимство е голямото семейство днес?

На 21 ноември – денят на християнското семейство, голямата ни тема ще бъде какви са най-големите предизвикателствата пред семействата днес.   Милен Врабевски се грижи за 5 деца със своята съпруга и едновременно това с професионална и гражданска активност заслужи званието "Европейски гражданин на годината”. Ще чуем... прочети още »
19.11.201316:19

Живот или болести ни докарва хлябът, който ядем?

Живот или болести ни докарва хлябът, който ядем? Това е темата ни в сряда, а консултант по нея е д-р Мария Папазова, която ще коментира книгата, направила световен бум - "Пшеницата – маскираният убиец”.   Милена Динкова – нашият консултант по успешни връзки, ще повдигне темата за това кое прави мъжете и жените... прочети още »
18.11.201312:57

Какъв световен ден бихте учредили лично вие?

На 19 ноември планетата чества за първи път световния ден на тоалетната и ние се включваме с размисли по темата как би трябвало да се отбележи той в България. А въпросът ни е: Какъв световен ден бихте учредили лично вие?   Ще разберете кои са върховете в прекия и преносен смисъл на Банско филм фест – посветен на катеернето и... прочети още »
15.11.201316:39

Kои са най-нелепите начини да бъде впечатлена една жена?

Гледайте небето в нощта срещу понеделник, защото при ясно небе ще видите метеорния поток Леониди, а на сутринта в предаването ще коментираме чудните небесни тела с Никола Петров – ръководител на Националната астрологическа обсерватория.   Продължаваме да говорим и за фестивала на уникалните гласове и автентечните мелодии ВОКАЛ... прочети още »
14.11.201317:46

Кой е най-големият трик, с който смайвате приятелите си?

В петък вадим заека от шапката и си слагаме главата под мишница! Всичко това заради 70 юбилей на Астор. Уникалният илюзионист ще ни разкаже всичко за празничния спектакъл и гостите в него, а от вас пък искаме признание за най-големия трик, с който смайвате приятелите си.   Ще разберете най-важното за една сравнително нова, но и много... прочети още »
13.11.201318:20

Кой театрален герой бихте изиграли?

На 14 ноември още от сутринта денят ще стане нощ и то Европейска нощ на театъра. С актрисата Силвия Петкова Ива ще говори за това какви театрални чудеса ще се случат по време на събитието, а за вас ще има билети, ако отговорите на въпроса: Кой театрален герой бихте изиграли?   С Поли Фистолера ще говорим за емоционалната... прочети още »