Ива от сутрин до обед

04.11.201315:12

На какво са готови жените за мъжете? (галерия)

Ноември е месец на профилактика рака на простатата, познат още и като Моември (ноември+мустак).    В България международната инициатива има интересен прочит - няколко от най-красивите и успели българки подкрепят Моември с необичайна фотосесия. Нашата прекрасна Ива Дойчинова (заедно с Мария Вълканова - мениджър, Людмила Филипова... прочети още »
01.11.201316:06

Организаторите на София филм фест гостуват на Ива

В понеделник празнуваме ново начало на седмицата, нов месец и... своите мечти. Ако човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му – каква е вашата най-голяма мечта? Това е темата, която ще ни обедини и размечтае.   В рубриката "Здравето" специалистите от Хил клиник започват своето съдействие със слушателите на... прочети още »
31.10.201317:03

Кои са будителите - нашите и на разбунтувалите се студенти?

В петък шоуто празнува своя първи рожден ден! Ще честваме деня на будителите с едни истински съвременни будители: писателят и драматург Стефан Цанев и актрисата Нина Димитрова от театър Кредо.   Цяла седмица вече продължава и студентската блокада в студиото – Поли, Антон и Влади ще разкажат кои са техните будители; Ива пък... прочети още »
30.10.201317:39

Знаете ли как се играе на бира понг?

На 31 октомври сменяме костюмите и сваляме задръжките, за да празнуваме Хелоуин и да изживеем нещо ново.   Специалният гост на Ива е Графа, който ще сподели каузата на концерта си "Заедно на децата на България" в партньорство с УНИЦЕФ.   Ще поиграем и на БИРА ПОНГ - една забава с много бира, точен мерник и смях,... прочети още »
29.10.201316:54

Да се върне ли правото на пушачите да пушат на закрито?

Да се върне ли правото на пушачите да пушат на топло и закрито през зимата, или да ги оставим на студа, като не пипаме тоталната забрана за тютюнопушене на обществени места? Дебатът продължава не само в пленарната зала, но и тук при нас. Ива ще очаква в сряда и вашата аргументация по темата.   Драма ли е изневярата? Това ще бъде... прочети още »
28.10.201317:31

Защо у нас шамарът се приема за възпитателно средство?

Във вторник заедно правим топ 10 на най-обичаните детски песнички у нас. Коя е тази, която вие сте пели, а и онази, която сте слушали като дете? Не се страхувайте да изпеете в ефир с пълно гърло любимия си рефрен.   С Дани Колева от Национална мрежа за децата и Таня Кючукова – детски психолог ще си поговорим за детските права и... прочети още »
25.10.201314:31

Студентите окупираха Университета - подкрепяте ли ги?

Студентите окупираха Университета и с това върнаха въпроса нормален ли е диалогът хора-управляващи, щом се стига до такива действия. Заставате ли зад тяхната акция и дали тя е навременна, ефективна и адекватна – това е темата ни в понеделник.   В рубриката "Здравето” ще чуете невероятно красиви и целебни звуци от... прочети още »
25.10.201312:53

Вижте тунизийската приказка на Ива (галерия)

Ива беше не просто от сутрин до обед, но за цяла седмица в Тунис. Вече можете да й се обадите в ефир на местна почва и да я разпитате за преживелиците й - а и тя няма да ви ги спести. Разгледайте и преживяванията й в снимки, в галерията ни по-долу. прочети още »
16.10.201317:53

Ива предава директно от най-интересните кътчета на Тунис!

На 21 години радио FM+ започва да покорява света. Може ли да се прави радио от пустиня, от оазис, или от африканския Холивуд? Според Ива - да!    Очаквайте от 21 до 24 октомври преки включвания от Тунис - мястото, където са снимани "Междузвездни войни", "Гладиатор", "Английският пациент" и много... прочети още »
15.10.201314:24

Спомняте ли си първата си голяма любов?

И в сряда оставаме на 21-на! Младостта от гостите на рождения ни ден ни зарази и затова ще говорим много за любовта! Спомняте ли си първата си голяма любов, нейният обект и какво се случи с това чувство – това ще бъде поводът ни за откровения и мили спомени.   Милена Динкова – консултант по успешни връзки ще говори за... прочети още »
14.10.201320:17

Радио ФМ+ става на 21 години

На 15 октомври изстрелваме в ефир най-добрата музикална селекция, най-горещите поздрави и най-талантливите ни връстници.    Радио ФМ+ става на 21 години и празнува своя рожден ден с нов облик, веселие и музика! Очаквайте РАФИ, АНГЕЛ И МОИСЕЙ И РУТ да пеят своите хитове и най-емблематините хитове от ефира през годините. Вие,... прочети още »