Ива от сутрин до обед

14.12.201615:04

Годината през очите на "Ива от сутрин до обед" и приятели

Сутрешният блок на Радио FM+ "Ива от сутрин до обед" събира изминалите 12 месеца в ексклузивни интервюта.    Каква беше отиващата си година, според едни от най-популярните журналисти и творци, ще разберем до Коледа. В специалните празнични издания Ива Дойчинова кани в своето студио избрани гости, които да направят... прочети още »
14.12.201614:20

Holiday Heroes за празничните кампании тази година

"Правим всичко това с любов и ентусиазъм и това се вижда от хората.", каза Росица Томова от Holiday Heroes, която ни гостува, за да разкаже за празничните кампании тази година.   "Тази година започнахме кампанията много рано с много проекти, но реалното опаковане на празнични пакети започна тази събота. Целта ни в... прочети още »
14.12.201612:23

Най-големите куриози и смешни ситуации от изминалата година

В четвъртък започваме да разглеждаме изминалата 2016 от всевъзможни страни и за това с Тео Чепилов ще обсъдим най-големите куриози и смешни ситуации от изминалата година.    В кампанията ни "Думите, които остават" Цветелина Дечева ще представи най-добрите книги над изд. "Ера".    А накрая с... прочети още »
13.12.201618:00

Асен Блатечки с нов проект - постановката "Малко комедия"

В сряда ще си говорим за театър с Асен Блатечки, който ще ни представи постановката "Малко комедия".    Неохраняемата зона на Маги Гигова ще посветим на годината на Петела и за това как българка почти събра парите за първия и единствен в България робот-локомат за раздвижване на неподвижно болни. прочети още »
13.12.201612:41

Mитрополит Антоний: "Държавата сме всички ние"

"На нас, българите, това ни е кармата – да не чакаме друг, да не обвиняваме, а просто да правим и да действаме.", каза Велислава Каймаканова–Ножарова, която ни гостува заедно със Западно и Средноевропейски митрополит Антоний, за да ни разкажа за четвъртото издание на кампанията "Да оставим следи" на сдружение... прочети още »
12.12.201613:21

Купуват първата педиатрична линейка с транспортен кувьоз в България

Във вторник очакваме Вили Ножарова и митрополит Антоний, които ще ни разкажат за своята кауза – първа педиатрична линейка с транспортен кувьоз в България.    След 10ч. Виктория Бисерова, управител на изд. "Ентусиаст" ще представи най-доброто от книгите им през 2016г., а със Сандра Алексиева от "1001... прочети още »
09.12.201613:38

Георги Караманев представя биографичния роман за Йордан Йорданов–Юри

В понеделник Георги Караманев ще ни гостува, за да представи биографичния роман за Йордан Йорданов–Юри, който, както самият той пише "умееше да вижда хората зад снимките".    В рубриката "Здравето" ще се запознаем с работата на American spinal clinic, а beauty влогърът Наталия ще ни даде най-добрите... прочети още »
08.12.201618:23

Децата от ЕСПА в помощ на децата, лишени от родителски грижи

"Искаме да покажем на децата, че се грижим за тях и сме готови да им подадем ръка." Каза 11-годишната Мия от частно училище ЕСПА, която ни гостува с почти 8-годишния Алекс и Елена Немцова, за да разкажат за своята Акция милосърдие.   Вече 17 години ЕСПА организира конкурс за рисунка, като най-добрите рисунки биват... прочети още »
08.12.201617:59

"Дни на донорство" - традицията, която ражда деца

В петък – нашият ден на пътешественика – посрещаме Юлиана Антонова Мурата, която ще ни разкаже за величествената Япония в рубриката ни "Дим да ни няма".    Ще си говорим и с фондация "Майки за донорство" за традицията, която ражда деца – "Дни на донорство", а Белослава ще ни... прочети още »
07.12.201612:34

Eнергията на сърдитите млади хора и бунтът им днес

На 8 декември, деня на студентския празник, ще си говорим за енергията на сърдитите млади хора и бунтът им днес.    В "Думите, които остават" очакваме Мария Найденова от издателство Сиела, която ще подари на вас най-добрите книги на издателството от изминалата година, а с Милена Родригес отговаряме на въпроса... прочети още »
06.12.201613:14

Ива Василева и Тихомир Казаков - лауреати на тазгодишните...

В сряда очакваме арх. Ива Василева и арх. Тихомир Казаков, които са едни от наградените от тазгодишните архитектурни награди на Арх Инова.    След 11ч. навлизаме в "Неохраняемата зона" на Маги Гигова, където ще честваме 70-годишнината на неповторимия Силвестър Сталоун. прочети още »