Ива от сутрин до обед

18.11.201612:08

Tайните на астрологията и нейният смисъл

В понеделник ще се потопим в тайните на астрологията, защото с гостът ни Стилян Иванов ще търсим нейния смисъл.    В 11ч. студиoто ще се превърне в сцена, защото ще ни гостуват прекрасните танцьори от ансамбъл "Чинари". прочети още »
17.11.201615:14

Музикална лаборатория за човека с диригент Йордан Камджалов

В петък политаме към екзотична Южна и Централна Америка с Данаил Алексов и ще разберем как за 23 дни е успял да посети 14 отделни дестинации.    Музикална лаборатория за човека ще бъде темата ни разговор с диригент Йордан Камджалов,  а със Зорница Аспарухова официално даваме старт на тазгодишната Киномания. прочети още »
16.11.201613:22

Kакво става, когато половинката ни види нашето друго Аз?

В четвъртък посрещаме Васо Гюров от Ревю, с който ще си говорим за създаването на общности и предстоящия концерт на групата.    По-късно с Милена Родригес ще разясним кои са най-великите скайп и фейсбук издънки и какво става, когато половинката ни види нашето друго Аз. прочети още »
15.11.201612:54

Атлас с нов албум и подробности около новите им проекти

Утре обявяваме музикална сряда, тъй като очакваме група Атлас с нов албум и подробности около новите им проекти.    А след 11ч. очакваме певицата Тони, която ще представи новата си песен "Сега". прочети още »
14.11.201616:18

Катето Евро разтваря кулинарна "Тетрадка за рецепти и...

Във вторник ще разтворим една кулинарна "Тетрадка за рецепти и спомени" с нейния автор Катето Евро.    Преди това заедно с Катерина Миланова и  Мария Панайотова ще посветим още един вторник на предстоящата "Нощ на театрите".    А в "Рицар без броня" с Марина Стефанова ще говорим... прочети още »
11.11.201617:23

Подробно за програмата на тазгодишната Киномания

В понеделник, заедно със специалиста-уролог д-р Георги Георгиев, ще обърнем внимание към световната инициатива Моември – посветена на мъжкото здраве.    След 10ч. се отдаваме на кино и театър, защото Владо Трифонов ще ни представи програмата на тазгодишната Киномания, а театралното трио Милена Маркова, Невена Бозукова и... прочети още »
10.11.201613:44

Усмивките от старите ленти: ретро филмите

В петък след 9ч. заедно със Зорница Аспарухова ще говорим за усмивките от старите ленти, тъй като темата ни ще бъдат ретро филмите.    След това очакваме група Остава за предстоящия им голям концерт и двоен албум, а в "Дим да ни няма" се отдаваме отново на приключения и екстремизъм с 12-то издание на фестивала за... прочети още »
09.11.201616:17

Как да бъдем до нашата половинка по правилния начин

В четвъртък с Милена Родригес ще се опитаме да разгадаем мъжките желания и как да бъдем до нашата половинка по правилния начин.    След 10ч. очакваме дамите от италианския оперен квартет Incanto, заедно с Иван Кюркчиев, за предстоящия им концерти из страната.    Преди това заедно с NoBlink! отново ще се потопим в... прочети още »
08.11.201617:20

Kакво прави един мъж красив?

В сряда в "Неохраняемата зона" на Маги Гигова ще изследваме мъжката красота и затова ви питаме - какво прави един мъж красив?    В 10ч. при нас ще бъде диджеят и художник Иван Шопов, по-известен като Balkansky, който ще ни сподели за предстоящите си участия и съвместните му проекти с Теодосий Спасов. прочети още »
07.11.201617:12

Антон Угринов за предстоящата Нощ на театрите на 19 ноември

Във вторник се потопяме в атмосферата на дългоочакваната Нощ на театрите с Антон Угринов, който ще ни разкаже какво ще се случи зад кулисите на Народния театър на 19-ти ноември.    В 9ч. Янина Танева ще ни сподели как можем да постигнем социална промяна чрез емпатия и какво е Резиденция баба. прочети още »
04.11.201616:18

Как да върнем формата си след раждане?

В понеделник Станислава Събева ще отговори на въпроса, който всички майки си задават, а именно: Как да върнем формата си след раждане?    В 11 часа студиото ще се изпълни със звънтящите гласове на дует Авеню, а Цвета Балийска ще ни разясни що е то плейбек театър.  прочети още »