Ива от сутрин до обед

07.11.201617:12

Антон Угринов за предстоящата Нощ на театрите на 19 ноември

Във вторник се потопяме в атмосферата на дългоочакваната Нощ на театрите с Антон Угринов, който ще ни разкаже какво ще се случи зад кулисите на Народния театър на 19-ти ноември.    В 9ч. Янина Танева ще ни сподели как можем да постигнем социална промяна чрез емпатия и какво е Резиденция баба. прочети още »
04.11.201616:18

Как да върнем формата си след раждане?

В понеделник Станислава Събева ще отговори на въпроса, който всички майки си задават, а именно: Как да върнем формата си след раждане?    В 11 часа студиото ще се изпълни със звънтящите гласове на дует Авеню, а Цвета Балийска ще ни разясни що е то плейбек театър.  прочети още »
03.11.201612:53

Най-новият хит на големия екран - "Доктор Стрейндж” с награди...

В петък Зорница Аспарухова освен,че ще ни представи най-новият хит на големия екран - "Доктор Стрейндж”, ще зарадва нашите слушатели с награди от филма!    След това се пренасяме към големите гласове, защото Орлин Анастасов ще ни покани на операта "Кармен”, изпята от огнената грузинка Анита... прочети още »
02.11.201612:41

Какво трябва да знаят днес тийнейджърите за секса?

В четвъртък сме на тема сексуално образование, защото Николета Попкостадинова ще ни представи проекта за тийнейджъри "loveguide", а вас питаме – какво днес трябва да знаят тийнейджърите за секса?    С Милена Родригес в "Мъжът и жената ефективно" ще говорим за най-древната професия –... прочети още »
31.10.201616:14

Наближава София фюжън фест

В сряда се потапяме в българската и балканска фюжън музика с Ваня Бенелинова и Петър Йорданов–Бъни, които ще ни разкажат повече за предстоящия София фюжън фест.    В 11ч. навлизаме в неохраняемата зона на Маги Гигова, където ще разнищим всичко, което трябва да се знае за афродизиаците. прочети още »
28.10.201612:30

Николо Коцев представя най-продаваната българска рокопера -...

Ден преди финала на кампанията Будител 2016, в студиото ще гостува и нашият пръв будител д-р Милен Врабевски.    В 11ч. при нас ще бъде Николо Коцев – автор на най-продаваната българска рокопера "Нострадамус", която ще получи своята дългоочаквана премиера на 18 и 19 ноември.  прочети още »
27.10.201613:00

Да съберем границите на България с каяк!

В петък ще съберем границите на България с каяк заедно с авантюристичените пътешественици Дони Калчева и Венелина Величкова.    Нора Караиванова ще представи "Diva", новото дуетно парче, направено заедно с Маги Джанаварова, а Зорница Аспарухова ще ни предложи три нови филмови премиери. прочети още »
25.10.201613:31

TEDxMladostWomen: силата на жените и момичетата да бъдат творци на...

В четвъртък започва новата ни рубрика "Не Мигай! Българското кино идва!", в която ще обърнем внимание на късометражното кино.    Малко по-късно ще си говорим за силата на жените и момичетата да бъдат творци на промяната, идеята на инициативата TEDxMladostWomen. прочети още »
24.10.201613:08

Мирослав Долапчиев за първите награди за приемна грижа

Кои са спасителите на детството ще разберем утре заедно с Мирослав Долапчиев, с когото ще говорим за първите награди за приемна грижа.    След 10ч. Юлиан Вергов ще бъде в студиото, а причините са Нощ на театрите и постановката "Арт", която "чуква" сто…представления на 31 октомври.    А с... прочети още »
21.10.201615:49

Как да направим най-правилния избор за нашите прозорци и дом

В понеделник Иван Димитров и академия "Века" ще ни преподадат последен урок за това как да направим най-правилния избор за нашите прозорци и дом.    С Георги Караманев от сп. "Осем" ще погледнем на ин-витро процедурите от няколко различни гледни точки.    А след 11ч. Евгени Чакалов,... прочети още »
20.10.201613:17

Прея и Venzy представят новата си съвместна песен "Празни...

В петък Зорница Аспарухова ни е подготвила една различна селекция на предстоящия филмов фестивал So Independent.    Прея и Venzy ще представят новата си съвместна песен "Празни приказки", а с Ива Тодорова отлитаме към Хонконг. прочети още »