Ива от сутрин до обед

21.10.201615:49

Как да направим най-правилния избор за нашите прозорци и дом

В понеделник Иван Димитров и академия "Века" ще ни преподадат последен урок за това как да направим най-правилния избор за нашите прозорци и дом.    С Георги Караманев от сп. "Осем" ще погледнем на ин-витро процедурите от няколко различни гледни точки.    А след 11ч. Евгени Чакалов,... прочети още »
20.10.201613:17

Прея и Venzy представят новата си съвместна песен "Празни...

В петък Зорница Аспарухова ни е подготвила една различна селекция на предстоящия филмов фестивал So Independent.    Прея и Venzy ще представят новата си съвместна песен "Празни приказки", а с Ива Тодорова отлитаме към Хонконг. прочети още »
19.10.201613:56

Какво не знаят мъжете за жените?

В четвъртък ви задаваме въпрос, който мъчи мъжете от както свят светува, а именно "Какво не знаят мъжете за жените?".    В рубриката "Мъжът и жената ефективно" Милена Родригес ще отговори на този вечен въпрос, а за да е истински женския четвъртък, Боряна Дукова ще ни представи книгата си "Трилъри по... прочети още »
18.10.201614:50

Kое е най-смешното име на българско село, което сте срещали?

Тъпчилещово, Пържиграх и Вещица са само част от странните и смешни имена, поместени на територията на България.    С Маги Гигова ще си говорим точно за тези села и техните истории, а вас питаме кое е най-смешното име на българско село, което сте срещали.  прочети още »
17.10.201613:07

Ованес Торосян и Мария Панайотова в "Ива от сутрин обед"

Във вторник очакваме Ованес Торосян и Мария Панайотова, за да говорим за една от любимите ни вечери в София, а именно „Нощ на театрите”, когато всеки софийски театър ще бъде отворен, за да се насладим на нощна театрална магия. В „Рицар без броня” заедно с представители на ЧСОУ „Цар Симеон Велики” ще си... прочети още »
14.10.201614:41

Началото на седмицата в "Ива от сутрин до обед"

Началото на седмицата в Радио FM+ традиционно минава със свежест и очарование в компанията на Ива Дойчинова и нейните гости. В понеделник продължаваме академичното си образование с Академия Века, както и аристократичното присъствие с Графа, който ще представи новия си сингъл и ще разкаже за предстоящия си концерт в зала Арена Армеец. прочети още »
13.10.201617:02

Мери Мутафчиева кани тийнейджърите в поетичния конкурс...

В петък очакваме Пламен Старев, председател на Българската асоциация на журналистите и писателите по туризма, с когото ще говорим за честването на 60 години от създаването на асоциацията.    След 11ч. Мери Мутафчиева отново ще покани всички тийнейджъри да излеят преживяванията си в поетичния конкурс "Непознати... прочети още »
12.10.201614:19

Какво не знаем за мъжете?

В четвъртък ще се пренесем в магичния свят на балетното изкуство с Виолета Гармашевская, която ще представи най-скъпия спектакъл на националният балет на Турция "Огънят на Анадола", а именно "Троя".    В рубриката ни "Професия: Читател"  Георги Тенев ще ни разкаже историята за непостижима любов... прочети още »
11.10.201613:59

За какво най-добре служат мъжките мускули?

В сряда очакваме Venzy, с когото ще говорим за агресията в училище и за кампанията "Клуб Приятелство: Имаш силата – бъди приятел" в партньорство с фондация "Асоциация Анимус".    След 11ч. с Маги Гигова също ще засегнем темата за силата, защото обект на нейната "Неохраняема зона" ще бъдат... прочети още »
10.10.201613:31

Фондация "Дигитални деца" показва как децата могат да...

Вторник ще бъде от дните, в които ще говорим за едно от големите изкушения на есента – новия театрален сезон.    Наш специален гост е Ириней Константинов в две основни роли – като граф Вронски от новата премиерен спектакъл Анна Каренина и като директор на театър София.     Ивелина Атанасова от фондация... прочети още »
06.10.201615:00

Веганството - да или не по време на бременност>?

Понеделник посвещаваме на веганството и това дали е добро решение по време на бременност.    Ириней Константинов ще ни пренесе в прекрасната атмосфера на театър София, защото ще ни разкаже за постановката "Ана Каренина", а с Иван Димитров ще продължим своята Академия "Века".  прочети още »