Ива от сутрин до обед

25.08.201612:57

Ето кои бяха най-вълнуващите кинопремиери през август

В петък Зорница Аспарухова ще ни разкаже за вълнуващите кинопремиери през август, а в студиото ще засвири рок, защото на гости ще ни бъдат любимите Б.Т.Р.    В рубриката "Дим да ни няма", ще посрещнем Ралица Филипова, една изключителна жена, която ще ни разкаже за пътешествието си из Словения. прочети още »
24.08.201613:45

Защо мъжете не звънят втори път

В четвъртък ви питаме защо мъжете не звънят втори път. Отговорът на този въпрос ще търсим от човека с 22 неуспешни връзки – Тео Чепилов.    В 10ч при нас ще е изключителният кандидат за Будител Любка Биаджони, а в "Професия:Читател" Виктория Бисерова ще ни представи три книги от изд. Апостроф.  прочети още »
23.08.201614:00

Кое е най-смешното заглавие от жълтата преса, което сте чели?

В сряда ви питаме кое е най-смешното заглавие от жълтата преса, което сте чели? С Маги Гигова ще си говорим за най-големите измами в жълтите медии и влиянието им върху звездните личности.    В 10ч. при нас ще е Виктор Янков, който ще ни разкаже за фестивала "Запази нощта за Пловдив", който превръща града под тепетата в... прочети още »
22.08.201613:28

Има ли зависимост между храната и музиката?

Във вторник комбинираме храната с музика.    Случва ли ви се от операта да ви избива на спагети, а суровите зеленчуци да ви водят към Chill out? Има ли зависимост между храната и музиката – това е темата ни във вторник, в който, както винаги, говорим много за храна.    В Кулинарните асове ще чуете Иван... прочети още »
19.08.201613:19

Спортът е здраве, но ето каква е вредата от прекалено активния спорт

В понеделник ще разбием клишето, че спортът е здраве, защото акад. Атанас Атанасов ще ни покаже вредата от активния спорт.    С Васил Банев ще говорим за новия българския филм "Летовници", а след 11ч. организаторите на Плевен Метъл Фест ще бъдат при нас, за да ни разкажат повече за фестивала и желанието им да... прочети още »
18.08.201612:40

Коя е най-добрата идея, която ви е хрумнала от филм?

В петък ви питаме коя е най-добрата идея, която ви е хрумнала от филм, защото със Зорница Аспарухова ще си говорим за лятно кино и кои филми си струва да видим.    Гери Турийска ще ни разкаже за предстоящият концерт, посветен на великия Тодор Колев, а в "Дим да ни няма" алпинистът Дойчин Боянов ще ни разкаже за... прочети още »
17.08.201614:30

Кои са трите признака, по които познавате, че сте във връзка?

Кои са трите признака, по които познавате, че сте във връзка? Това ще бъде въпросът ни към вас този четвъртък, защото Тео Чепилов ще ни разкрие що е то европейски стандарт за връзка.    Николай Гергов ще представи дебютната си книга "Таласъмите не спят зимен сън", а художникът Цветомир Георгиев ще ни разкаже за таланта... прочети още »
16.08.201617:02

Какво най-много обичате да правите под звездите?

Български успех на фестивала в Локарно, свободен достъп до филмите в платформата FestivalScope, кино под звездите…    Това са само част от темите, които ще обсъдим в сряда със Светла Дамянова от SFF. За това и въпросът ни към вас е – какво най-много обичате да правите под звездите?    А след 11ч. ще си... прочети още »
15.08.201612:56

Методът БОП – Благодаря, Обичам, Прощавам

Във вторник очакваме Бойка Николас – една интересна и успяла личност, с която ще говорим за книгата "Методът БОП – Благодаря, Обичам, Прощавам".    След 11ч. в "Кулинарните Асове" при нас идват едни Trouble Bakers с имената Деси и Пролет, които ще ни разкажат как превръщат измислени рецепти от... прочети още »
12.08.201612:56

Ето как да живеете до 120 години

Готови ли сте да разберете тайната за дълголетие? Затаете дъх, защото в понеделник заедно с акад. Атанасов ще ви дадем реални съвети как да живеете до 120 години.    След 11ч. ще ни представим събитието Тол-Фест, където заедно с музиката, на сцената главна роля взимат свободата и толерантността.  прочети още »
11.08.201615:38

Kой е вашият любим ритуал от българската или световна култура?

В петък ви питаме кой е вашият любим ритуал от българската или световна култура? Повод за въпроса ни е гостът в рубриката „"Дим да ни няма” – Вера Петрова, която ще ни разкаже за пътешествието ни до Чичен Ица, както и за написването на книгата "Завихряне”.    В 10ч. при нас ще е Андрей Грива, с... прочети още »