Ива от сутрин до обед

12.08.201612:56

Ето как да живеете до 120 години

Готови ли сте да разберете тайната за дълголетие? Затаете дъх, защото в понеделник заедно с акад. Атанасов ще ви дадем реални съвети как да живеете до 120 години.    След 11ч. ще ни представим събитието Тол-Фест, където заедно с музиката, на сцената главна роля взимат свободата и толерантността.  прочети още »
11.08.201615:38

Kой е вашият любим ритуал от българската или световна култура?

В петък ви питаме кой е вашият любим ритуал от българската или световна култура? Повод за въпроса ни е гостът в рубриката „"Дим да ни няма” – Вера Петрова, която ще ни разкаже за пътешествието ни до Чичен Ица, както и за написването на книгата "Завихряне”.    В 10ч. при нас ще е Андрей Грива, с... прочети още »
10.08.201615:34

Кой е любимият ви трик за успешна лятна свалка?

В четвъртък обръщаме внимание на летните романси и ви питаме кой е любимия ви трик за успешна лятна свалка.   Между вашите отговори ще търсим тайната за успеха, за да я предадем на Тео Чепилов, който отчаяно се опитва да прекрати солидната си серия от 22 неуспешни връзки.    В 10ч. ще усетим и полъха на планински... прочети още »
09.08.201614:57

Кой е вашият личен завет от Ванга?

В сряда ви питаме кой е вашият личен завет от Ванга. Повод за това е наближаващата годишнина от смъртта на пророчицата Ванга, за която ще си говорим с Маги Гигова в "Неохраняема зона".    В 10ч. при нас ще бъде вдъхновяващият графити майстор Насимо, който краси улиците с изкуството си. прочети още »
08.08.201616:11

Кои български спортисти какви медали ще донесат от игрите в Рио?

Във вторник започваме големите олимпийски предсказания, като ви питаме кои български спортисти какви медали ще донесат от игрите. Победителят предсказател ще получи автобиографията на Андре Агаси – книга, която си струва човек да прочете.    От 11ч. ще спортуваме на маса с кулинарния ас Ути Бъчвавров. прочети още »
05.08.201613:17

Митовете и легендите за бленуваното бързо отслабване

В понеделник, вдъхновени от манията Покемон Гоу, ви питаме какъв вид Покемон сте – Емигрирайчу, Политикачу, Психопатъчу или някакъв друг.    В рубриката ни "Здравето" Тяна Пресолска ще ни разкаже за митовете и легендите за така бленуваното бързо отслабване, а в 11ч. Златин Цветков ще е при нас, за да ни разкаже... прочети още »
04.08.201612:44

Иво Иванов представя на живо сборника си "Отвъд играта"

В петък Зорница Аспарухова ще ни разкаже за премиерите тази седмица, между които е и тази на дългоочаквания "Отряд самоубийци".   Вдъхновяващия спортен журналист и писател Иво Иванов ще представи сборника си "Отвъд играта". Писателят, който промени живота на много хора, отново имаше рекордно дълга среща с... прочети още »
03.08.201613:09

Как ще изглеждат според вас Балканите през 2097?

Как ще изглеждат според вас Балканите и с какво ще граничи България през 2097? Васил Георгиев ще се погрижи да ни пренесе в същата тази година чрез новия си роман "Екс орбита".    Веднага след това ще засвири джаз, защото д-р Илиев и Васил Петров ще ни разкажат за деветнайстото издание на Банско Джаз Фест.  прочети още »
02.08.201612:20

Kак би изглеждала вашата голяма луда балканска сватба?

В сряда Симон Вартерян ще ни представи своите щури сватбени фотосесии и затова ви питаме как би изглеждала вашата голяма луда балканска сватба.    В "Неохраняема зона” с Маги Гигова ще говорим за кандидат-президентските кампании в САЩ, както и за двама монаси от Шаолин, които разказват за баланса между дух и тяло. прочети още »
01.08.201613:57

Иван Голев за събитието "Кажи да на книгите, не на дрогата"

Във вторник ще се свържем с писателя Иван Голев на живо от събитието "Кажи да на книгите, не на дрогата", където силни и здрави мъже показват силата на книгите.    Лили Друмева ще вкара малко кънтри в студиото ни, а шеф Жоро Иванов след 11ч. ще внесе вкусни аромати от традиционната ни българска кухня.  прочети още »
29.07.201614:32

Пенчо Радковски разкава за Еscape Room Battle

В понеделник, заедно с Пенчо Радковски, ще ви разкажем за Еscape Room Battle или какво е да имаш 60 мин. на разположение, за да избягаш от агенти, докато търсиш ключ за лаборатория.    "Здравето" ни ще бъде посветено на дамите и как да бъдат в хармония с тялото си, заедно с Лейди Хармония. прочети още »