Ива от сутрин до обед

01.08.201613:57

Иван Голев за събитието "Кажи да на книгите, не на дрогата"

Във вторник ще се свържем с писателя Иван Голев на живо от събитието "Кажи да на книгите, не на дрогата", където силни и здрави мъже показват силата на книгите.    Лили Друмева ще вкара малко кънтри в студиото ни, а шеф Жоро Иванов след 11ч. ще внесе вкусни аромати от традиционната ни българска кухня.  прочети още »
29.07.201614:32

Пенчо Радковски разкава за Еscape Room Battle

В понеделник, заедно с Пенчо Радковски, ще ви разкажем за Еscape Room Battle или какво е да имаш 60 мин. на разположение, за да избягаш от агенти, докато търсиш ключ за лаборатория.    "Здравето" ни ще бъде посветено на дамите и как да бъдат в хармония с тялото си, заедно с Лейди Хармония. прочети още »
28.07.201615:23

Зорница Шепкова разказва за Великденския остров Рапа Нуи

В петък Зузи Аспарухова ще ни даде няколко страхотни предложения за сериали, които да гледаме през лятото.    Кристин Златанова и Гергана Данева ще бъдат наши гости след 10ч., за да ни представят инициативата "Танцуваща София", а любимият ни пътешественик Зорница Шепкова се завръща в студиото ни с разкази за... прочети още »
27.07.201613:28

Tълкуванeто на сънищата и преплитането им с реалността

Насънувахте ли се? Време е да отворите очи, защото в четвъртък с Милена Родригес ще тълкуваме сънища и преплитането им с реалността.    В "Професия: Читател" Димитър Шумналиев ще бъде наш гост, за да представи книгата си "Бяло сладко", а след 9ч. приятелите ни от Британика ще предложат едно страхотно обучение... прочети още »
26.07.201615:55

За кого всъщност Вапцаров е написал "Прощално"

В сряда очакваме българската група Hayes & Y, с които ще подгреем в студиото с живо изпълнение преди да заминат за румънския фестивал, където ще бъдат единствената българска група.    Маги Гигова ще ни разкаже всъщност за кого е написал "Прощално" Вапцаров. прочети още »
25.07.201613:58

Жана Сталева - keep calm и какво се случи с BREXIT

Във вторник ще сме на вълна keep calm и какво се случи с BREXIT, защото ще се свържем с Жана Сталева директно от Великобритания.    Бяла Момерова, учител по география, ще бъде нашият рицар без броня, за да ни разкаже как в ЧСОУ "Цар Симеон Велики" ученето става и чрез творчество.    След 11ч. Яна Петрова... прочети още »
22.07.201612:46

Кампания за мотоциклетисти уверява "Ние сме хора, а не...

В понеделник акушер-гинеколог Георги Стаменов ще бъде гост в нашето "Здраве", за да поговорим отново за магията да даряваш надежда на толкова много двойки.    След 10ч. певецът Ангел Ковачев ще ни покаже своята "Друга порода", а Любомира Бончева ще представи кампанията за мотоциклетисти – "Ние сме... прочети още »
21.07.201613:18

Залив Болата - последните късчета истинска природа, пощадени от бетона

В петък ще танцуваме заедно с Михаела Филева и Искрата, защото ще представят новото си лятно парче "Танцувам само за теб".    Зорница Аспарухова ни е подготвила няколко франчайз продължения на филми, а в "Дим да ни няма", заедно с Михаела Ценкова от списание "Осем", заминаваме към залив Болата, за... прочети още »
20.07.201613:44

Списание "Осем" за истината за последните дни на Хаджи...

В четвъртък ще потънем в мистика със списание "Осем", а причина за това е темата – "Истината за последните дни на Хаджи Димитър" с автор Женя Милчева.    В "Професия: Читател" Деси Добрева ще ни представи "Маестра", или една история за независимата и властна жена.    А... прочети още »
19.07.201613:58

Димитър Гочев представя лятно кино училище за деца

В сряда очакваме Димитър Гочев, който ще ни представи лятното кино училище за деца и стремеж за развитие на изкуството у тях.    Маги Гигова пък ще ни разкаже как операта създава свои слушатели и фенове от ранна детска възраст, като пуска представления на деца до 3-годишна възраст.    А преди това очакваме Ирина... прочети още »
18.07.201614:17

Социалните мрежи и как се превърнаха в бизнес за милиарди

Във вторник с IT специалиста Ангел Иванов ще говорим за явлението социални мрежи или как Марк Зукърбърг успя да превърне това явление в идея за милиарди.    Преди това в "Рицар без броня" очакваме Катя Илиева – зам. директор на ЧСОУ "Цар Симеон Велики", а двама от участниците във второто издание на... прочети още »