Ива от сутрин до обед

17.06.201613:35

След 30 години мълчание група Клас се завръща!

"Групи като Depeche Mode, Duran Duran, Simple Minds ни дадоха вдъхновението да създаваме музика с new wave звучене, музика с едно различно и интересно звучене", казаха Бойко Петков и Момчил Колев от група Клас, които след 30 години мълчание се завръщат отново на сцената с песента си "Шум".   "Още преди... прочети още »
16.06.201614:00

Кои са най-добрите и най-лошите продължения на големия екран

В петък отново сме на крилата на WizzAir, защото политаме към Дортмунд заедно с Ивайло Георгиев.    Очакваме и група Клас, които се завръщат на сцената с песента "Шум".    Зорница Аспарухова този път ще си доведе гост, с когото ще обсъждат кои са най-добрите и най-лошите продължения на големия екран, а... прочети още »
15.06.201613:33

Тангра се завръща

"Тангра е групата, която промени живота ми и му даде смисъл", каза Косьо Марков, основател и басист на легендарната група Тангра.   "След 25 години решихме да се завърнем на сцената, макар и в непълен състав. Цялата идея за събирането на групата ми се въртеше в главата от доста време, но единствено със Стенли от... прочети още »
15.06.201612:36

Съществува ли идеалният мъж?

Съществува ли чудесният мъж? Ние вярваме, че съществува и заедно с Милена Родригес ще разкрием кои са признаците, по които да го познаем и да го задържим здраво.    Преди това очакваме Невена Пейкова с новата си песен „Да избягаме”, но ние няма да бягаме наникъде, защото заедно с Цвети Лакове ще празнуваме 10 години... прочети още »
14.06.201614:36

Как една домакиня написа книга, с която да преодолее изневярата на...

"Речник на изневярата" или как една домакиня написа книга, с която да преодолее изневярата на съпруга си е тема, която ще обсъждаме заедно с Маги Гигова в нейната "Неохраняема зона".    Но преди да навлезем в светските новини на Маги, ще споделяме музикални вкусове с великата група Тангра и тяхното завръщане... прочети още »
09.06.201613:49

Как и от какво побеснявате в социалните мрежи?

Как и от какво побеснявате в социалните мрежи? Това е въпросът ни към вас в понеделник, а психологът Анна Тодорова ще ни разясни от какво се дърпа спусъка на хейта в световната мрежа.     Специален гост ще бъде Светлин Русев - световно известния български цигулар, който е и постоянен солист на Българската... прочети още »
08.06.201613:28

Kоя е най-тъпата свалка, която сте чували?

Младите и свалките - това е темата ни в четвъртък  и докато Милена Родригез коментира уменията на младите във флиртуването, ние ви питаме - коя е най-тъпата свалка, която сте чували?   В деня на преврата срещу правителството на Александър Стамболийски ще си говорим с журналиста Григор Николов защо винаги сме със силните на деня,... прочети още »
07.06.201614:36

Какво според вас говорят най-често чужденците за България?

В сряда в "Неохраняема зона" с Маги Гигова ще си говорим за развеселения от България Самюъл Джаксън, както и за реакциите на други звезди от световен ранг, които са ни посещавали. Вдъхновени от това, ви питаме какво според вас говорят най-често чужденците за България.     След  10ч. ще научим повече за френския... прочети още »
06.06.201615:03

Как детето да прекара лятото в забавления, игри и интересно обучение

Във вторник ще сме пълна къща, защото ще започнем с нашите приятели от ЕСПА и тяхното предложение за това как детето ви да прекара лятото си, изпълнено със забавления, игри и приятни уроци по английски език.    След 10ч. очакваме Стефан Вълдобрев, който ще ни покани на своя концерт на 17 юни в НДК.    А в... прочети още »
03.06.201613:42

Революционен метод за възстановяване от гръбначни изкривявания

В понеделник започваме със "Здравето" и д-р Майкъл Фаръл, с когото ще говорим за възстановяване от гръбначни изкривявания по един иновативен и революционен метод в единствената в Европа "American Spinal Clinic".    След това се пренасяме към едно интернационално щастие – храната, Екатерина Виткова от... прочети още »
03.06.201612:55

Георги Господинов: "Там, където не сме"

"Живей сякаш едно дете те гледа отнякъде. Така най-вероятно нямаше да правим някои лоши неща, но сигурно щяхме да правим други", каза писателят Георги Господинов, който имахме щастието да ни гостува, за да представи новата си книга "Там, където не сме".   "Поезията е най-директният израз и най-автентичната... прочети още »