Ива от сутрин до обед

03.06.201613:42

Революционен метод за възстановяване от гръбначни изкривявания

В понеделник започваме със "Здравето" и д-р Майкъл Фаръл, с когото ще говорим за възстановяване от гръбначни изкривявания по един иновативен и революционен метод в единствената в Европа "American Spinal Clinic".    След това се пренасяме към едно интернационално щастие – храната, Екатерина Виткова от... прочети още »
03.06.201612:55

Георги Господинов: "Там, където не сме"

"Живей сякаш едно дете те гледа отнякъде. Така най-вероятно нямаше да правим някои лоши неща, но сигурно щяхме да правим други", каза писателят Георги Господинов, който имахме щастието да ни гостува, за да представи новата си книга "Там, където не сме".   "Поезията е най-директният израз и най-автентичната... прочети още »
02.06.201613:16

Георги Господинов представя новата си книга "Там, където не...

Този петък очакваме един от най-харизматичните поети на нашето време - Георги Господинов, заедно с новата си книга "Там, където не сме".    Преди това Зорница Аспарухова ще ни върне назад във времето с три класики за нас, порасналите деца, а благодарение на Wizz Аir и Соня Колтуклиева ще полетим към плажовете на Малта... прочети още »
01.06.201614:29

Какво означава изневярата за вас?

В четвъртък ще търсим измеренията на думата "изневяра" според разбиранията на всеки от вас, а психологът Милена Родригес ще анализира вашите отговори и ще отговаря на въпросите.    И за да подчертаем, че животът е цветен, каквото и да се случва, още след 8 сутринта започваме разговор за цветята в нашата градина... прочети още »
31.05.201614:11

1 юни - Денят на детето! Коя е любимата ви детска песен?

В сряда ви питаме коя е любимата ви детска песен. Повод за това е денят на детето, който ще донесе в студиото ни най-чаровните детски песни от цял свят, както и двете прекрасни дечица от "Мики Маус", които ще придружават гостенката ни Вяра Панталеева.    След това в "Неохраняема зона" ще си говорим за това... прочети още »
30.05.201614:58

Димитър Живков представя театралния фестивал София Моно 2016

Във вторник очакваме малки балеринки с танцова стъпка да превземат студиото ни заедно с техния хореограф Ваня Рокова, а причината е спектакълът "Легенди за водата" на 2 юни.    След 10ч. Димитър Живков от моноспектакъла "Живак”, за да представи театралния фестивал София Моно 2016, а Веселина Славчева ще... прочети още »
27.05.201613:26

Борис Бегъмов за 682-километровия веломаршрут Дунав Ултра

В понеделник започваме със здраве и спорт.    Д-р Ванеска ще ни представи най-новия апарат за топене на мазнини в "Хил Клиник”. След това Борис Бегъмов, организатор на Дунав Ултра, ще ни разкаже за тази изумителна кампания, която представлява 682-километров веломаршрут в Северна България.   След 10ч. се... прочети още »
26.05.201614:44

Забележителностите на Румъния с Димитър Димитров

В петък ще минем през забележителностите на Румъния заедно с 16-годишния Димитър Димитров, а със Зу отново ще минем през Кан, за да видим кои са победителите от тазгодишния фестивал.    След 10ч. Даци ще ни покани за пореден път на сръбска скара в „Котилото”, а първият ни гост за деня ще е Ива Екимова с темата... прочети още »
25.05.201616:25

Нещата, които се случват на ергенските и моминските партита

В четвъртък започваме с любов към градината с градинаря Мартин Христов.    След това, заедно с Милена Родригес, ще поговорим за нещата, които се случват на ергенските и моминските партита и по-скоро за тези, за които роднините никога няма да разберат.    Преди това обаче заедно с режисьора Андрей Андонов и Кристиян... прочети още »
20.05.201612:36

Стенд ъп комедията прекрачва граници и Иван Кирков ще разкаже как

Стенд ъп комедията прекрачва граници – минава след полунощ и прониква в офисите. Повече за това ще разберете от Комеди.бг и Иван Кирков.    Дарин Ангелов пък ще ни разкаже повече за Нощта на Оскарите, където той е един от танцуващите актьори наред с Алфредо Торес и певеца Ангел Ковачев. прочети още »
19.05.201615:07

Tеглим седемте щастливи двойки в кампанията "Имаш ли дете?"

В петък след дълго чакане ще бъдат изтеглени седемте щастливи двойки, които участваха в кампанията "Имаш ли дете?" и сме щастливи, че ще бъдем част от този момент, в който даваме надежда и щастие.    След 9ч. ще ви залеем от предложения за културни мероприятия, първо, със Зу ще представим нови три филмови премиери, а... прочети още »