Ива от сутрин до обед

20.05.201612:36

Стенд ъп комедията прекрачва граници и Иван Кирков ще разкаже как

Стенд ъп комедията прекрачва граници – минава след полунощ и прониква в офисите. Повече за това ще разберете от Комеди.бг и Иван Кирков.    Дарин Ангелов пък ще ни разкаже повече за Нощта на Оскарите, където той е един от танцуващите актьори наред с Алфредо Торес и певеца Ангел Ковачев. прочети още »
19.05.201615:07

Tеглим седемте щастливи двойки в кампанията "Имаш ли дете?"

В петък след дълго чакане ще бъдат изтеглени седемте щастливи двойки, които участваха в кампанията "Имаш ли дете?" и сме щастливи, че ще бъдем част от този момент, в който даваме надежда и щастие.    След 9ч. ще ви залеем от предложения за културни мероприятия, първо, със Зу ще представим нови три филмови премиери, а... прочети още »
18.05.201614:11

Темата на деня: ранните бракове

Тази седмица като че ли ни върви на тема бракове, защото в четвъртък в "Мъжът и жената ефективно" с нашия консултант по успешни връзки Милена Родригес ще разискваме темата за ранните бракове.    Преди това обаче редакторът на сп. "Идеален дом" Николета Киркова ще бъде в студиото ни, за да отбележим 20 години... прочети още »
18.05.201613:47

Балканската кулинарна купа

От 13 до 15 май в "Premier Fort Beach" – Свети Влас се проведе второто състезание "Балканска Кулинарна Купа", в което Ива Дойчиновa и Тео Койчинов взеха дейно участие и то не само като консуматори. В рубриката ни "Кулинарните асове" две от водещите лица в конкурса – Ради Стамболов и Борислав Екзархов... прочети още »
17.05.201614:44

Кои са скритите оръжия на пенсионерите?

Пенсионерите се завръщат на подиумите! Темата е на Маги Гигова в "Неохраняема зона”, защото култовите лица и модели от края на миналия век се оказват по-успешните и обичани на модния подиум. Именно затова и въпросът ни към вас е: "Кои са скритите оръжия на пенсионерите?”    Чуйте и интервюто с едно от двете... прочети още »
16.05.201613:09

Вече има платформа за виртуално обучение на деца до 12 клас

Във вторник ще ви представим online платформата ПРОЗНАНИЕ - първата българска компания, специализирана във виртуалното, интерактивно обучение на деца от предучилищна възраст до 12 клас.    След 10ч. група SEVI ще представят новия си албум The Battle Never Ends, a в “Кулинарни Асове” ще ни гостува поредният... прочети още »
13.05.201614:39

За или против брака сте? И защо се страхуваме да се оженим?

В понеделник започваме със сватбен марш и докато за едни той е най-сладката мелодия, то за други е саундтрак на най-страшния им кошмар. За това се допитваме до вас – за или против брака? Причина за темата е Велина Томова, редактор на edna.bg, с която ще обсъдим темата защо се страхувате да се ожените.    Но преди това ще... прочети още »
13.05.201613:07

Любо Киров кани всички фенове на 9 юни в зала 1 на НДК

"Не знам защо се напъвам да правя концерт в зала 1 на НДК, при положение, че всички си мислят, че вече съм имал концерт там", смее се певецът Любо Киров, който беше наш гост, за да покани слушателите на FM+ и неговите фенове на предстоящия си концерт на 9 юни в зала 1 на НДК.   "Малко музиканти от моето поколение... прочети още »
12.05.201615:06

Михаела Маринова представя новото си парче "Не ти ли стига"

В петък заедно със Зу сме ви подготвили страхотни награди, а именно два билета за втората част на комедията "Да разлаем съседите".   И докато ние се опитваме да разлаем съседи и какво ли още не, Зу ще говори за Филмовия фестивал в Кан.    От Кан кацаме в Монголия с нашия любим пътешественик Зорница Шепкова и... прочети още »
11.05.201617:19

Любо Киров от група ТЕ със самостоятелен концерт в НДК

В четвъртък при нас ще бъде Любов Киров от група ТЕ, за да ни попее и представи неговия самостоятелен концерт в НДК на 9 юни.    В "Професия: Читател" Иван Михалев ще ни покаже още 101 отбивки в България, за които надали знаем, а с Милена Родригес ще обсъдим кое е най-секси облеклото, с което можем да привлечем... прочети още »
10.05.201614:42

Кои са най-големите резили в чуждоезиковите преводи?

След титаните на английския Стоичков и Бареков, една фолкпевица успя да засенчи изпълнителката на "Кен Ли". Новината очаквайте от Маги Гигова, а с вас отваряме рубриката "Загубени в превода” или кои са най-големите резили в чуждоезиковите опити.   В "Часът на Bulgaria Mall" очакваме актрисата Яна... прочети още »