Ива от сутрин до обед

11.05.201617:19

Любо Киров от група ТЕ със самостоятелен концерт в НДК

В четвъртък при нас ще бъде Любов Киров от група ТЕ, за да ни попее и представи неговия самостоятелен концерт в НДК на 9 юни.    В "Професия: Читател" Иван Михалев ще ни покаже още 101 отбивки в България, за които надали знаем, а с Милена Родригес ще обсъдим кое е най-секси облеклото, с което можем да привлечем... прочети още »
10.05.201614:42

Кои са най-големите резили в чуждоезиковите преводи?

След титаните на английския Стоичков и Бареков, една фолкпевица успя да засенчи изпълнителката на "Кен Ли". Новината очаквайте от Маги Гигова, а с вас отваряме рубриката "Загубени в превода” или кои са най-големите резили в чуждоезиковите опити.   В "Часът на Bulgaria Mall" очакваме актрисата Яна... прочети още »
09.05.201617:02

Атлас представят на живо новия си сингъл "Да стопим леда"

Във вторник ще стопяваме ледовете помежду си и с Атлас, които ще представят новата си песен "Да стопим леда".      В "Кулинарните Асове" ще навлезем в Балканската кулинарна купа заедно с шеф Жоро Иванов, а преди това ще се посветим на кампанията "Имаш ли дете?", където ще ни гостува акушер... прочети още »
09.05.201612:52

Акага и QUARTO представят своя Libido Project

"Libido Project" е един дългообмислян и мечтан проект между нас и колегите ни от QUARTO, дълго време говорихме за него и тъкмо, когато нещата бяха на път да не се случат, НДК и нашите спонсори помогнаха проектът да се реализира", казаха Краси Куртев и Георги Велев от Акага, които разказаха повече за предстоящия концерт Libido... прочети още »
05.05.201615:14

Хилда Казасян за предстоящото си турне "Jazz & Me”

В понеделник се завръщаме с пълна сила след почивните дни, за да ви поканим на предстоящото турне на Хилда Казасян "Jazz & Me” и на 17 май в НДК, където музикантите от QUARTO и Aкага ще съберат страстни фънк звуци, за да станем част от една вечер, наречена “Libido Project”.    Но преди да се пренесем... прочети още »
04.05.201614:22

Кои са трите неща, които бихте изхвърлили, ако се огледате около...

В четвъртък Красимир Проданов ще ни представи книгата "Лесен начин да живеем с по-малко вещи", написана от Питър Уолш и затова питаме вас - кои са първите три неща, които бихте изхвърлили, като се огледате около себе си сега.    В 8ч. Камелия Тодорова ще ни разкаже за предстоящия си самостоятелен концерт "Нощи в... прочети още »
03.05.201614:44

Aко кучетата можеха да дресират, на какво биха научили един човек?

"Седни! Легни! Добро момче!" Не, не се притеснявайте, няма да ви дресираме, но ви питаме - според вас ако кучетата можеха да дресират хора, на какво биха научили един човек?    Идеята за въпроса идва от Маги Гигова и нейната "Неохраняема зона”, където една от темите ще бъде как научно е доказано, че сърцата... прочети още »
28.04.201616:06

Световният театър идва във "Ива от сутрин до обед"

Във вторник очакваме приятелите ни от ЧСЕУ „ЕСПА”, за да ни разкажат повече за Fun Day Summer Adventure.  След 10ч. ще потънем в Световния театър, който предстои да се състои в различни софийски театри, а в „Кулинарни Асове” ще ви представим най-доброто от нашите шеф готвачи през изминалите няколко месеца. прочети още »
27.04.201614:06

Теория на Възкресението в "Ива от сутрин до обед"

Убиват ли задълженията и отговорностите една връзка? На този въпрос ще ни отговори нашият консултант по успешни връзки Милена Родригес в „Мъжът и жената – ефективно”. С редакторът на сп. „Осем” Георги Караманев и проф. Иван Манев ще ни разкрият различни теории свързани с възкресението, а Анастасия Карнаух ще... прочети още »
26.04.201615:00

За първата детска книжка за Левски научавате в "Ива от сутрин...

В сряда Маги Гигова ще ни разкаже за първата детска книжка за Левски, издадена от синът на създателя на Златния Орфей, както и за българинът, който си купи джип за 1 000 минимални работни заплати. За това и въпросът на деня ни към вас ще бъде – за какво е оправдано харченето на 460 000 лева? След 10ч.  ще си поговорим за това как... прочети още »
25.04.201615:55

Интересни истории във вторника на "Ива от сутрин до обед"

Във вторник се потапяме в мистиката на българския фолклор, защото в рубриката „Кулинарните асове” наши гости ще бъдат Янка Рупкина и Невена Цонева. Затова питаме вас коя е любимата ви народна мъдрост. Рано сутринта Зорница Аспарухова – Зу ще ни разкаже за дългоочакваната премиера на „Игра нa тронове”, а след... прочети още »