Ива от сутрин до обед

06.04.201614:33

Хари Аничкин за необходимостта от електронно образование

На гости в студиото ще дойдат Хари Аничкин, автор на книгата "Вземете парите!” и Найден Николов. Двамата ще поговорят за необходимостта от електронно образование, практически професионализъм в малкия и среден бизнес, както и за следващият им семинар, който ще се проведе в края на месец май.   Очаквайте и "Мистър... прочети още »
05.04.201614:28

Как Македония пренаписа Димитър Талев

В сряда в студиото очакваме Графа, за да представи новото си парче "Drama Queen".   След 11ч., докато вие ни забавлявате с любими вицове за македонци, Маги Гигова е нейната "Неохраняема зона“ ще ни представи поредните интересни теми от седмицата, като пренаписването на Димитър Талев от Македония и новини от... прочети още »
31.03.201614:02

Как да се спре манията по пластичната хирургия сред тийнейджърите?

Във вторник очакваме д-р Олеся Велинова, дерматолог от Русия, с която ще говорим за тендецията сред тийнейджърите да се подлагат на пластични операции и как това трябва да се спре.    Евгени Будинов ще дойде в студиото ни, за да разкаже повече за новия български филм "На педя от земята”, а кулинарят Илиян Димитров ще... прочети още »
30.03.201612:48

Ива Дойчинова ще полети в НДК на 8 април

Дни преди мега спектакъла "Царете на магията" чаровната водеща Ива Дойчинова прие предизвикателството да полети пред очите на хиляди зрители в зала 1 на НДК. Поканата бе отправена Мистър Джим и Дани Белев от Quick Hands Project, които ще са част от най-звездния магичен спектакъл тази година - "Царете на... прочети още »
30.03.201612:47

Кои са признаците, по които познавате, че сте влюбени?

В четвъртък ви питаме кои са признаците, по които познавате, че сте влюбени, тъй като Милена Родригес ще ни обясни в "Мъжът и жената ефективно" каква е разликата между влюбване и обичане.    И докато сме на тема любов, в студиото след 10ч. влиза една влюбена музикална двойка - Анна и Джаред Катур, които ще ни разкажат... прочети още »
30.03.201611:33

Акушер-гинеколог Георги Стаменов за кампанията "Имаш ли...

"Пикът на репродуктивните проблеми ще е след около 6-7 години и е напълно възможно след това да не последва спад", каза акушер-гинеколог Георги Стаменов, който е в основата на кампанията "Имаш ли дете?", заедно с "Майки за донорство".   "Не мога да кажа точната цифра на хората по света с... прочети още »
29.03.201615:52

За какво бихте благодарили на вашата майка?

В сряда очакваме очарователната Белослава, за да ни залее с нежния си глас и всички нейни предстоящи проекти, включително и новата песен "Мама”, заради която ви питаме – за какво бихте благодарили на вашата майка?    Маги Гигова ни е подготвила интересни факти от интервю с Лили Иванова и това как да разберем... прочети още »
28.03.201615:02

Д-р Людмила Емилова за тайната на детското здраве

"В книгата на д-р Фърман "Защитете детето си от болести. Как да храним децата правилно" се оказва, че начина на хранене през първите 10 години на децата е много по-важен отколкото храненето от 11 до 50-годишна възраст, тогава всъщност се и определя от какво ще боледува като по-зрял човек", каза д-р Людмила Емилова в... прочети още »
28.03.201613:10

Какво бихте искали да извадите от вашата магическа шапка?

Във вторник ви казваме "абракадабра”, хвърляме малко звезден прах и ви питаме какво бихте искали да извадите от вашата магическа шапка? За това наше магическо настроение е виновен илюзионистът Мистър Джим, който ще омагьоса студиото ни.    Д-р Стаменов отново ще бъде при нас, за да поговорим за кампанията "Имаш... прочети още »
25.03.201615:23

Д-р Емилова за детското хранене и здраве

В понеделник започваме един концерт-приказка "Оберон и Пъстървата”, за който ще ни разкаже диригентът Максим Ешкенази.    В рубриката ни "Здравето” д-р Емилова ще говори за детското хранене и здраве. След 10ч. ще ви разкажем за едни деца, които са в подкрепа на предприемачеството, а Рафи ще представи... прочети още »
25.03.201614:34

Ива Дойчинова пред студентите в СУ "Климент Охридски"

Магистрите в специалността "Стратегическо управление и Развитие на човешкия капитал” имаха привилегията да научат от извора много тайни от бекстейджа на журналистиката.   Да се замислят за граничните проявления на съвременните медии, да формулират своята представа за успешен лидер, както и да надникнат в смелите мечти на... прочети още »