Ива от сутрин до обед

10.03.201614:36

Светослав Иванов за хората, които могат да обърнат представите ви...

Журналистът Светослав Иванов е специалният ни гост в петък, когато ще разкаже за своите пътуваня по света и реални разкази за реални хора, които могат да обърнат представите ви за света.    Един от нашите будители – Дарин Маджаров, пък ще представи новата кампания на Уча.се – "Завръщането на великите” и... прочети още »
09.03.201612:58

Деси Бошнакова за най-опасния "порок" - заседяването

Има нещо по-опасно от пушенето и преяждането – и това е заседяването. За столът-убиец на здравето ще ни разказва ПР специалистът Деси Бошнакова.     Добрата новина идва от Филм Сосайъти, които ще обявят разрастването на киноклубовете си в цяла България. А Милена Родригес отваря темата за бисексуалността като модна тенденция. прочети още »
08.03.201612:45

Кого или какво бихте опитомили?

В сряда Маги Гигова се завръща към цивилизацията след порив към зова на дивото в Южна Африка. И докато тя ни разказва какво е да те гушка гепард, от вас очакваме да ни кажете кого или какво бихте опитомили.    Представяме и обратната посока с премиерната постановка "Апетит за череши” на театър София, където само... прочети още »
07.03.201613:04

Къде откривате женствеността в нежния пол?

Вторник е един от най-хубавите, нежни и женствени празници – 8-ми март. За това къде откривате женствеността в нежния пол ще попитаме вас.    Специалният ни подарък ще бъде живото и чувствено изпълнение на китара в студиото от аржентинския музикант Лукас Маскиано. А шеф Борислав Екзархов ще ни разкрие тайните на... прочети още »
02.03.201614:22

Милен Врабевски: "Мотивацията за живот идва от усещане за...

"Пълноценното съществуване идва със стремежът да инвестираш в своята среда и да я промениш до вида,в който искаш да я видиш.”, сподели д-р Милен Врабевски, Будител 2014 на Радио FM+, който гостува в сутрешния блок на Ива Дойчинова по случай предстоящия празник 3 март.      Нашият Будител и един от меценатите... прочети още »
02.03.201613:52

Как ви променя пролетта?

Понякога хората премълчават това, което мислят, но чрез езика на тялото и мимиките на един човек можем да разберем много повече. Затова и в понеделник ни гостува проф. Аджит Кулкарни, който ще ни представи книгата "Език на тялото”.    А докато в рубриката ни "Здравето” сексологът Румен Бостанджиев ни... прочети още »
01.03.201617:30

Кои са великите българи, на чиито плещи се крепи нашата история?

Кои са великите българи, на чиито плещи се крепи нашата история? Този въпрос ще ни вълнува в сряда, когато ще ни гостува режисьорът Стилиян Иванов, за да представи кинокнигата си "БГ тайната. От Орфей до Ванга”, побрала в себе си знанието на велики хора, обитавали земите ни.    А с нашият Будител 2014 Милен Врабевски... прочети още »
01.03.201616:56

Мариела Куртева: "2054 дами у нас са станали дарители на...

50 000 са двойките, които се нуждаят от ин витро процедура с донорска яйцеклетка у нас. Това е статистиката, която сподели Мариела Куртева от фондация "Майки за донорство” в сутрешния блок на Радио FM+.      "Преди години въпросът "Имаш ли дете” не съществуваше. Детето беше даденост, за чиято... прочети още »
29.02.201616:13

Радио FM+ и "Майки за донорство” започват кампанията...

На 1 март сме посветили деня на нежния пол. В рубриката ни "Рицар без броня” на гости ще бъде Мариела Куртева, създателка на фондацията "Майки за донорство”, с която заедно ще започнем кампанията "Имаш ли дете?”.    И докато вие описвате кои качества превръщат една жена в красива, в студиото ни... прочети още »
29.02.201614:46

Крис Захариев: "Благодарен съм, че мога да следвам целите си

"Вярвам, че България може да се промени”, каза влогърът Крис Захариев, който гостува на "Ива от сутрин до обед”, за да разкаже за своето видео, озаглавено "БЛАГОДАРЕН” и за това как се създава хитово съдържание в интернет. "Какво и да правя, няма как да спра отрицателните мнения на хората. Винаги ще има... прочети още »
26.02.201613:34

Крис Захариев променя интернет с вдъхновяващи видеа

В понеделник ще търсим поводи да бъдем благодарни и усмихнати, защото при нас ще гостува младият и вдъхновяващ блогър Крис Захариев, променил интернет пространството със своите вдъхновяващи видеа.    Как се променя животът ти, когато кантарът покаже с минус 39 килограма пък ще научим от журналиста Сашка Иванова и диетолога Огнян... прочети още »