Ива от сутрин до обед

29.02.201614:46

Крис Захариев: "Благодарен съм, че мога да следвам целите си

"Вярвам, че България може да се промени”, каза влогърът Крис Захариев, който гостува на "Ива от сутрин до обед”, за да разкаже за своето видео, озаглавено "БЛАГОДАРЕН” и за това как се създава хитово съдържание в интернет. "Какво и да правя, няма как да спра отрицателните мнения на хората. Винаги ще има... прочети още »
26.02.201613:34

Крис Захариев променя интернет с вдъхновяващи видеа

В понеделник ще търсим поводи да бъдем благодарни и усмихнати, защото при нас ще гостува младият и вдъхновяващ блогър Крис Захариев, променил интернет пространството със своите вдъхновяващи видеа.    Как се променя животът ти, когато кантарът покаже с минус 39 килограма пък ще научим от журналиста Сашка Иванова и диетолога Огнян... прочети още »
26.02.201613:04

Стаси Кара: "Кейт Уинслет е изключителна на живо"

"Преди да започна интервюто с Кейт Уинслет, тя приятелски се наведе, за да ми оправи хастара на полата”, разказа през смях Стаси Кара за взетото интервю от Кейт Уинслет за филма "Стийв Джобс”.      "Кейт беше много приятелски настроена, изключително красива на живо, а разговорът ни протече по... прочети още »
25.02.201616:05

Милена Родриегс: "Не си ти когато си бременна"

Оказва се, че около 80% от жените след раждането изпадат в някаква форма депресия. Всеки 10-ти мъж също страда от сериозна родилна депресия, която се появява под формата на притеснения и търсения около промените в новия живот.     "Много важно е да разгледаме какво точно причинява депресията у жената, за да разберем и... прочети още »
25.02.201615:09

Гадаем кой ще спечели Оскарите този уикенд

В петък ще гледаме на карти, кафе и боб, за да отгатнем кой ще спечели Оскарите този уикенд. За целта поканихме двамата си любими кино-специалисти Зорница Аспарухова и Стаси Кара, с които заедно ще набележим бъдещите наградени.    А Симеон Шомов ще ни представи великолепни бижута, които създава.  прочети още »
25.02.201614:51

Борис и Марта за разходката си до Индия

“Добротата и лошотата нямат нито цвят на очите нито, цвят на кожата, нито етническа принадлежност”, казаха пътешествениците Борис и Марта, които гостуваха в сутрешния блок на Pадио FM+, за да ни разкажат за своето пътешествие до Индия и обратно. Пеша.     Всичко започва, когато преди 5 години испанката Марта... прочети още »
25.02.201614:26

Книги на месеца с Анастасия Карнаух

“Четецът от влака в 6:27” на Жан-Пол Дидиелоран Имаме нужда от приказки. Няма значение на колко години сме, няма значение, че животът ни не е вълнуващ и влюбен, дори е по-добре да бъде скучен и сив, защото приказката, която ни очаква зад ъгъла ще бъде още по-ярка и внушителна, по-ценна и хубава. Приказка пише 52-годишният... прочети още »
24.02.201616:00

До коя точка на света е било най-далечното ви пътуване?

До коя точка на света е било най-далечното ви пътуване ще ви питаме в четвъртък, когато ще ни гостуват двама пътешественици, прекосили разстоянието от тук до Индия с котка и колело.    В рубриката "Мъжът и жената ефективно” Милена Родригес ще говори за постродилната депресия у мъжа и у жената. прочети още »
24.02.201611:46

Филмите на седмицата (22-26.02)

  Спотлайт - **** "Спотлайт" е от филмите, които идват малко по-късно от световната си премиера у нас, но пък заслужено получават повече внимание. Не очаквайте специални ефекти или някакви бомбастични кадри - този тип кино е почти документално. Драмата е базирана на реални събития, които се разиграват драматично и бързо... прочети още »
23.02.201618:12

Хитовият албум с комикси "Над Дъгата" продължава!

През 2016 година ще излезе втората част от албума с комикси "Над Дъгата част 2". Това разкриха едни от създателите на любимото списание Пенчо и Сотир Гелеви, които гостуваха на Ива Дойчинова в сутрешния блок на Радио FM+, за да представят новата книжка с комикси "Илийчо, Август и седемте... прочети още »
23.02.201617:37

Социална мрежа за детегледачи стартира през март

Социална мрежа "Good knight”, която ще свързва родители и детегледачи започва своята работа на 8 март. Регистрацията в новата платформа ще се осъществява през Facebook и Twitter. "Целта е веднага да откривате общи приятели и познати, ако имате такива, със съответния кандидат и да потърсите съвет дали съответният детегледач е... прочети още »