Ива от сутрин до обед

10.02.201613:45

Захари Карабашлиев и Илиян Любомиров представят сборника...

В четвъртък по традиция четем книги и за целта ще ни помогне Захари Карабашлиев и Илиян Любомиров, които ще представят новия сборник с любовни разкази "Обича ме, не те обича”.    С Димитър Ганев ще слушаме музика за любов, а Милен Родригес навлиза в сериозната тема "Майка срещу дъщеря”. прочети още »
10.02.201613:32

Новият албум на P.I.F. - и на плоча!

Новият албум на група P.I.F. – P.I.F. 5 ще бъде на един SMS разстояние, разказаха музикантите в студиото на "Ива от сутрин до обед” по Радио FM+. "Ще може да свалите албума от pifmusic.bandcamp.com чрез SMS и да го слушате навсякъде, а специално за истинските меломани сме приготвили плочи”, казаха Димо и... прочети още »
09.02.201614:00

С "Ива от сутрин до обед" на разходка из Виена

В сряда ще бъдем влюбени и пътуващи. Ще обиколим Виена, за да видим как са се променили местата, които е обиколил бай Ганьо.    Cлед това ще се отправим на пътуване из пирамидите и легенди за мумии, защото д-р Захи Хауас е в България и Маги Гигова ще ни разкаже за личната си среща със световния египтолог. прочети още »
09.02.201613:34

Нели Петкова: "Исках да имам истински красавец в "Лош” и...

"Българите се връщат към народната музика”, сподели своите наблюдения певицата Нели Петкова, която успя да вмъкне гостуването в сутрешния блок на Радио FM+ в натоварените си ангажименти, малко преди да замине за Щатите. На 14 февруари в Маями започва турнето на изпълнителката, която ще включва участия в Чикаго, Ню Йорк, Тампа, Лас... прочети още »
08.02.201612:23

Наистина ли любовта на мъжа минава през стомаха?

Любовта на мъжа минава през стомаха. Дали това е истина ще проверим във втория ден от нашата седмица на любовта, когато в рубриката "Кулинарните асове" ще ни гостува Даци от сръбския ресторант "Котилото".    Часове преди началото на поредното турне в Щатите на Нели Петкова, я каним в студиото ни, за да... прочети още »
05.02.201614:13

Нумерологът Милена Иванова за това какво ни очаква в любовта през 2016

В понеделник започваме нашата любовна седмица.    Ще изпълняваме любовни поръчки и ще събираме признаци на влюбеност, защото наш гост ще бъде нумерологът Милена Иванова, която ще разкаже какво ни очаква на любовния хоризонт през 2016.    А Деница Теофанова, една от жените в българската наука, ще представи своя... прочети още »
05.02.201614:05

Филмите на седмицата: "Часът на героите" и "Гордост...

Гордост и предразсъдъци и зомбита - *** Знам, че голяма част от вас са чели или поне се надявам да са чували оригиналната история на Джейн Остин и нейният най-известен роман "Гордост и предразсъдъци“. В него красивата и умната Елизабет Бенет се влюбва в нахакания мистър Дарси. Двамата не си признават чувствата и започва една... прочети още »
05.02.201613:41

Милена Родригес: "На 50 жената започва втори живот"

"Научните проучвания доказват, че кризата при жената е по-кратка, но при нея могат да се получат много вътрешни конфликти, които могат да бъдат преживени много мъчително”, започна разговора за кризата за средната възраст Милена Родригес в редовната рубриката на сутрешния блок "Ива от сутрин до обед” – "Мъжът и... прочети още »
05.02.201612:53

Нидал Алгафари: "Господ е измислен, за да може да...

"Когато написах първата книга много хора скочиха с пръст и казваха, че аз съм мюсюлманин и не трябва да си позволявам да говоря по този начин за нашия бог. Но аз съм кръстен в св. Неделя и съм християнин, познавам тази религия и вярвам, че всеки има правото да говори за нея”, така започна разговора на Ива Дойчинова с Нидал... прочети още »
04.02.201612:26

Тома представя новата си песен "Бъдещи спомени”

В петък приключваме седмицата устремени към "Бъдещи спомени”, това е името на новата песен на Тома, която той лично ще представи в нашия ефир.    В рубриката "Дим да ни няма” очакваме Мария Ангелова, пътешественичка стигнала до Куба, а Зорница Аспарухова ще сподели впечатленията от новия кино-хит... прочети още »
03.02.201613:38

Kои са признаците за кризата на средната възраст у жените?

Този четвъртък заедно с психолога ще търсим кои са признаците за кризата на средната възраст у жена.    Атанас Ловчинов, участник в "България търси талант”, ще представи първата си песен, а Нидал Алгафари ще сподели за вдъхновението да напише втората си книга "Аллах, милост нямаш ли?” прочети още »