Ива от сутрин до обед

04.02.201612:26

Тома представя новата си песен "Бъдещи спомени”

В петък приключваме седмицата устремени към "Бъдещи спомени”, това е името на новата песен на Тома, която той лично ще представи в нашия ефир.    В рубриката "Дим да ни няма” очакваме Мария Ангелова, пътешественичка стигнала до Куба, а Зорница Аспарухова ще сподели впечатленията от новия кино-хит... прочети още »
03.02.201613:38

Kои са признаците за кризата на средната възраст у жените?

Този четвъртък заедно с психолога ще търсим кои са признаците за кризата на средната възраст у жена.    Атанас Ловчинов, участник в "България търси талант”, ще представи първата си песен, а Нидал Алгафари ще сподели за вдъхновението да напише втората си книга "Аллах, милост нямаш ли?” прочети още »
03.02.201613:01

Енчо Керязов: "Вчера избрахме 9 номинирани!"

Световни шампиони, деца и младежи ще представят уникално шоу пред публиката на 24 февруари зала "Арена Армеец”. Шампионът по гимнастика Йордан Йовчев и носителят на Сребърен клоун Енчо Керязов обещават неповторимо шоу в спектакъла  "Нощта на звездите“, в който за поредна година са поканени световни звезди от сферата... прочети още »
03.02.201612:25

Елена Петрелийска: "Не можеш да струпаш неща в чинията и да...

Ако вярвате, че храната носи енергията на човека, който я приготвя, със сигурност ще искате да опитате нещо на Елена Петрелийска. Момичето, заразило с усмивката си всички участници в проекта MasteChef донесе в студиото на сутрешния блок на Радио FM+ пролетта и разказа за своите подходи в готвенето.     "Много ми е... прочети още »
02.02.201614:47

Енчо Керязов и Йордан Йовчев за предстоящата "Нощ на звездите”

В сряда ви срещаме с Будител на Радио FM+ за 2015 година – Енчо Керязов, който заедно с Йордан Йовчев ще разкаже как тече подготовката за "Нощ на звездите”.    Театрален наръчник за разочаровани принцеси или кои са мъжете в постановката "Пепеляшки ООД” ще ни разкажат авторите и режисьора на пиесата... прочети още »
01.02.201613:01

"Рошавата гарга” празнува 25 години с 25 награди в...

Във вторник ще готвим стилни истории и модерни ястия.    През 2016 бутикът "Рошавата гарга” навършва 25 години и по този повод Албена Александрова ще раздава 25 награди на участниците в играта "Академията по стил”.    Очаквайте я точно в 10 часа, а в рубриката "Кулинарните асове”... прочети още »
29.01.201614:07

В понеделник започваме седмицата с музика и наука

В понеделник започваме седмицата с музика и наука, а наш помощник в това ще бъде Печенката, която ще представи в студиото ни новата си песен "My love".    За научната дейност ще ни помогне младия учен д-р Женя Йорданова, един от печелившите в стипендията "Жените в науката”. прочети още »
29.01.201613:58

Филмът на седмицата: "Момичето от Дания"

Еди Редмейн играе първата транссексуална жена Лили Елбе в новата драма на режисьора Том Хупър.    Новината за екранизацията по романа на Дейвид Еберсхоф със същото заглавие, дойде малко след като британецът спечели първия си "Оскар“. На Еди се пада нелеката задача да изиграе Лили Елбе – първата транссексуална... прочети още »
29.01.201613:53

Милена Родригес: "Кризата на средната възраст настъпва между...

"Възрастовото развитие на човека има няколко кризи, повечето от тях се случват в детската възраст от 0 до 18 години, тогава детето и младежът преминава през 4-5 трудни периода. В развитието на възрастния човек има само две кризи – едната е тази на 30-те и другата криза е кризата в средата на живота. Трябва да подчертаем, че... прочети още »
28.01.201615:33

Коя е любимата ви млада кинозвезда и с коя роля спечели вниманието ви?

Коя е любимата ви млада кинозвезда и с коя роля спечели интереса и вниманието ви?   Това ви питаме във филмовия петък, в който Зорница Аспарухова ще сподели личните си впечатления от премиерата на седмицата "Момичето от Дания”, а Явор Веселинов ще представи филма си "Прелюбодеяние” и за това ще му... прочети още »
28.01.201613:02

Иван Лечев: "Цигулката завинаги ще остане част от мен"

"Един рок музикант и добре да живее му се иска да направи концерт със симфоничния оркестър.”, така шеговито описа Иван Лечев предстоящия съвместен концерт на Фондацията и симфоничния оркестър на БНР, който ще се случи в зала 1 на НДК на 4 април.      Музикантът, заедно с Венко Поромански, гостува в сутрешния... прочети още »