Ива от сутрин до обед

22.01.201612:25

Променя ли наистина референдумът политическото статукво у нас?

В понеделник Иво Сиромахов ще ни каже как върви подписката за референдума на Слави, а вас питаме – смятате ли, че за тези 6 точки трябва да упражним правото си на пряка демокрация и биха могли да променят политическото статукво у нас?     Певицата Джина Иванова, част от легендарната група Трамвай №5, ще представи... прочети още »
21.01.201614:36

Милена Маркова и Невена Бозукова разказват за "Попкорн” и...

В петък ще събираме поводи за хубаво настроение и започваме нашия списък с любими комедии, които ще ни вдъхновят да преборим студа през уикенда.    Очаквайте Милена Маркова и Невена Бозукова, които ще ни разкажат за представленията "Попкорн” и "Опасно за живота”. За по-уютен финал на седмица Зорница... прочети още »
21.01.201614:32

Вельо Горанов: "Пантонимата е по-сложна и от класическия...

"За да се занимавам с едно изкуство толкова много години трябва или да съм луд, или упорит", каза в шоуто "Ива от сутрин до обед" най-големият български мим Вельо Горанов.      Вельо ще отбележи своя 70-годишен юбилей на сцената на театър "Сълза и смях” с представлението "Последният... прочети още »
21.01.201608:00

Медицински център “AmeriMed” гостува в "Ива от сутрин до обед”

Медицински център “AmeriMed” гостува в предаването "Ива от сутрин до обед”, за да представи американския модел на здравеопазване, с фокус върху индивидуалното внимание върху пациента.    В медицински център “AmeriMed”  може да се възползвате от: - специализирана извънболнична... прочети още »
20.01.201612:01

Какво най-много обичате да правите на дивана?

Какво най-много обичате да правите на дивана, ви питаме в четвъртък, когато Анелия Николова ще представи романа "Лъжи на дивана” от Ървин Ялом.    В "Мъжът и жената ефективно” с Милена Родригес ще поговорим за подходящия момент за първия секс. прочети още »
19.01.201613:17

Каква щуротия бихте направили, ако имате един милион?

Каква щуротия ще направите, ако имате 1 милион, ще ви питаме в сряда, за да продължим седмицата с мечти и закачки, а поводът е темата "Богатите също полудяват” в рубриката ни "Неохраняема зона” с Маги Гигова.    Светла Дамянова от екипа на София филм фест ще гостува при нас, за да разкаже кои са 12-тe... прочети още »
18.01.201613:24

Споделeте приключенски истории, преживени с домашните ви любимци

Във вторник ще влезем в тематиката на "Куче в чекмедже”, защото ще си говорим за домашни любимци и деца заедно с ветеринарят Ранко Георгиев, а от вас ще поискаме да споделите приключенски истории, преживени с домашните си любимци от детинство и не само.    А в “Кулинарните Асове” с готвача Валери Нешов ще... прочети още »
15.01.201613:04

Kак възприемате бежанците в България – като възможност или като...

В понеделник с Неда Дойчинова ще обсъдим един наболял национален проблем, а именно проблемът с бежанците. За това се и допитваме до вас, нашите слушатели, как възприемате бежанците в България – като възможност или проблем?    А в рубриката ни "Здравето” заедно с Женя Милчева сладко ще си говорим за горчивата... прочети още »
14.01.201612:34

Коя е вашата най-незабравима среща?

В петък ще говорим за срещите, които са оставили следи в живота ви. Коя е вашата най-незабравима среща очакваме да публикувате във ФБ страницата ни, а режисьорът Стилиян Иванов ще ни разкаже за своята среща с индиански шаман в Канада.    Зорница Аспарухова ще направи класация на сериалите, спечелили най-голямо признание през... прочети още »
13.01.201612:51

Кой е най-добрият съвет, който се получавали от приятел?

Четвъртък идва с един от култовите автори в "Пощенска кутия за приказки” - Васил Русев-Чайката, който ще ни представи дебютната си книга "Некви тъпотии, глупости, простотии”.    Журналистът Велина Томова ще ни даде съвети за това как да избегнем кризата в месеца на разводите и разделите, а Милена Родригес... прочети още »
12.01.201613:22

Коя е най-добрата поговорка за парите, която сте чували?

В сряда Маги Гигова е подготвила поредния хитов хороскоп за 2016 и този път ще видим какви са звездните предпоставки да имаме пълни сметки и добра работа тази година, а ние ви питаме коя е най-добрата поговорка за парите, която сте чували.    А Electric Pie ще ни представят новата си песен "Мога ли” и чаровната си... прочети още »