Ива от сутрин до обед

13.01.201612:51

Кой е най-добрият съвет, който се получавали от приятел?

Четвъртък идва с един от култовите автори в "Пощенска кутия за приказки” - Васил Русев-Чайката, който ще ни представи дебютната си книга "Некви тъпотии, глупости, простотии”.    Журналистът Велина Томова ще ни даде съвети за това как да избегнем кризата в месеца на разводите и разделите, а Милена Родригес... прочети още »
12.01.201613:22

Коя е най-добрата поговорка за парите, която сте чували?

В сряда Маги Гигова е подготвила поредния хитов хороскоп за 2016 и този път ще видим какви са звездните предпоставки да имаме пълни сметки и добра работа тази година, а ние ви питаме коя е най-добрата поговорка за парите, която сте чували.    А Electric Pie ще ни представят новата си песен "Мога ли” и чаровната си... прочети още »
11.01.201613:09

Какво ще запитате хората след половин век, ако имате среща през...

Във вторник ще пътуваме във времето. В "Рицар без броня” Биляна Траянова ще ни върне в миналото с едно пътешествие до света на инките.    Писателката Людмила Филипова се завърна от Антрактида, където постави капсула на времето с обръщение към човечеството след 50 години. По този повод и ние ви питаме – какво ще... прочети още »
08.01.201613:10

Албена Александрова дава старт на Академия по стил в Радио FM+

В понеделник отваряме Академия по стил! Стилистът Албена Александрова – създател на модна къща "Рошавата гарга” ще даде старт на кампанията, в която вие ще споделяте своя собствен моден почерк, а тя ще ви помогне да го усъвършенствате.   В рубриката "Здравето” ще ни гостува д-р Пейкова по темата за модните... прочети още »
07.01.201613:51

Разкажете ни за несполуките си на път, ние ще ви разкажем за...

В петък отново ще пътуваме из цяла Европа. От вас очакваме да разкажете гафовете и несполуките, които сте имали, а Игнат Арсенов от Европейския потребителски център ще ви кажа какви са ви правата, когато пътувате в ЕС.    С доц. Д-р Георги Милошев ще си говорим за един от най-големите пробиви в науката – възможността да се... прочети още »
06.01.201617:48

Как да бъдем по-успешни в любовта?

Този четвъртък си говорим за успех и какво всъщност означава да си успешен.    В предаването очакваме един от най-преуспелите ни български певци - Орлин Горанов, за да представи новата си песен "Може ли?”, направена съвместно с Гергана Николова, а с Милена Родригес ще говорим за новото начало, новите връзки или как да... прочети още »
05.01.201615:05

Как и за какво ще използвате допълнителния ден на високосната 2016?

В сряда ще разсъждаваме върху факта, че 2016 е високосна и ви питаме как ще преживеете и за какво ще използвате тези 24 часа в повече, които имаме.    Журналистът Маги Гигова ще ви подари любовен хороскоп за годината и ще ви обясни кои са металите, които ще ви носят късмет. А ВенЗи ще ви изпее за онзи особен казус в... прочети още »
04.01.201613:20

Писателско трио на гости на Ива

Във вторник всички гости имат нещо общо – пишат. И то много добре.    Любов Миронова пише детски приказки и с нея ще си говорим за новите герои на новите деца.    Магдалена Пашова пише кулинарни книги и по този повод ще я попитаме какво има и какво няма в кухнята на модерната жена, а и какво значи да готвиш... прочети още »
28.12.201508:31

Хороскоп за 2016 - годината на Червената огнена маймуна

В предаването "Ива от сутрин до обед" гостува астрологът Илияна Магерова, която разкри какво вещаят звездите и планетите за 2016г.: "2016г. е годината на червената огнена маймуна, тя започва от 8 февруари, когато всъщност е и китайската нова година. През тази година всички хора с нестандартни решения ще бъдат подкрепяни,... прочети още »
22.12.201514:36

Кой беше най-големия гаф и кому принадлежи?

В сряда ще изпратим годината със... смях. Кой беше най-големия гаф и кому принадлежи – това ще бъде и последната ни анкета за 2015 г.    Астрологът Илияна Магерова ще погледне към най-важните аспекти на 2016, а светският журналист Магдалена Гигова ще направи пълен преглед на масовото звездно орезиляване по телевизията в... прочети още »
21.12.201512:49

Кого бихте определили за личността на 2015?

Във вторник заедно с вас ще търсим личността на 2015 г., а в студиото ще бъде българинът, който стана Будител на годината след гласуването на слушателите на Радио FM+ - Енчо Керязов.   Вкусната част сме поверили на шеф Ивайло Петров, който ще забърка за вас истинска коледна вкусотия, а с главния редактор на сп. "BBC Знание"... прочети още »