Ива от сутрин до обед

14.04.201613:29

На Канарските острови и Лансароте с Петър Чолаков

В петък ще танцуваме хула-хула и отиваме към дивото, защото Зу ще представи новия филм "Книга за джунглата", а фотографът Петър Чолаков ще ни отведе на Канарските острови и остров Лансароте.    След 10ч. Теодора Стоянова ще ни запознае с новата кампания “Отвъд пушека” на неправителствената екологична... прочети още »
14.04.201613:05

Bulgaria Tattoo Expo е този уикенд!

"На 16 април в зала 3 на НДК всички посетители на изложението Tattoo Expo ще могат да се насладят на изкуство, много забавление, музика, бирички и преди всичко на татуировки", казаха Георги Георгиев и Веселин Замфиров, организатори на Tattoo Expo, изложение, което за трета година ще се проведе в... прочети още »
13.04.201615:29

Преследвачи ли сме в любовта или отбор за синхронно плуване?

Преследвачи ли сме в любовта или по-скоро отбор за синхронно плуване? Това е темата на Милена Родригес, а вас питамe как бихте определили най-точно подходящите според вас роли на мъжа и жената във връзката?   Найо Тицин ще бъде наш гост, за да представи първото издание на фестивала “Master of art” за документално кино,... прочети още »
12.04.201612:18

Кои три професии никога не бихте практикували през живота си?

Сигурно десетки пъти като малки сте чували въпроса: "Какъв ще станеш като пораснеш?”. Е, ние пък в сряда ще ви попитаме: кои са трите професии, които никога не бихте практикували през живота си? Причина за това е темата на Маги Гигова в нейната "Неохраняема зона” – топ 3 на най-стресовите... прочети още »
11.04.201616:26

Анастасия Лютова и Пенко Господинов за любовта към театърa и един...

Във вторник очакваме актьорите Анастасия Лютова и Пенко Господинов - една двойка, която ще ни разкаже за любовта към театър и любовта им един към друг.    В кампанията ни "Имаш ли дете?" ще ви разкажем историята на Ивелина Георгиева и Мая Иванова – реципиент и донор, или как мечтите се сбъдват.    А... прочети още »
08.04.201612:30

Вярна ли е поговорката "Чиста къща – пропилян живот"?

Понеделник започваме на чисто. Или поне – с чистене. Редакторката на edna.bg Велина Томова ще разсъждава над темата "Чиста къща – пропилян живот”, а вас питаме за какво бихте разменили времето, прекарано в чистене.     В рубриката "Здравето” Анна Тодорова – национален сертифициран... прочети още »
07.04.201614:25

Иван Гарелов представи "Тук и сега" специално за...

"Панорама" играеше водеща роля. "Панорама" се превърна в една институция, върху която нито едно ръководство не можеше да окаже каквото и да е влияние", каза журналистът Иван Гарелов, който представи книгата си "Тук и сега", където е събрал едни от най-интересните моменти от култовото предаване... прочети още »
07.04.201613:49

Графа представи неговата "Drama Queen" в "Ива от...

"Поведението drama queen си е характеропатия", каза Влади Ампов-Графа, който гостува в "Ива от сутрин до обед", за да представи новата си песен "Drama Queen", както и най-новата марка презервативи "Драма Граф", която бе създадена в нашето студио.     "Всички се радваме, че сме... прочети още »
07.04.201612:20

Още за новия български филм "На педя от земята” и защо да го...

В петък ще пътуваме до Патагония със Зорница Шепкова, която ще ни разкаже за поредното си приключение, а нашата Зу ще ни разкаже повече за новия български филм "На педя от земята” и защо трябва да го гледаме непременно.    След 10ч. дизайнерът Албена Александрова ще ни гостува, за да разкаже със стил и класа за... прочети още »
06.04.201614:33

Хари Аничкин за необходимостта от електронно образование

На гости в студиото ще дойдат Хари Аничкин, автор на книгата "Вземете парите!” и Найден Николов. Двамата ще поговорят за необходимостта от електронно образование, практически професионализъм в малкия и среден бизнес, както и за следващият им семинар, който ще се проведе в края на месец май.   Очаквайте и "Мистър... прочети още »
05.04.201614:28

Как Македония пренаписа Димитър Талев

В сряда в студиото очакваме Графа, за да представи новото си парче "Drama Queen".   След 11ч., докато вие ни забавлявате с любими вицове за македонци, Маги Гигова е нейната "Неохраняема зона“ ще ни представи поредните интересни теми от седмицата, като пренаписването на Димитър Талев от Македония и новини от... прочети още »