Ива от сутрин до обед

08.07.201614:52

Можеш ли да сбъднеш чужда мечта?

Можеш ли да сбъднеш чужда мечта? Това е въпросът ни към вас в понеделник, а в студиото ще гостуват няколко дами, които ще разкажат как и защо искат да сбъднат мечтата на своя приятелка.    Очаквайте и младата изпълнителка Йоанна Ангелова, чийто талант доведе в България вокалния педагог на Гласът на Америка, Mark De-Lisser. прочети още »
07.07.201612:45

Как се съчетават родолюбие, предприемачески дух и технологии в...

В петък нашият пръв будител на годината Милен Врабевски ще ни представи един революционен подход в обущението днес – съчетанието на родолюбие и предприемачески дух, Златния век на българската култура и съвременни технологии – ЧСОУ "Цар Симеон Велики".     Зорница Аспарухова ще се фокусира върху... прочети още »
06.07.201613:40

Влюбени ли сте? Ето как да познаете дали ви отвръщат с взаимност

Влюбени ли сте? И да искате не може да го прикриете, защото в четвъртък с Милена Родригес ще разкрием признаците, по които познаваме кога двата пола са влюбени.    Преди това очакваме Марио Балтаджиев заедно с Християна Лоизу, който ще ни покани на Bansko Beat Fest, а Радко Пенев ще представи първата си книга -... прочети още »
05.07.201614:06

Kога "хейтът" може да бъде продуктивен?

В сряда ви питаме - кога "хейт"-ът може да бъде продуктивен? Повод за това е младият и любим учител Емил Джасим, с който ще говорим за конкурса Reporteen и тазгодишната тема "Обичам хейта".    След 11ч. в "Неохраняема зона" с Маги Гигова минаваме на лятна тема, защото ще си говорим за круизите и... прочети още »
04.07.201613:41

Най-добрата музика за плажно парти!

Във вторник внасяме директно пясък, слагаме банските и забъркваме мохитото, защото с Митко Ганев ще ви препоръчаме музика за вашето плажно парти.    А преди това очакваме новото откритие на Homeovox – VICK, която ще представи новата си песен "Can't Handle”. прочети още »
23.06.201614:23

"Денят на независимостта 2" и жанрът на апокалиптичното кино

В последния ден от седмицата с Зузи Аспарухова ще си говорим за дългоочаваната втора част на филма "Денят на независимостта", както и за апокалиптичното кино като жанр.    След 10ч. при нас ще бъдат членовете на групата Кока Нова, а в рубриката "Дим да ни няма" ще си говорим за Брайтън с основателя на Радио... прочети още »
22.06.201613:30

Какви съкровища крие под земята си България?

Какви съкровища крие под земята си България? Това е темата ни в четвъртък, когато влизаме в тайните на пещерите със спелеолога Алексей Жалов.    Джаз певицата Влада Томова отново е в България, за да представи за нас и българската публика новите си авторски проекти с Теодосий Спасов.    А за финал – по какво... прочети още »
20.06.201613:38

За вашето дето: "FunDay Summer Adventure"

Във вторник стартираме със страхотни предложения за вашето дете, а именно защото ваканцията вече е почти тук нашите приятели от ЕСПА предлагат едно приключение, наречено "FunDay Summer Adventure”.    След 10ч. ще се разхладим с Домейн Бояр, а Ани Шакарян, кулинарен блогър, ще ни разкаже какво е да печелиш две години... прочети още »
17.06.201614:06

Всичко за иновацията водно-асистирана липосукция

В понеделник в рубриката "Здравето" очакваме пластичния хирург д-р Михаил Скерлев, с когото ще обсъдим иновацията водно-асистирана липосукция.    Яна Овчарова ще представи своята "Стихия" и понеже сме известни с любовта си към музиката, неслучайно след 10ч. Вики Георгиева и Venzy ще пристигнат с летния... прочети още »
17.06.201613:35

След 30 години мълчание група Клас се завръща!

"Групи като Depeche Mode, Duran Duran, Simple Minds ни дадоха вдъхновението да създаваме музика с new wave звучене, музика с едно различно и интересно звучене", казаха Бойко Петков и Момчил Колев от група Клас, които след 30 години мълчание се завръщат отново на сцената с песента си "Шум".   "Още преди... прочети още »
16.06.201614:00

Кои са най-добрите и най-лошите продължения на големия екран

В петък отново сме на крилата на WizzAir, защото политаме към Дортмунд заедно с Ивайло Георгиев.    Очакваме и група Клас, които се завръщат на сцената с песента "Шум".    Зорница Аспарухова този път ще си доведе гост, с когото ще обсъждат кои са най-добрите и най-лошите продължения на големия екран, а... прочети още »