Ива от сутрин до обед

19.07.201613:58

Димитър Гочев представя лятно кино училище за деца

В сряда очакваме Димитър Гочев, който ще ни представи лятното кино училище за деца и стремеж за развитие на изкуството у тях.    Маги Гигова пък ще ни разкаже как операта създава свои слушатели и фенове от ранна детска възраст, като пуска представления на деца до 3-годишна възраст.    А преди това очакваме Ирина... прочети още »
18.07.201614:17

Социалните мрежи и как се превърнаха в бизнес за милиарди

Във вторник с IT специалиста Ангел Иванов ще говорим за явлението социални мрежи или как Марк Зукърбърг успя да превърне това явление в идея за милиарди.    Преди това в "Рицар без броня" очакваме Катя Илиева – зам. директор на ЧСОУ "Цар Симеон Велики", а двама от участниците във второто издание на... прочети още »
18.07.201613:20

София ще Диша за седма поредна година

"Седмото издания на "София Диша" идва с много големи промени, които са породени от стремежа ни за развитие и желание този фестивал да бъде разпознаваем и извън България", сподели с нас Стоян Николов, един от организаторите на София диша / Sofia Breathes.   "Всяка година след фестивала проследяваме колко сме... прочети още »
18.07.201612:35

D2 с призив за една по-чиста българска природа

"На 30 юли ще направим концерт на връх Мусала, с който искаме да почистим замърсената му природа и по този начин да се опитаме да променим манталитета на хората и простичко да им кажем: "Спрете да си акате в собствения двор!", казах Дидо и Сашо от група D2, които бяха наши гости, за да ни разкажат повече за концерта си на 30... прочети още »
15.07.201612:30

D2 представят новото си парче "Мираж" с Миленита

Лятото вече не е мираж, а официално си е тук! В понеделник очакваме група D2, за да представят новото си лятно парче "Мираж", направено съвместно с Миленита.    Преди това в "Здравето" очакваме д-р Людмила Емилова, а Стоян Николов и Кристина Спасовска ще ни представят тазгодишното издание на София Диша. прочети още »
14.07.201614:41

Посрещаме Никола Тодорoски, най-добрият македонски комедиант

В петък стягаме багажа заедно с Невена Герджилова от Ecvator.bg, а заедно със Зорница Аспарухова и Стаси Кара ще ви дадем предложения за най-добрите летни филмови класики.   След 10ч. в студиото ще плачем, но от смях заради най-добрия македонски комедиант - Никола Тодорoски. прочети още »
13.07.201613:01

Коя е думата, която покорява всеки човек?

В четвъртък наши гости ще бъдат Даниела Пеева и Алексина Георгиева от образователен център Британика, които ще ни разкажат за различните и успешни методи за обучение по английски език, както и за ползите от изучаването му.    След 11ч. консултантът по успешни връзки Милена Родригес ще е при нас, за да ни каже коя е думата, която... прочети още »
12.07.201612:45

Краят на учебната година на творческа академия "Валери...

В четвъртък заедно с Маги Гигова ще си поговорим за различните видове сладолед по света или по-скоро ще изготвим един пътеводител на сладоледения извратеняк.    Преди това очакваме Стефан Командарев заедно с Мила Иванова, за да разкажат за закриването на творческа академия "Валери Петров".    А преди 9ч.... прочети още »
11.07.201615:29

Как родолюбието и предприемачеството могат да подобрят...

Във вторник ще разберем как родолюбието и предприемачеството могат да подобрят образователната система. Това ще ни разкаже гостът ни в рубриката “Рицар без броня" – Росица Панайотова – директор на ЧСОУ "Цар Симеон Велики".    След 10ч. ще се отдадем на музика с Мери Мутафчиева, от която ще... прочети още »
08.07.201614:52

Можеш ли да сбъднеш чужда мечта?

Можеш ли да сбъднеш чужда мечта? Това е въпросът ни към вас в понеделник, а в студиото ще гостуват няколко дами, които ще разкажат как и защо искат да сбъднат мечтата на своя приятелка.    Очаквайте и младата изпълнителка Йоанна Ангелова, чийто талант доведе в България вокалния педагог на Гласът на Америка, Mark De-Lisser. прочети още »
07.07.201612:45

Как се съчетават родолюбие, предприемачески дух и технологии в...

В петък нашият пръв будител на годината Милен Врабевски ще ни представи един революционен подход в обущението днес – съчетанието на родолюбие и предприемачески дух, Златния век на българската култура и съвременни технологии – ЧСОУ "Цар Симеон Велики".     Зорница Аспарухова ще се фокусира върху... прочети още »