Ива от сутрин до обед

10.10.201613:31

Фондация "Дигитални деца" показва как децата могат да...

Вторник ще бъде от дните, в които ще говорим за едно от големите изкушения на есента – новия театрален сезон.    Наш специален гост е Ириней Константинов в две основни роли – като граф Вронски от новата премиерен спектакъл Анна Каренина и като директор на театър София.     Ивелина Атанасова от фондация... прочети още »
06.10.201615:00

Веганството - да или не по време на бременност>?

Понеделник посвещаваме на веганството и това дали е добро решение по време на бременност.    Ириней Константинов ще ни пренесе в прекрасната атмосфера на театър София, защото ще ни разкаже за постановката "Ана Каренина", а с Иван Димитров ще продължим своята Академия "Века".  прочети още »
05.10.201612:09

Ицко Финци разказва подробно за аудиокнигите

Какво по-добро място за аудиокниги от една радио? В четвъртък Ицко Финци, озвучил книгата на Иво Иванов, един от будителите ни, ще ни гостува.    Денят ще мине под съпровода на новата песен на Орлин Павлов, а с Милена Родгригес ще си говорим за ралзиката във възрастта във връзките. прочети още »
04.10.201612:50

Секс скандал в Шаолин: възможен ли е такъв у нас и какъв би бил той?

В сряда Маги Гигова отново ще бъде неохраняема с темата си за секс скандал в Шаолин. Вдъхновени от темата, ви питаме възможно ли е да има такъв и у нас и какъв би бил той?   В 10ч. при нас ще бъде зам. директорът на Сатиричния театър Николай Младенов, който ще ни разкаже за предстоящите премиери през новия сезон. прочети още »
03.10.201613:17

Жаклин Вагенщайн подробно за програмата на фестивала CineLibri

Във вторник се пренасяме в духа кино-литературния фестивал CineLibri заедно с Жаклин Вагенщайн, която ще ни разкаже за откриването му и невероятната му програма.    В "Рицар без броня" ще посрещнем Елена Немцова от частно училище ЕСПА, а за финал ще се пренесем в света на вкусотиите с шеф Ники Петров, който ще е гостът... прочети още »
30.09.201614:41

Големите пет стъпки в посока дълголетие и здраве

В понеделник започваме на английски, защото езиков център "Браво" ще ни покаже как младите хора могат да проговорят много бързо чуждия език.    С Димитър Николов ще направим големите пет стъпки на Санджив Чопра и Дейвид Фишър в посока дълголетие и здраве.    Очаквайте и фотографа Красимира Василева, която... прочети още »
29.09.201614:27

Димитър Узунов за съкровищата на Индокитай

В петък отлитаме заедно с Димитър Узунов, който ще ни покаже "съкровищата” на Индокитай.    Със Зорница Аспарухова ще отбележим началото на тазгодишното Cinelibri, а Дани Граховска от списание "9 месеца” ще ни разкаже за благотворителната кампания "Дари подарък”.  прочети още »
28.09.201612:21

Всичко за една от най-ярките бъгарски премиери на лятото -...

В четвъртък ще се направим на маймуни, защото режисьорът Димитър Коцев–Шошо и младата актриса Алекс Костова ще представят една от най-ярките български премиери на лятото новият филм "Маймуна".      Очаквайте и един от номинираните за будител на годината 2016 – поетът Илиян Любомиров, който ще... прочети още »
26.09.201613:57

За децата и техните добродетели с Любов Миронова

Във вторник заедно с Любов Миронова ще говорим за децата и техните добродетели, защото ще представим нейната нова книга "Добродетели".   Преди това Филип Аврамов ще ни разкаже за една "Болница накрай света", чиято премиера ще бъде на 30 септември в Малък градски театър, а след 11ч. в "Кулинарните Асове"... прочети още »
21.09.201613:34

Китодар Тодоров за новия български филм "Летовници"

В понеделник заедно със Сашо от D2 излизаме в "Голямото рок междучасие" за поредна година.    Китодар Тодоров ще бъде наш гост, за да ни разкаже за участието си в новия български филм "Летовници", а с д-р Йовко Гюров в "Здравето" отново ще засегнем темата за това колко са важни нашите стъпала и ще... прочети още »
19.09.201613:18

Животът на един българин "От Калифорния до Стълпище"

Във вторник очакваме Кирил Пенджуров, който ще ни покани тази събота в Арена Армеец, за да станем свидетели на една специална MMA Гала вечер.    Стефан Стефанов, директор на Каменоделното училище в с. Кунино, ще бъде наш гост в "Рицар без броня", а с Кремена Димитрова след 10ч. ще проследим живота на един българин в... прочети още »