Ива от сутрин до обед

22.07.201512:40

Как би изглеждала обявата за мъжа/жената на мечтите ви?

В четвъртък отваряме агенция за запознансва и очакваме обява за мъжът/жената на мечтите ви. "Искам да отгатва предвитарително мислите ми и ведро чувство за хумор - толкова ли е много за един милионер?", както се казваше във виц за блондинки. А пълен анализ на мъжете, които жените избират днес у нас и по света, ще направи нашият... прочети още »
21.07.201512:36

За какво бихте си купили остров?

Модерно е да се купуват... острови! И тъй като световната тенденция залива богатите и известните, които посвещават островите на любимите си хора или любимите си каузи, решихме да ви включим в промоцията и да ви попитаме: за какво бихте си купили остров? Маги Гигова ще ви запознае с най-екстравагатнтите и претенциозни проекти в темата:... прочети още »
20.07.201511:56

Астрофизикът Никола Каравасилев подробно за мисията "Нови...

Във вторник ще летим в космоса с мисията "Нови хоризонти”, която миналата седмица – след 9 години пътуване – прелетя достатъчно близо до планетата-джудже Плутон, за да ни подари най-трогателната космическа снимка досега. Астрофизикът Никола Каравасилев ще ни запознае с подробности, а музиката ще избират Дани и Бисер от... прочети още »
17.07.201514:40

Обичате ли да четете стихове на глас на любимия си човек?

Обичате ли да четете стихове на глас на любимия си човек? Цитирайте любимите си стихотворения и автори, защото от понеделник сме на сантиментална вълна. А Калин Терзийски и Елен Колева ще бъдат наши гости с проекта си Мактуб, в който всеки чете пред публика стиховете на другия.   В рубриката "Здравето” заповаме теми,... прочети още »
16.07.201516:45

На кой любим свой филм бихте режисирали продължението?

На кой любим свой филм бихте режисирали продължението? И докато вие се готвите за скок в голямото кино, Зорница Апарухова ще ви представи хитовите продължения, за които се очаква че ще направят бум това лято.    В рубриката "Дим да ни няма” ще говорим за тръпката на коридата и какво е усещането на тичаш пред бик по... прочети още »
15.07.201512:57

Ако сме животни в любовта – какво бихте били вие?

Ако сме животни в любовта – какво бихте били вие? Това е темата ни в четвъртък, когато ще ни е хубаво да мъркаме и да ни чешат зад ушите.    В рубриката "Аз чета с ...” ни гостува Георги Томов – един от победителите в конкурса за нов български роман. А певицата Иве, живееща в Италия, ще представи своя... прочети още »
14.07.201514:28

Кои са най-големите бели на вашето детство?

В сряда се връщаме към най-големите бели на нашето детство. И нека примерът на Ива за сготвен боб с червило на тиган бъде пример за смели признания. А Асоциацията на българските застрахователи ще финализира конкурса "На какво сте готови за децата” и ще присъди колело с каска на снимката с най-много гласове в нашия... прочети още »
07.07.201513:16

"Мисия татко” - забавни, мъдри, смешни и поучителни мъжки истории

Във вторник се завръщаме ударно с цял куп интересни теми. Жюстин Томс ще представи в ефира новата си книга – "Мисия татко”, която събира в себе си забавни, мъдри, смешни и може би дори малко поучителни истории за по-позитивно родителство от страна на брадатата част от човечеството. С Любов Миронова пък ще продължим детската... прочети още »
02.07.201512:45

Какво е нужно да се случи магията?

Какво е нужно да се случи магията? Омагьосваме петъка заедно с един от най-големите магове – Астор, който организира конкурс за млади господари на магията. А пък вие рекламирате най-голямата си магия.   Стив Лукатър от ТОТО знае как се омагьосва публиката, така че ще се завърнем към емоцията на концерта със специалното интервю... прочети още »
01.07.201513:45

Трябва ли да се полагат усилия в любовта?

Трябва ли да се полагат усилия в любовта? Дали сте от хората, които смятат, че любовта е фронт, на който трябва да се воюва или е райска градина, в която всичко се случва от само себе си и с лекота – това е темата ни в четвъртък.    Психологът Милена Родригес ще отговаря на вашите въпроси в "Мъжът и жената... прочети още »
30.06.201512:58

На кои книги искате да има посветени пейки в София?

Поседнете и почете книга в любимия си парк... Пейки, посветени на книги изгряха вече в една от софийските градинки. Очаква се втора градинка да се зарадва на красивата идея, така че давайте своите предложения за книги, на които искате да има посветени пейки, за да могат всеки ден да говорят за себе си на хиляди хора.   Белослава пък... прочети още »