Ива от сутрин до обед

13.05.201414:52

Имаме ли нужда от повече духовност и откъде да я вземем?

Имаме ли нужда от повече духовност и ценности ние българите и откъде да си ги вземем? Това е темата ни в сряда и поводът за нея е пристигането у нас на един от най-влиятелните духовни личности днес в света – Дийпак Чопра.   Маги Гигова ще представи модата и актуалните тенденции в татуировките – колко издържат и как се... прочети още »
12.05.201415:58

Коя песен или изпълнител бихте свалили от родния радиоефир и защо?

Във вторник вие ставате музикални редактори. Има ли песен или изпълнител, които бихте свалили от родния радиоефир и защо? А Димитър Ганев ще направи един час с най-емблематичните хитове, които са били  забранявали или трудно са стигали до ефир.   В часа, посветен на децата, треньорът по самоувереност Анета Йовева ще говори за... прочети още »
10.05.201413:07

Вярно ли е, че българката е красавицата на света?

Вярно ли е, че българката е красавицата на света? И ако това е така, защо на световните консурси за красота заемаме последните места, с едно изключение? За външността и излъчването на българката ще си поговорим с френския стилист Клемон Боло. Като водещ коафьор той ще разкаже за тенденците в косите през този сезон и ще даде съвети към... прочети още »
09.05.201416:41

Възможно ли е приятелството с привилегии?

Възможно ли е приятелството с привилегии? Ако сте гледали филма "Friеnds with benefits" знаете за какво става дума, ако не – слушайте ни в извънредното и изключително свободомислещо предаване тази събота.   С художничката Виктория Стоянова ще си говорим за страстта към конете и какво е да нарисуваш 100 конски... прочети още »
08.05.201421:14

Има ли смисъл да отработваме почивните дни?

Като си отпочиваме – има ли смисъл и да отработваме? Ден преди първата от поредицата работни съботи ще обсъдим има ли смисъл от работата в почивен ден и колко качествена е тя.    Зорница Аспарухова ще представи премиерите на седмицата и започва обзора на най-лъскавия кино форум – фестивалът в Кан.   Лео, Део... прочети още »
07.05.201414:25

Вярвате ли в кармата и че всяко действие определя бъдещата ни съдба?

Вярвате ли в кармата и това, че всяко наше действие твори съдбата ни в бъдеще? Това е темата ни в четвъртък, когато Милена Динкова ще говори за това има ли възмездие в любовта.   Хилда Казасян е специалният ни гост буквално в последните минути преди да стартира своето национално турне "Jazz and Мe" и с музикалната покана... прочети още »
30.04.201415:19

Какво е хубавото и лошото на обучението в чужбина?

Какво е хубавото и лошото на обучението в чужбина – това е академичният начин, по който започваме седмицата на 7 май след дългите дни на небрежно празнуване. Казарма или рай е образованието навън – контретни факти очаквайте от Маги Гигова.   Вяра Атова представя новия си сингъл "Цифра време” и... прочети още »
29.04.201414:14

Какво трябва да направите, за да се превърне животът ви в приказка?

Какво трябва да направите, за да се превърне животът ви в приказка? Това е поводът за вашето творчество в сряда, а централен гост по нея е писателят Калин Терзийски. С него ще говорим за аскетите в мола, любовта на 45-годишният мъж и приказната нагласа към живота.   С Милена Динкова продължаваме темата за съблазняването в "Мъжът... прочети още »
28.04.201415:40

Честото раждане със секцио въпрос само на бизнес ли е?

Въпрос на бизнес ли е прекомерният брой раждания със секцио у нас? Това е темата ни във вторник, като за естественото раждане ще говорим с Албена Танева и нейната майка, която е дула.   Дарин Маджаров и Катя от уча.се ще разкажат за това колко е важно да се откриват и показват изключителните учители у нас.   За писането като... прочети още »
25.04.201416:16

Д-р Емилова разказва за ползите от лечебното гладуване

В понеделник започва най-кратката ни работна седмица за тази година и точно затова сме решили да сме възможно най-полезни и продуктивни.    В рубриката "Здравето” ще ни гостува д-р Емилова, с която ще дискутираме плюсовете на лечебното гладуване и мястото му в живота на всеки от нас. Веднага след това ще се запознаем... прочети още »
24.04.201414:56

Ива Дойчинова е Рицар на книгата

Емблематичният радиоводещ от ефира на Радио FM+ Ива Дойчинова получи престижното отличие "Рицар на книгата’’.    Наградите се присъждат от Асоциация "Българска книга“ по случай Международния ден на книгата и авторското право - 23 април - на журналистите с най-голям принос в отразяването на издателския... прочети още »