Ива от сутрин до обед

09.06.201414:21

Коя е любимата ви българска песен?

Коя е любимата ви българска песен, заради текста и посланието в нея? Това е "списъкът на Ива”, който ще пишем заедно с вас във вторник. Поводът е първият самостоятелен синъгл на реге-звездата Jahmmi Youth – "Викай”, който апелира хората да сме по-будни и да събаряме стенитете и препятствията, които ни пречат да... прочети още »
06.06.201415:17

От коя звезда бихте искали да вземете интервю?

От коя звезда бихте искали да вземете интервю и какви въпроси бихте задали, ако имахте тази възможност? Това ви питам Ива в понеделник, а поводът е гостуването на журналистиката и писателка Стаси Кара, която тъкмо се завърна от Кан със свежи клюки и прясно взети интервюта от Чарлийз Терон и Аманда Сейфрид.   Ще чуем и Валери Петров,... прочети още »
03.06.201417:16

Kакво е най-логичното развитие на бившите мис и плеймейтки?

В сряда Максим Ешкенази ще обобщи втория сезона на Фортисимо Фамилия и концерта му "Рамо до рамо” с млади таланти.   Британският посланик Джонатан Алън ще разкаже за Деня на отворените врати на британската резиденция и събитията по повод 100 години от построяването й в София.   Милена Динкова ще продължи темата за... прочети още »
02.06.201414:58

Какво е усещането да храниш алигатор от ръката си?

Във вторник стартираме с уникална арт пресечка – джаз и рисуване в едно, заради дебютния албум  и промоция на джаз формация The golden project, заедно с художника Дончо Дончев.   "Как се възпитава мъж” е темата на Мария Георгиева  в деня, посветен на децата. Във време на еманципация и размиващи се... прочети още »
31.05.201413:55

Ще спрете ли заедно със сирените в 12 ч. и за какво ще мислите?

На втори юни ще поговорим една минута за това, което мислим, докато мълчим. "Ще спрете ли заедно със сирените в 12 ч. и за какво ще мислите" – това е темата ни в Деня на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България.   Как песента на Паша Христова "Повей ветре" намери своя нов живот ще ни... прочети още »
29.05.201414:32

Ива Дойчинова ще защитава Михаела Филева в "Денсинг...

Тази вечер Ива Дойчинова ще защитава Михаела Филева в "Денсинг старс". Довечера са полуфиналите и Михаела има нужда от подкрепа. Едно рамо на Ива ще удари Мария Гроздева. прочети още »
29.05.201412:59

Предстои 1 юни - да се върнем в детството!

По повод наближаващия ден на детето, този петък ще се върнем в детството си от сутринта. Нашите специални малки агенти ще ни представят новото детско заглавие "Тими провала”. Веднага след тях Зорница Аспарухова ще подреди класация от 10 филма, които всяко дете трябва да гледа, преди да стане на 10 години, като 5 от тях вече бяха... прочети още »
28.05.201415:49

"Завръщане в голямата гора” и новите приключения на Мечо Пух

В четвъртък очаквайте поредното дългоочаквано продължение на култовата книга "Завръщане в голямата гора” с новите приключения на Мечо Пух. Така че ще си разменяме любимите фрази и вицове на Пух, защото "Колкото повече – толкова повече”.     Истината и митовете за лазерната епилация ще чуете в часа на... прочети още »
27.05.201414:25

Задължително условие ли е и двамата партньори да са успели?

Задължително условие ли е и двамата партньори да са успели, за да просъществува връзката им, или това по-скоро би попречило на техните отношения – на тази тема ще разсъждава тази сряда Милена Динкова, а Маги Гигова пък ще ни разкаже какво се случва със съпругите на "героите” от близкото минало, когато техният живот достигне... прочети още »
26.05.201413:27

Има ли предмети, които не са в учебната програма, а би трябвало да...

Има ли предмети, които ги няма в учебната програма, а би трябвало да се учат? Темата ще коментираме с вас и гостите ни от "Лятна академия за успех и забавления” - един начин да учиш и да се забавляваш едновременно.   София Георгиева ще представи проекта "Земела" и начина, по който нашият фолклор може да... прочети още »
23.05.201416:11

Кое е най-удивителното нещо, което вашето животно може да прави?

Кое е най-удивителното нещо, което вашето животно може да прави? С любов и пристрастие говорим за любимците си, защото журналистът Светлана Дичева пише книгата си "Парти за разглезени самотници” от името на последните оцелели животни на планетата.   Очаквайте таблица на минералите, без които не можете, в рубриката... прочети още »