Ива от сутрин до обед

25.04.201416:16

Д-р Емилова разказва за ползите от лечебното гладуване

В понеделник започва най-кратката ни работна седмица за тази година и точно затова сме решили да сме възможно най-полезни и продуктивни.    В рубриката "Здравето” ще ни гостува д-р Емилова, с която ще дискутираме плюсовете на лечебното гладуване и мястото му в живота на всеки от нас. Веднага след това ще се запознаем... прочети още »
24.04.201414:56

Ива Дойчинова е Рицар на книгата

Емблематичният радиоводещ от ефира на Радио FM+ Ива Дойчинова получи престижното отличие "Рицар на книгата’’.    Наградите се присъждат от Асоциация "Българска книга“ по случай Международния ден на книгата и авторското право - 23 април - на журналистите с най-голям принос в отразяването на издателския... прочети още »
24.04.201413:16

Бихте ли отишли с тениска на бала, ако той е сега?

Бихте ли отишли с тениска на бала, ако той е сега? Кампанията "С тениска на бала” вече е и в България. Заразното добро тръгна миналата година от Пирот, когато група студенти дарите парите, които биха похарчили за дрехи и веселби, за лечението на деца. Каква е отзивчивостта на българските младежи към идеята ще ни кажат Невена Цонева... прочети още »
23.04.201414:04

Дайте пример за "Българска работа”

Дайте пример за "Българска работа” – това е колекцията, която ще правим в четвъртък, вдъхновени от книгата на Иво Сиромахов "Български работи”. От автора ще разберете как начинаещ футболист и фолк певица трябва да дават интервюта и кои са "Чудесата на България”.   В рубриката "Трима мъже... прочети още »
22.04.201412:37

Трябва ли Черноморието да се обяви за национален парк?

Трябва ли Черноморието да се обяви за национален парк, за да спрат атаките срещу последните останали незастроени  места? За това как да защитим "Дерето и всичко диво по морето” ще си говорим с Боби Сандов от Зелените.   Какво е направило Дон Жуан неустоим за повечето жени? Тайните на големите съзблазнители и... прочети още »
17.04.201417:34

Kои от родните изпълнители са най-добри на сценатa?

Вторникът е за маниаците на живата музика. Точно затова Ива е поканила група SEVI, която с лекота покорява клубовете и са изключителни в пеенете на живо.    Димитър Ганев пък пуска най-добрите Live изпълнения в последните години  и откроява онези големи личности в музиката, които се справят по-добре пред публика, отколкото... прочети още »
16.04.201413:35

Коя е любимата ви техника за боядисване на яйца?

Коя е любимата ви техника за боядисване на яйца? На велики четвъртък ще бъдем целите цветни и заради Фестивала на цветовете, за който ще си говорим с един от основните му артисти – Веси Бонева.  С нея ще говорим за това как се чувства на 25 ден след рождения си ден и ще направим премиера на песента "Обсебен... прочети още »
16.04.201413:16

Ива Дойчинова се готви за "Рицар на книгата“

Емблематичният радиоводещ от ефира на Радио FM+, Ива Дойчинова, е номинирана за престижното отличие "Рицар на книгата’’.    Наградите се присъждат от Асоциация "Българска книга“ по случай Международния  ден на книгата и авторското право - 23 април - на журналистите с най-голям принос в... прочети още »
15.04.201415:16

Разкрийте тайната на американските милионери

Да не си много умен, да не си много работлив и чичо–милионер без други наследници. Това са три предпоставки за невероятно богатство поне според Ива, а вие можете да споделите своите предположения за това как се става богат. Треньорът по увереност Анета Йовева и бизнесконсултантът Хари Аничкин ще споделят с вас тайната на американските... прочети още »
14.04.201414:03

Кои са най-големите гласове в съвременната музика?

Кои са най-големите гласове в съвременната музика? Това е въпрос към вас и възможност да номинирате гигантите в съвременния шоу-бизнес за най-значим мъжки и женски глас. Димитър Ганев е подчинил "Часът на музикалния редактор” именно на най-силните и влиятелни гласове в музиката днес.   Любов Миронова ще даде коренно... прочети още »
11.04.201412:56

В понеделник започваме приказка с награда "Пощенска кутия за...

В понеделник започваме приказка! Началото на седмицата е особено подходящо за измисляне на фикции и сюжети за малки разкази. Най-добрите ще получат книгата "Пощенска кутия за приказки”, събрала най-доброто от писателското творчество на знайни и незнайни автори откакто има такава инициатива. А Гери Турийска – автор на идеята... прочети още »