Ива от сутрин до обед

26.05.201413:27

Има ли предмети, които не са в учебната програма, а би трябвало да...

Има ли предмети, които ги няма в учебната програма, а би трябвало да се учат? Темата ще коментираме с вас и гостите ни от "Лятна академия за успех и забавления” - един начин да учиш и да се забавляваш едновременно.   София Георгиева ще представи проекта "Земела" и начина, по който нашият фолклор може да... прочети още »
23.05.201416:11

Кое е най-удивителното нещо, което вашето животно може да прави?

Кое е най-удивителното нещо, което вашето животно може да прави? С любов и пристрастие говорим за любимците си, защото журналистът Светлана Дичева пише книгата си "Парти за разглезени самотници” от името на последните оцелели животни на планетата.   Очаквайте таблица на минералите, без които не можете, в рубриката... прочети още »
22.05.201416:50

10 филми, които децата да гледат преди да навършат 10

В петък двама от основните спецагенти на Ива си разменят ролите: ще говорим за най-красивите любовни песни и филми, но Димитър Ганев ще говори за киното, а Зорница Аспарухова - за музиката. А вие ще гласувате за това кой ви импонира повече.   Ден преди 24 май в студиото ще дойде писателят и авантюрист Петър Делчев. На 10 юли той... прочети още »
21.05.201418:18

Какви са предимствата на лазерната епилация пред всички други методи?

Прея Ейрин Комфорт Рекс Осасей или просто Прея е новата звезда в музиката. Защо пее ли? Защото й е най-лесно, иначе обожава да прави бижута, да готви, да танцува и да бъде шеф! Ще чуем новите й парчета и живото й изпълнение в ефира на Радио FM+.   Какви са предимствата на лазерната епилация пред всички други методи ще ни разкаже... прочети още »
20.05.201414:41

Историята на кой ваш любим книжен герой бихте продължили?

В малкия петък – сряда – ви питаме историята на кой ваш любим книжен герой бихте продължили. Поводът, разбира се, е излизането на български език на третата книга за Бриджит Джоунс, а наш гост ще бъде Анелия Николова. Сюжетът се върти около любов – няма как иначе.    Затова продължаваме да сме на същата вълна и... прочети още »
19.05.201415:11

Кои са най-вредните детски храни?

Кои са най-вредните детски храни и можем ли изцяло да лишим децата от любимите лакомства? Темата ни във вторник е детското хранене и очакваме конкретни съвети за храни и режим от специалиста по холистично хранене Магдалена Пашова.   Телофонът ще звънне – но не аналогово, а с прекрасния глас на Мери Мутафчиева и Мери Бойз Бенд... прочети още »
16.05.201413:07

Има ли място за рицари днес и кои са техните каузи?

Има ли място за рицари днес и кои са техните каузи? Това е разговорът ни с рицарите край кръглата маса – Мартин Будаков и Румен Леонидов – тазгодишните носители на приза "Рицар на книгата” заедно с Ива.   Очаквайте и пеперудените момичета - едни истински принцеси, но на какво и за какво – ще разберете от... прочети още »
15.05.201421:44

Коя е най-остарялата наша пословица?

Коя е най-остарялата наша пословица? За това говорим в последния ден от седмицата, когато сме на вълна мъдрост и смях.   Зорница Аспарухова ще ви представи новият вариант на "Годзила" 50 години след премиерата, както и филмовият наследник на "Туин Пийкс".   Анна и Джаред отново нахлуват в студиото за... прочети още »
14.05.201415:07

Кои са критериите за избор на център за лазерна епилация

Ако искате да почувствате морския бриз в средата на дъждовната пролет – слушайте ни в четвъртък.     Слънцето изгрява с Настя и любимия автор на тийнжейдърите – Джон Грийн.    Първото от поредните гостувания на Версус стартира с най-важното – критериите за избор на център за лазерна епилация и... прочети още »
13.05.201414:52

Имаме ли нужда от повече духовност и откъде да я вземем?

Имаме ли нужда от повече духовност и ценности ние българите и откъде да си ги вземем? Това е темата ни в сряда и поводът за нея е пристигането у нас на един от най-влиятелните духовни личности днес в света – Дийпак Чопра.   Маги Гигова ще представи модата и актуалните тенденции в татуировките – колко издържат и как се... прочети още »
12.05.201415:58

Коя песен или изпълнител бихте свалили от родния радиоефир и защо?

Във вторник вие ставате музикални редактори. Има ли песен или изпълнител, които бихте свалили от родния радиоефир и защо? А Димитър Ганев ще направи един час с най-емблематичните хитове, които са били  забранявали или трудно са стигали до ефир.   В часа, посветен на децата, треньорът по самоувереност Анета Йовева ще говори за... прочети още »